Natti!

Nu ska jag sova så jag är utvilad til netionella imorn :P
Sovsött <3

Chile

Sitter med samhällen nu, VG/MVG nivå. Skriver om Chiles maktdelning.. nån som vet om det är ett måste att skriva om Sveriges med eller om det räcker med att skriva lite kortfattat så man kan reflektera och se lekheter/skillnader? (:

Så underbart det verkar där <3






Hihi, när man har skolarbeten kan det ibland vara bra o ha en pojkvän som är chilenare (a) <3

Nya skor

Igår i Götene fick mamma ett samanbrott över mina trasiga och fula gamla reebockskor, så hon gick helt enkelt o köpte ett par nya xD Skinande vita tennisskor som jag ska ha i stallet ! :D Haha xD Men jag tyckte dom var helt okej så jag ska använda dom i skolan nån/några veckor först :) tyckte det var så synd att ta ett par helt nya Vita skor till stallet och förstöra dom med en gång! Bättre o ha lite användning för dom först :)



Äre nån mer än jag som är trött på denna jäkla leran nu eller ? :(


Johanna Och Olivia

En bild på mej och Olle i fredags :)



Snett jag vet... Sry :) ni får leva med det!

Ponnyridningen

I går åkte vi ju med Sisu till götene och han fick vara med som ponny på ponnyridningen i Götenes julmarknad :)Det gick jättebra, men han tröttnade till slutet.

Sen så måste jag berömma honom lite mer för han är så jäkla duktig med att gå på transporten nu! :D Han lunkar på hur lätt som hellst, och inte alls lika stressad i stallet när han får på sig transportskydden heller :)

Denna tjejen var urgo asså! :D Haha! Skitglad och pratade på hela tiden :)
Jag vet att jag set hemsk ut!

Falsk Sanning

Hur många av er äre som kollar in den här bloggen ?
http://www.finest.se/falsksanning 

Jag bevakar den inte men brukar kika in o kolla nån gång ibland. Skitkul o se vad som EGENTLGEIN händer i storbloggarnas värld.... Massor med ryckten, lögner och annan skit. Haha fyfan vad dom blir blåsta ibland asså :P
Ett tips till er som läser storbloggarna! Kolla in denna bloggen ;)


Måndag!

halloj alla läsare! Hur mår ni idag ? :D Jag mår bra jag :)
Igår så blev det en ny topp i besöksantalet igen! Roligt att ni hittar hit :)

Idag har det ju bara varit skolan... Hängde med Carro Sofie och Josefine idag :) Jättekul! Ser verkligen fram emot snöns ankomst nu! Så jäkla taggad på o åka snowboard igen :D Eller vad säger du carro ? ;)

Ska sätta igång med mina läxor nu :) imorn äre Nationella vid 08.00, inte kul :/

Sen måste jag ju säga att våra stora katter har börjat acceptera Bebisarna :D hihi (a)


1:a advent är över!

Fyfan vad fort tiden går.. Denna veckan som kommer kommer bestå av PLUGG PLUGG OCH PLUGG! har bara 2/3 veckor på mej nu! Panik som fan... Kanske stannar hemma nån dag ? vi får väl se... Vill ju inte missa mer i skolan nu!

i övermorgon äre redan första december med... Sätta igång o köpa julklappar till alla! Ursh och fy vad panik det blir :S Men längtar till den mysiga julen nu ;)

Jag o emma har kommit på VÄRLDENS bästa ide! sommaren 2010 kommer vi antagligen spendera ca 1 månad på törnsäter ryttargård för praktik. Svinkul skulle det va om vi fick va där :D Emma hade redan kollar med dom och dom hade varit skittrevliga och jätteöppna för praktikanter :) Så ah det ser vi fram emot! Jga måste ju samla på mig praktik nu om jag ska komma in på BYS! :O

Men nu ska jag faktiskt ta o lägga mej... Det blir en lång dag imorn... ska nog kolla in skolmaten innan jag kryper ner bara :)

Sov sött sötingar! imorn blire bättre update :)

Med bästa Emma :) <3

Sityter i soffan och myser med världens västa emma! <3
Snackar en massa skit och planer :) Nästa sommar kommer bli underbar! <3 :D

Puss <3


Äntligen hemma!

Nu har vi ställt in sisu i boxen och allt är klart :)
Ska upp p dricka glögg o käka nu.. Det är ju första advent idag :)


Söndag!

Hejhej :) Sitter när i soffan och väntar på att åka till stallet. Vid 13.00 åker vi iväg med häst och släp till götene ;) Tur att Sisu blivit så jäkla duktig på att gå på transporten nu! då slipper man stå där ute i en halvtimma och frysa :)

Äre ngra som ska på julmarknaden i Götene idag ? :)

Parketten!

Klockan närmar sig 03.00 och jag sitter här vid datan. Inte bra.
Parketten vad helt okej... trots allt! Jag var så jäkla sur ett tag asså.. Det var ett jävla äckel som va på mej och typ TVINGADE mej att dansa med honom ?!! han gjorde sönder mina strumpbyxor till och med :( Jävla äckel. Jag dansade alltså INTE med honom men han drog i mig och tryckte ner mej från stället jag satt och skit :S asknepig! 
Jag flippa typ totalt på honom till sist och gick där ifrån till min älskling tillsist (a).
Vilka vidriga människor det finns.... Säger man nej så är det väl fan nej eller? Asså jag skrek på honom att JAG VILL INTE, men han hade fan svårt att fatta. Haha vad arg jag blir xD

Ne nu ska jag inte babbla en massa om det här. Det var kul o träffa lite folk, träffa Micke som vi fick skjus av (tack! :D) och att komma hem till olivia igen för typ första gången på ett år! :D och få konstaterat att en (före detta?) kompis till mej faktiskt inte är arg på mig... Som jag nästan trodde :( :)

Ni får bilderna imorn om jag pallar. Sorry för helt sjukt kass uppdatering denna helgen... Imorn kommer jag inte heller hinna för vi åker till Götene med ponnyn min som ska va med på ponnyridningen :) Ska bli lite kul faktiskt :)

Vad har ni gjort ikväll allihopa? :) Någon jag träffade på parketten? Vill höra så nu får ni fan ta o berätta darlings :) - darlings? fan varför ska jag också börja använda det ordet nu xD

Godnatt! :)


Lördag!

Hellw! Idag äre lördag. Kommer bli dålig uppdatering idag med eftersom klockan redan är 19.00. Tyvärr finns det ingen tid till bloggen den här helgen... Min dag har iaf ´sett ut/kommer se ut håhär:
*Vaknade bredvid älskling som strunta i bussen och missade sista <3
*Duscha
*Käka frukost
*Stallet
*Mormor o käka lutfisk/taccopaj för min del!
*Duscha
*sminka mej o byta om
*Hem till olle o fixa håret
*Perketten!

Bye ´! :D

Sry!

Hej darlings ! Idag blir det kass update! Jag vet :/ Men ah det får bli så för jag orkar helt enkelt inte. Mina fredagar suger kuk! Kommer inte hem från skolan förrän 5....

Ha en trevlig kväll! <3

Fredag!

idag är det ÄNTLIGEN fredag! :D
Fritidsprovet gick skitbra, skrev typ 10 sidor på en timma ungefär. najs najs :)
Nu ska jag va social mot min kära vänner inann pedagogiskt ledarskapslektionen börjar. UIndra vad vi ska hitta på för kul idag :)

ha en fortsat trevlig dag <3

Sovgott :)

Nu ligger jag nerkrupen i min säng och ska sova :) Har pluggat på provet imorn.. Det var skitlätt :) Får jag itne Mvg på det så blir jag förbannad.. ^^. Sov sött sötingar :)

Utan dina andetag, del 3

Jag sög ur de sista dropparna som fanns kvar i hans ådror och lyfte sedan upp huvudet. Det rann blod längs min haka och ner på mina kläder som nu var täckta med nytt blod. Jag hade verkligen blod överallt! Den brännande smärtan i min hals var nu som bortblåst och jag suckade av en djup lättnad. 

Jag såg ner på mannen som låg livlös på marken med armar och ben åt alla håll. En förtvivlan väcktes inom mig och jag undrade vad jag egetnligen hade gjort? Hade jag verkligen dödat en annan människa? Jag lade min hand mot hans kind och puttade försiktigt till hans huvud. Han huvud rullade över och lade sig med den ena kinden mot marken. Jag flämtade till. Vad i hela världen hade jag gjort? jag tog tag om mannens axlar och skakade honom, men han var totalt livlös. Jag kände mig alldeles chokad. Mina ögon var stora som klot och mitt hjärta skenade iväg igen. Jag ställde mig hastigt upp och snurrade runt. ingen hade sett mig. Jag kunde höra bilar åka på en väg längre bort. Jag visste inte vad som hade tagit åt mig. Hur hade lilla jag på knappt 160 cm kunnat putta omkull en så stor och kraftig man? Varför i hela friden hade jag bitit honom? Vad var felet på mig?

Jag sprang fram till mannen och lyfta lätt upp honom i min famn. jag hade förberett mig på att få släpa iväg honom, vart jag nu skulle göra av hans kropp, men jag lunde till och med bära honom! Var ifrån kom all min otroliga kraft? Vad var det för konstig energikick jag hade fått? Jag snurrade kvickt runt med manskroppen i min famn. hans armar hängde och huvudet kändes lika ostabild som ett spädbarns. Utan att tänka mig för började jag springa. Jag började lite försiktigt, men ju längre in i skogen jag kom, destu snabbare sprang jag. Jag susade förbi träden snabbare än någonsin. jag förundrade mig över att jag fortfarande inte blev trött, men det var inget som jag hade tid att tänka på nu.

När jag sprungit i flera minuter tvärstannade jag mitt inne i skogen. Jag la ner kroppen med en oförsiktig duns och mörjade genast gräva. Jag grävde så snabbt jag bara kunde och jorden flör i luften. När jag tyckte att hålet såg tillräckligt ut som en grav så gick jag för att hämta liket, och slängde sedan ner det i hålet. Jag putte sedan ner jordhögen i hålet och begravde kroppen. Jag satte mig ner bredvid graven jag gjort och granskade den stora jordfläcken utan gräs. Det var det enda partiet i synhåll som inte hade något gräs. Jag började vagga fram och tillbaka, drog upp knäna till magen och låste fast dem med armarna. Utan att tänka på det började jag nynna på en gammal vaggvisa som min mamma alltid sjöng för mig när jag var liten. "Vem kan segla utan vind, vem kan ro utan åror? vem kan skiljas från vännen sin, utan att fälla tårar"?

Min mamma... gud vad jag saknade min mamma. Vart var hon? vart var jag? Och min ynkliga lillasyster? hade pappa gjort henne något under tiden jag varit borta? hur länge hade jag egentlgien varit borta? Jag fortsatte att gunga fram och tillbaka... Jag hade dödat en människa. Jag hade sugit blodet ur hans årdor. vem var jag egentligen? Vad var jag egentlgein? Jag slöt ögonen ett par sekunder innan jag resta mig upp och gick fram till ett av träden. jag såg upp mot den gröna trädkronen och andades in den friska luften. Det kändes som om hela jag var tung som en sten, samtidigt som det kändes som om jag svävade fram. Jag drog ner en gren och bröt av den. Jag satte den i jorden som jag täckt över hålet med, vände ryggen mot den och började gå mot ljudet av bilar och en doft av avgaser. Jag gick med en tung kropp, och med lätta steg. I vanliga fall brukade jag snubbla mig fram genom skogen bland alla grenar och mossa... Men det här var inget vanligt fall. Det här var ingen vanlig dag... Och det var verkligen ingen vanlig gärning jag nyss utfört.

Virdarnas Sisu <3

Ser faktiskt fram emot söndag :) Hoppas verkligen att vi kan åka bara! Men det verkar som det :) så det ska nog gå bra :) Han har blivit så himla lätt o lasta nu så det är inte sant! Han går på som ingenting min lille ponny :) Han som höll på o krångla så förut! Det är verkligen skitkul att det har börjat flyta på så bra :D

För er som inte vet vad som händer på söndag så ska vi åka med sisu till götene och så ska han vara med på ponnyridningen på julparaden :) Skitkul att Elin frågade mej om jag skulle kunde ställa upp med honom! Tack Elin :)
Så vilka är det som ska dit till Götene på Söndag? :)


halmbädd

Det är fan det värsta man kan mocka i asså! Jag HATAR o mocka i halm! Det tar en hel evighet och det sliter aset på ryggen! Ursh nej :S Sen så känns det så jäkla ofrächt (stvning?!) med.. aldrig att jag skulle låta ponnyn min stå på det på heltid... Gå runt går och gräva och vända på halmen.. ta bort all halm som är nerkissad och rensa bort det som är rent.. Ne fyfan asså :S Spån är MYCKET bättre! Klart att det är dyrare med spån men det tycker jag faktiskt att man ska kosta på sig! Är man rädd för att kosta på sina hästar så ska man itne ha häst. Kvaliten och säkerheten går först vad gäller ALLT! Man tar inte något som är farligt för hästen bara för att det är billigare. Det är helt absurd att göra det! Ne ursh... Såna människor tål jag inte :S

Tbx från stallet!

äntligen hemma! Har varit i stallet i typ 4 timmar och fixat.. hat tvättat av två täcken och hängt upp så dom är lite renare nu.. Tvättade sisu, mocka inne och ute, bytte vatten fixa hö och mat.. Tvättade/penslade hovar... Fixade till och klippte manen.. Ja massa pyssel!

Idag blev det en ritt på grusvägen igen :) Sisu tycker itne det är så kul där längre... :/ Men han är väl i ett normaltempo iaf :) Tränade tempoväxlingar och stella i båda sidor. Efter ett tag fick han i riktigt fin och ärlig form! han brukar första fuska endel med det eftersom det är så himla jobbigt att sätta undersig när man inte har några muskler för det ;) Haha! Sen så gjorde jag en galippfattning på vardera sida med, vilket kändes FÖRJÄVLIGT! han studsade och for och hade benen överallt och ursh jag vet inte vad xD men han har ju faktiskt inte galopperat på över ett halvår ;) men jag var nöjd med dagens ridpass!

Sen så tycker jag att han blivit mycket bättre i all hantering igen! Han krånglar itne lika mycket och han visar mycket bättre respekt för mej nu. Det märks att han lugnar ner sig och lyssnar bättre när han nu har något att tänka på istället för att bara stå o uggla hela dagen i sin lilla hage :( Igår gjodre han alla trick perfekt, utan muta och han stannade tills jag sa till honom att gå in i boxen! han har också slutat va sädär cpjobbig och försöka äta hela tiden när man tar in honom från hagen eller rider :) Så ah, det börjar ta sig igen :) Sen så tränsade jag honom ute idag och han stod helt still, helt lös utan nånting! Så himla duktig min skrutt :) <3



Sisu och mulan i hagen förra året :) Med snö och allt! <3
Känns så himla avlägset... Tänk att han en gång och sprungit i full galopp genom den där hagen fram och tillbaka och om igen med en jäkla massa bocksprång på en lång radda <3

(haha radda? xD är det typ vätskötska eller ? ^^ typ, det bonniga ordet för rad^^ xD )


Blocket

oh shit! Det är inte bra o sitta o kolla hästannonser asså... Blir så jäkla sugen! :D
Min favoritraser måste nog verkligen vara frieser och Welsh! Kolla bara dom här sötingarna! <3
Glöm intekolla annonserna med!

http://www.blocket.se/vasterbotten/Frieser_sto__01_22668726.htm?ca=13&w=3



http://www.blocket.se/uppsala/Welsh_ponny_av_cobtyp_24832408.htm?ca=13&w=3



http://www.blocket.se/uppsala/Welsh_ponny_av_cobtyp_24832407.htm?ca=13&w=3



http://www.blocket.se/uppsala/Welsh_ponny_av_cobtyp_24832406.htm?ca=13&w=3




Hingstfölen Ligger mellan 8000 och 12 000, och Frieserstoet ligger på 69 000.

I´m in love ! <3

Rädda barnen

Nu kom jag precis hem från skolan :) Ska väl till stallet om en ett tag med funderade på o lägga mej o sova nån timma först. Det kan böhövas för idag äre en dålig dag för mej igen. Haha Emelie konstaterade med det i skolan ;)

Det kom en tjej fårn rädda barnen till BF2orna idag. Hon visade filmen här under och pratade lite om vad de arbetar för. Jag tyckte det var het meningslöst.. lärde mig inte ett skit som var nytt! Hon sa heller inget som gick direkt rakt in i hjärtar heller.. Så ah, hon tog mest upp vår dyrbara tid xD Men det var väl ändå kul att hon kom :) Hon hade en väldigt söt son på 4 månader iaf ;)


torsdag

Nu sitter jag i solan och ska precis börja jobba :)


Massa update!

Idag har ni allt fått bra med update va ? ;) Duktiga jag! Men detta blir sista inlägget för idag :) Imorn äre bara vår ULS somvanligt.. sen sja jag ju såklart rida  :) Och så blir det plugg som fan... :/ Prov på fredag! och måndag... och tisdag och onsdag... Blä vad trött jag är på skiten! xD

Jullov snart! Godnatt <3


Old bild !

Slänger in ngra bilder från klassresan i sexan ;)
Njut!









Haha tänk bara vad små vi va! :D Kolla bara lilla Lood vad liten han var på den tiden (a)! Nu är han allt inte lika liten längre ;) Dock har jag itne träffat honom på typ 100 år! :(
Så jäkla tråkigt när man tappar alla gamla kompisar..... :(

Min födelsedag?

Hallådär! Nu måste ni faktiskt hjälpa mej med en sak!

Jag fyller ju år på juldagen... Cpdag.. I know! But.. i år blir det de färsta året som jag INTE kommer fira min födelsedag med kalas med massa släkt. I år ska jag faktiskt träffa min kompisar och ha kul med dom ist :)
Frågan är bara... Exakt vad ska vi hitta på? nån som vet fest ? Juldagen är ju en typiskt festdag... Eller kanske borde jag ha fest själv?
Vad tycker ni alla ? :) Vilka vill vara med o hitta på ngt med mej på min födelsedag ? :)
Min allra första födelsedag med kompisar!

Hihi ;)

Tagga!

tagga lördag nu asså! Kommer bli superkul o få komma hem till "olle" igen ! Har inte varit hos henne på ett helt år! Det är ju helt galet hur fort tiden rusar iväg :S Sist jag var hemma hos henne var när jag var i hennes rum och rotade reda på lepsarna jag skulle låna av henne till maskeraden! xD Alltså exakt ett årsen!
Så på lördag blir det:

*Hem till olle!
*parketten!

Vad ska ni göra till helgen ? :)

Vad tycker ni?

Ja, vad säger ni om mina nya lilla serie då? :) Var det vad ni trodde ? ;) Med en v***** galning ? ^^ (till er som läser detta inlägg först ska jag ju inte avslöja ;) ).
Kom ihåg att ni gärna får vara med och påverka hennes "öde". Det är ju det som är själva vitsen med den här "serien" ;)


Utan dina andetag, del 2

Med båda händerna pressade mot min hals såg jag ner på mina slitna kläder. Både min hud och mina kläder var täckta med jord och lera... Jag blev äcklad av att se hur fruktansvärt smutsig jag var. Sedan upptäckte jag något annat... Mina kläder var inte bara täckta utav lera. De var också fulla av stora blodfläckar. Jag ryggare bakåt och kände kalla kårar längs min ryggrad. Jag tog försiktigt bort mina händer från min brännande hals och granskade dem noga. Också de var fulla av blod. Det pulsrade i mina ådror och jag kände hur mitt hjärta häftigt slog. Jag reste mig upp på fötter och såg mig om. Vad var det som hade hänt med mig? Vad hade jag råkat ut för? Det som skrämde mig allra mest var just att jag inte själv var medveten om vad jag hade varit med om. Och varför låg jag nergrävd i marken? Vart var jag egentlgien någon stans? Då hörde jag i marken hur någon kom gående en bit bort. Det var som om det ekade i marken då personen satte sin fot mot den. Jag kröp genast ihop med kroppen och drog upp mina axlar. varenda muskel i min kropp var spänd och jag förvänades över att allt känndes så klart och tydligt. Jag kunde se allt perfekt, till och med små damkorn som flög i luften. Jag stod framåtlutad med böjda ben och öppna, krampaktiga händer. Min överläpp var uppdragen och ur min strupe kom det ett väsande, otäckt ljud. vad fan höll jag på med ? Varför gjorde jag såhär? men det kändes så naturligt. Det kändes som om det vore det ända rätta att göra just nu.

Fram bland de grönda buskarna kom en lång, kraftig man gående. Han var lång, nårmare två meter och hade en stor, rund ölbage som skumpade när han gick. Han var alldeles skalligpå huvudet och hade en buskug mustarch över sin överläpp. Jag kände hur den brännande smärtan i halsen blev allt hetare och hetare. Det kändes rent ut sagt som om min hals brann. Helt okontrollerat började det väsande ljudet från min strupe att låta allt högre och högre. Det for så många tankar i mitt huvud att jag inte längre visste vad jag gjorde. jag kröp ihop mer och mer och min kropp blev bara krampaktigare fö varje hundradel som gick. Då fick han syn på mig. Mannen stannade upp med en blick full av förskräckelse. Han höjde sina händer mot mig och började backa någon otroligt långsamt. Jag tog ett stek framåt lika långsamt som han flyttade sin fot bakåt. Jag hörde hur hans hjärta slog snabbare och snabbare... Då blåste vinden mig rakt på mig och mannens ljuvliga men samtidigt beska doft hamnade rakt i mitt ansikte. Aldrig förr hade jag stött på någonting som luktade lika delikat. Jag tog ett djupt andetag och andades in hans otroliga lukt, innan jag tryckte ifrån med mina ben mot marken och tog ett gigantikt språng. Jag landade mitt framför mannen, bara några centimeter från hand ansikte. Jag log retsamt mot honom medan han såg på mig med sin skräckslagna blick. Sedan slog jag blixtsnabbt till honom över bröstet med båda mina händer så han kastades flera meter baklängses. Innan han ens hann reagera stod jag hukad över honom med min överläpp uppdragen och med det väsande ljudet från min strupe. Han öppnade munnen för att säga något, men i exakt samma ögonblick kastade jag mig ner och högg med mina tänder i hans hals. Jag lät det ljuvliga blodet sippra in i min mun medans hans öronbedövande skrik ven igenom skogen. Min hjärna stod helt still. Allt jag visste var att det här var det underbaraste jag någonsin smakat och varit med om.  


Andra avenyn

Jag antar att de flesta som läser min blogg kollar på andra avenyn :)
Vilka är era favoriter? Det är nog många som vet vilka som är mina ;)

Kitty!




Det jag gillar med henne är att hon är så otrligt tuff, samtidigt som hon bryr sig om andra och är så himla mysig! Hon har en sån jävla kraft och power samtidigt som hon anpassar sig efter andra och har en god empati.

Roxanna!



Roxanna är stentuff. hon kör över allt och alla tills hon själv får sin egen vilja egenom. Hon tar vad hon vill ha, hon säger vad hon vill och hon står för vad hon gör. hon påminner mycket om Kitty på denna kanten, men roxanna har väldigt svårt för att visa sina mjuka sidor. men om några år kanske hon mognar.. Och hon älskar sin dotter över allt annat. Blir hon den nya Kitty?

Kim!




Kim är också en väldigt stark individ och det är nog därför jag gillar honom med. Han är Bisexuell vilet inte är något han skäms för. Sen boxas han och det är ju med ett plus, eftersom man får sjukt bra kondis och träning och för att man då kan försvara sig själv och andra :) Sen bryr han sig om andra och vill gärna hjälpa till. han har förlorat sin mamma men låter ändå livet löpa på. Sen så heter han ju faktiskt Dahlberg i efternamn ;)

Den som jag har blivit riktigt besviken på är Hamza! Han har blivit en riktig mes efter att han kom hem från Norge. Nu har han ju inte ett skit att sätta emot.. Ne, han borde stå på sig och säga ifrån att han är trött på att alltid hamna i skiten.


Hemma

Nu är jag hemma från stallet. När vi kom hem så hade linus städat mellanväningen och tänt en massa ljus :D och så hade han gjort fika :) Mysigt!

Nu får ajg väl börja plugga inför nästa prov... ursh!

Duschen, sen stallet :)

Precis som det står där över... >Hoppar in i duschen sen åker jag ill stallet :)

Puss <3

Stackhouse

Bara för att jag är True Blood nörd så blir det en bild får serien. Jag tror att Sookie kommer att sluta som vampyr... Precis som Bella gör i Breaking down.
True blood och twiligt är så jävla lika, samtidigt som dom är helt olika. Jag vet faktiskt inte om jag tycker atyt edward eller sookie passa bäst som tankeläsare...
Även om true blood har blivit skitmesigt så tycker jag ändå att det är bättere än twilight. Bill är mycker mer intressantare än vad Edward är. Tillexempel så känner han allt som Sockie känner... och hittar henne lättare.. vet när honär i fara och allt. Mer perfekt lixom ;) Sen har han ju huggtänder med, vilket är ett plus ;) Edward kan ju inte gråta.. Men det kan Bill. Han gråter blod ;)
Ah det finns massa att diskutera.. för och nackdelar! Den största nackdelen i true blood är väl dock att marianne kom och förstörde allt... Det gick fan över styr där! Det ett annar minus är att alla ska ha sex hela jävla tiden ^^.


Onsdag!

Modmorgon ;) haha ne jag skoja! Kockan är ju närmare halv 4 redan:) Jag kom precis hem från skolan och har käkat thaimat med bror och pappa. Gött men starkt :)

Nu när Jag nördat klart true blood så får jag väl återgå till min andra lilla miniserie riverside! Så det ska jag kolla på nu :)

Kommer bli bättre update idag! Jag lovar :)

Ny bloggmetod

Sådär :) Nu har jag satt igång med min nya bloggmetod! Hoppas att ni kommer gilla det :)

Det är iaf en liten "Serie" där jag kommer skriva en kort snutt varje dag. Om ni vill så får ni jättejärna vara med och påverka händelserna under seriens gång. För att inte avslöja för mycket så kommer jag inte berätta vad den handlar om idag, utan det får ni vänta med några dagar :)

Utan dina andetag, del 1

Nyvaket slog jag långsamt upp mina ögonlock. Det var mörkt. Nej, det var kolsvart. Det föll ner någon form av grus i ögonen på mig så jag blev tvungen att blinka... men ju mer jag blinkade, desto mer grus föll innanför mina ögonlock. Jag lyfte min hand för att gnugga bort gruset i mina ögon, men det kändes som om någonting hindrade mig. Det låg som ett tryck över hela mig. Mot mina armar, ben, rygg, mage och ansikte... Jag kunde kpannt röra mig. Paniken började krypa sig fram inom mig och jag började oroligt vicka fram och tillbaka med mina fingrar. När jag gjorde det föll det grus ner i handen på mig. Men det känndes inte som grus... Det var alldeles för mjukt. Paniken växte och växte och jag började röra hela kroppen för att komma undan det obehagliga trycket. Jag kunde inte andas! Det kom ingen luft ner i mina lungor! Trycket hindrade min bröstkorg från att rymma luften i mina lungor. Mitt hjätra började slå allt snabbare... Blodet dunkade i mina tinningar och jag började tappa kontrollen. Paniken tog övertaget om mig. Vart var jag egentligen? Hur i hela världen hade jag hamnat här?

Jag hade nu börjat få lite luft runt mig. Jag fortsatte att gräva allt snabbare. Men vad var egentligen upp och vad var ner? Åt vilket håll är jag påväg? vad var det som höll mig nere? Tankarna snurrade okontrollerat i huvudet på mej och jag drog undan vad det nu var med en kraft jag inte ens visste att jag själv hade. Jag gjorde det om och om igen och tillslut hade jag fått utrymma nog att sätta mig upp. Jag visste inte vart jag skulle eller vart jag var, men en sak visste jag. Här kunde jag inte stanna. Utan luft skulle jag inte överleva. Jag kände pulsen i mina ådror och mitt hjärta som skenade iväg. Det var kolsvart runt om mig och jag kunde inte se någonting alls. Det kändes som om jag hade fått en riktig energikick, för hur länge jag än grävde så blev jag inte trött. Jag hade nu grävt mig utrymme nog att ställa mig på huk. Med mina händer grävde jag åt vad jag trodde var uppåt, och sedan tryckte jag ifrån med benen allt vad jag orkade. Vad det nu än var som jag befann mig bland så stramade det åt om mig igen. Jag struntade i att jag fortfarande inte kunde andas, och jag hade ingen tid till att fundera över varför jag inte blev trött... Jag bara grävde och grävde med tankarna rusandes i mitt huvud. Då såg jag ljuset. Det sken igenom ett litet, litet hål och min iver började växa sig ännu större. Det ljuset, var det vackraste jag någonsin sett. Jag såt uppåt mot det lilla hålet och grävde lite i det med fingrarna. Sedan tryckte jag ifrån med fötterna en sista gång, och jag for med en väldig kraft upp och landade på marken. Jag flämdade till något fruktansvärt och kände hur den ljuva luften trängde in i mina lungor igen. Jag slöt ögonen, tog ett djupt andetag och njöt av den friska luften. Den varma vinden smekte mina hud och jag kände hur sandkornen och den fuktiga jorden lyfte från min hud och flög iväg tillsammans med vinden. Jag slog upp mina ögon och tittade upp i de gröna trädkronorna. Löven sjöng i vinden och krenarna dansade fram och tillbaka. Plötsligt kom jag på mig själv med en brännande smärta i strupen. Jag tog upp mina jordiga händer och pressade dem mot min hals. Vad hade egentligen hänt med mig? varför hade någon begravt mig levande död nere i marken? Varför vore jag inte död? Jag hade ju faktiskt legat där nere helt utan syre eller luft......


Läxor!

Sitter o pluggar på samhällen nu! Så jävla tråkgit :/ Vill verkligen få bra på provet! Men det är svårt :O Mycket svårare än vad jag trodde xD Får väl hoppas på att det ska gå bra!

Knäck!

nu har jag o brorsan gjort knäck och sitter o kollar andra avenyn ;)
Asgött! :D


Tisdag!

Hejdär :) min dag ahr avrit helt okej! Hur har er varit? :) Jag hade som sagt teckenspåksprov idag.. vilket gick bara bra :) Varjen långt eller svårt.. man man får alltidtänka till lite extra närman väl sitter där! Sen har jag tillbringar tre timmar efter skolan till att kolla de sista avsnitten av sessong 2 true blood :) Så himla tråkigt att de förstårt serien så jävla mycket med att blanda in massa andra konstiga monster :S Jag kommer aldrig döpa någon till marianne haha det är en sak som är säker ! xD Ursh vilken monster hon är :P Imorn har jag samällsprov på orden. Måste få 36/40 rätt för ett mvg så jag får väl börja plugga :) Tur att jag har lätt för att lära och ett bra bildminne! ;)

Sovgott :)

Nu är jag såååå jjäkla trött. Tänlte faktiskt dra mej upp vid halv 9 imorn och skriva lite läxor.. Vem tror jag orkar?! xD
Jäjä.. Svenska står på morgondagens schema... sen blir det teckenspråksprov.. Önska mej lycka till :)

True blood

Jag ör riktisgt besviken på andra sessongen... Serien har börjat bli skitkonstig! har nördat i tre dagar nu så nu har jag bara 3 avsnitt kvar xD Fattar inte varför allt alltid måste gå över styr.. Så tråkigt :/

Undrar hur det slutar iaf! Vampyrerna dör ju hejvildt precis som de sköra människorna nu...

Är det ngn mer än jag som kommar på true Blood? :)

update!

Tjenis! Blev ingen vaccination.. baad! Men men :)
Elin ringde mej precis :D Jag och min lille Sisu ska vara med på Ponnyridningen i götene på Söndag! Han mage måstemåstemåste bara hålla ! :( Annars blir jag itne glad :(


Vaccination

Nu ska jag iväg till Götene och troligtvis ta vaccin :)


Slagsmål!

idag när jag skulle hem frpn skolan såhände ngt rätt kul, tragiskt och samtidigt spännande. Det kom typ mellan 50 och 70 pers utrusandes från skolan och jagade en kille. Det var VÄRSTA slagsmålet och på typ 2 min kom det ca 8 polisbilar! Några killar som bråkade började pringa iväg och poliser fick jaga dom. Hur dum är man om man springer får polisen eller? Haha sämsta man kan göra xD Så ah.. Det var rätt spännande. Det kom massa rektorer, lärare fårn ruden, vaktmästare och allt ut dit men ingen kunde ju göra ngt eftersom det var så jäkla många inblandade! Lite obehlagligt faktiskt... Man ah det löste sig nog bra :)

Fattar itne varflör folk måsrte vara så mesiga och hålla på med slagsmål!

Drar till skolan!

Sedär vad jag är duktig! Jag har nästan hinnit med att skriva hela Samhällen nu när jag varit hemma! Skitgött o få det gjort..! Så nu har jag bara fyra frågor kvar och dom ska jag försöka klämma in o få klart ikväll :) Emilia smsade precis och sa att vi har prov i teckenspråket imorn! Måste hon alltid klämma in massa saker så jäkla fort :( En dag på oss liksom?! Men det ska nog gå bra för teckenspråket är inte så svårt :)

Nu drar jag till skolan :) Hejdå!

Måndag

Tjenis penis ;)
Idag äre ingen bra dag för min mage igen. Gick upp tidigt så jag behövde inte stressa till bussen... men så hann jga få ont i magen ist så jag kunde ine åka.. :( Fick lite smått panik eftersom jag kände att jag verkligen behövde gå på teckenspråket idag! Men men.. mår man inte bra så får man väl helt enkelt inse det... Nu mår jag lite bättre så jag tar tillvara på tiden och går igenom lite av mina läxor. Nästa vecka ska hela Samällsarbetet in. G-uppgifterna är väl snart klara men sen måste jag få in VG-MVG uppgiftena välskrivna och klara med... Stress stress stress åter igen! Hatar det här :( 2an måste va värst asså för annars kommer jag aldrig orka med trean!

Om jag nu kommer iväg till skolan så så vi åka till götene och förhoppningsvis ta Svinissprutan sen. Ikväll kommer troligtvis min älskling också <3
Nu ska jag försöka få i mej lite frukost :/
Hoppas ni har fått en bättre start på morgonen än mej iaf !

Arg!

asså en sak är skitirriterande :( Sitter o kollar true blood och då tampar hela skiten :( Ibland önskar jag att jag var lika bra på datorer som min älskling är (a) hihi! Min älskling är bäst :)

Jag får väl helt enkelt gå o lägga mej ist :/ haha :)

Sov sött sötnosar :) Imorn äre skola igen!

Varifrån kommer den taskiga attityden?

Jag läste precis ett inlägg från en hästblogg som fick mej att tänka lite.
varför måste alla inom hästvärlden ha en så jävla taskig attityd? Varför bara måste man vara bättre än alla andra? Asså jag kan vad jag gör men jag är inte duktig på det. Jag gör ingenting för att vara bäst... Jag gör det för att det gör mej glad. Jag måste inte utvecklas... Inte sålänge jag är lycklig med min ponny.

Varför måste man ge varandra taskiga kommentarer och trycka ner varandra i skiten? Varför i helvete måste man tracka på varandras hästar bara för skit? varför kan man inte säga grattis till varandra då man kämpat sig till en vinst? Varför kan man inte säga grattis när man nollade debuten ist för att säga att man inte ens blev placerad? Asså vissa gör med sån gräslig stil. Hur kan man vara så taskig mot en annan människa att man hela tiden ska gå o trycka ner den? Varför kan man istället inte hjälpa varandra och vara glada?

Jag vet en människa, som jag bara inte kan acceptera. Hon är en vuxen människa som går runt och stör sig, klagar och ska vara bäst hela tiden. Alla ska lyssna på henne och om man inte gör det blir hon skitförbannad. Allt hon säger är rätt, och inget annat existerar. Varför måste människor hålla på så mot varandra? Kna man inte istället gå halva vägen var?

Asså vissa hästmänniskor är verkligen helt sjuka. Varför måste det va sån jävla kallabalik just inom häst och ridsporten?

Klar!

Fyfan vad gött! Nu är jag klar med den jäkla tråkigta fritiden! Nu ska jag börja kolla på samhällen och samhällsorden som jag har prov i på onsdag... :(

Ska nog ta o kolla ett avsnitt av True Blood med ! :D

Vad har ni gjort idag då ? :) Inte kommenterat min blogg iaf ;) !


Imorn börjar jag med min nya bloggmetod! Ska bli spännande ;) Dock har jag inte alls förberett mej så mtk.. Så ah vi får väl se hur det går ;) jag har en första ide iaf så vi får väl börja med o Bygga på den!

Skäms på er!

Vad är det här egentligen ?
bloggare som inte bloggar...
besökare som inte kommenterar..
SKÄMS!

äre bara jag som sitter vid datan denna Söndag eller ? ^^

tankeställare

Låt mig få vara en trotsig tonåring
Jag kommer att bli vuxen
Låt mig få skrika och springa min väg
Jag kommer att återvända
Låt mej få hitta en egen väg
Jag kommer ändå att söka
Låt mej få snubbla
Jag kommer att resa mig igen
Låt mig få deppa och vara sur
Jag kommer att bli glad igen

Låt mig få hitta mitt eget liv
Jag kommer ändå att lämna er snart
Låt mig få ha hemligheter
Jag kommer att berätta det sen
Låt mig inte få bli sårad
Jag litar ju på er
Låt mig få prata då jag behöver det
Jag klarar inte det här själv
Låt mig gå nnär jag är redo
men släpp mig inte helt
Låt mig få komma igen och vara liten
Jag vill inte alltid vara stor


<3

Hiss och Diss

Idag hissar vi:
+ True Blood - Världens bästa program! För tillfället överstiger det till och med Twilight, och DÅ äre bra!
+ Att jag snart är klar mad fritiden.
(btw, ska fritiden lämnas in eller har vi para provet på det?)

Idag Dissar vi:
- Att man aldrig egentligen kan veta exakt vart pengarna tar vägen efter "donationer" eller vad man ska kalla det.
- Att chips är onyttigt och ohälsosamt (a)

ursh

idag äre verkligen ingen bra dag.

Jag mår skit
min häst mår skit
alla här hemma är cpsura och grinar hela tiden
jag måste göra massaläxor och vet knappt vart jag ska börja
Imorn äre skola
Det är askasst väder ute

Bajs på allt :(

pepparkakor!

Mitt i allt plugg så får jag värsta julkännslan! mamma hade backat pepparkakor (a) så nu ska vi mysa med det :)
Längtar som fan till jul nu!


hjälp!

hallå, lite hjälp nu tack :D

Är Anorexia ett medicinskt funktionshinder? :O

Läxor!

Nu sätter jag igång med läxorna :)
Idag ska jag skriva klart fritiden, fysiskafunktionshiner och flugga på fritidsorden som vi har prov i på fredag.

Är jag den ändå med extremt mycket läxor eller ? :P

Idag är det ingen bra dag

Men iblnad måste man väl ha såna dagar också....
eller?

Godmorgon :)

Nu drar jag till stallet!

Puss <3

Svintrött...

Nu har jag kollat ett avsnitt av True Blood och två avsnitt av riverside.
Imorn skulle vi haft Luciamöte med hästarna men jag tror inte det blir ngt eftersom ingen med hästar kommer? Jag kommer nog inte komma heller, ska bli kul o se om någon annan tar ansvaret. Det brukar ju vara jag som får tjata om allt.. att man ska höra av sig om man inte kommer och att man ska ta med papper.. Så ah. Vore ju kul om nån annan kunde hjälpa till så verkligen alla fattar att man måste va seriös. Dewt kan nog va nyttigt att jag inte är med.

Så ja.. Imorn blir det superblugg för mej. Ska göra klart hela fritiden och helst hela samhällen med. Jag har två jättestora prov i veckan! Måste verkligen lägga på ett kol nu om jag ska hinna få in alla dessa uppgifter innan jul.... har typ 13 inlämningar tror jag. Mina lärare är SJUKT kassa på att sprida ut sina uppgifter! Tur att jag har lätt för plugg och inlärning då... och skrivning med. Haha, tur att jag har lätt för skolan!

Nu ska jag tvätta bort allt äckligt smink och krypa ner i min säng! Jag sminkar med faktiskt inte så ofta längre för jag tycker man blir så äcklig i hyn om man går med smink jämt :S det kvittar ju hur mycket man tvättar sig så finns det alltid kvar lite mascara... skitäckligt :S men idag körde jag på full makeup! haha, jag ä så lat på kvällarna bara xD

sov sött nu darlings :) Ska försöka med bättre update imorn!

Glöm inte att jag börjar med min nya bloggmetod på måndag ;)

Världens bästa pojkvän!

Min älskling är så underbar! <3
Han letade fram nästa sessong av True Blood åt mej! (a) Så nu har jag suttit o nördat!

slängen in länken så jag vet vart jag har den när jags ka fortsätta kolla imorn ;)

http://www.casttv.com/shows/true-blood/nothing-but-the-blood/5mefaf

tack min älskling!

Sisu flyttar till en ny box

Tjenis (:

Som sagt så är min pålle proffs på o dra ner gallret i boxen. På tre dagar har han dragit ner det två gånger nu! Det är väl typ femte gången samanlagt han gör det... Så idag fick han flytta till en ny box tills vi hinner sätta upp gallret ordentligt! Vi får väl komma på ngn lösning...... Så nu får han stå på halmbädd för första gången på många år! minst 3,5 iaf :)

Lite bilder när jag o mamma fixar halmen i boxen!




Mysigt mysigt för pojken min :) <33

En bild

slänger in en bild på mej med :)



Tack mormor för läppstiftet! <3

new moon

Nu är jag hemma från Skövde! Det var första gången jag gick på bio där, och det var mer är okej faktiskt! Jättebekväma stolar och bra sittplatser även om vi hamna långt fram :)

Filmen var faktiskt skitbra! Doch fick jag inte den här ni vet.. "åååååh"- känslan. Den var verkligen jättebra men eftersom jag kunde hela filmen utantill tack vare böckerna så var den inte så spännande eller kul....

Mina plus med filmen:
+ Varulvarna var lika stora som de beskrivs i boken och inte lika små som de ser ut på trailern
+ Jane, hon var precis som jag föreställt mej henne.
+ Vampyrernas asballa, mörkröda ögon! Min älsklingsfärg (a)
+ Alice, hon är så himla gullig! Sen ser man verkligen ett flyt och hennes klang. Hon är en av mina favoriter!
+ Victorias röda lockar, otroligt mycket finare i denna filmen än förre! Mer vampyrlikt...

Mina minus med filmen:
- De får inte riktigt fram Jacobs förståenlse för Bella. De visar tillexempel inte att han aldrig nämner Edwards namn bara för att inte göra henne ledsen.
- Man får inte se bilfärden då de åker på bio, när Jacob knäcker Mike genom att förklara att bella inte ycker om musik
- Att Edwars är så ful och sliskig! (ska inte vampyrer föreställa vackra eller?!)
- Man får se så himla mycket av de bitarna där Bella bahandlar jacob dåligt. Man får ingen inblick i deras egentliga så otroligt starka relation.
- man får ingen inblick i Bellas relation till familjen Cullen, som också den är så otroligt stark.
- De får inte riktigt fram hela historien om "varulvarna", som inte ens är några varulvar.. (Avslöjade jag för mycket nu?). Det vore kul att få reda på historien bakom varför det är som det är, dock inte lika långtråkigt och invecklat som det är i boken!
- Jacob borde vara större som varg, Han är ju trots allt alfahane, något man heller knappt får reda på i filmen!

Jag är riktigt nöjd med filmen. Det som borde slipas mer på är relationerna mellan Bella och Jacob, samt relationerna mellan Bella och Cullens. Det är ju såklart en svår sak eftersom det är mycket lättare att kunna följa det i en bok... men jag tycker ändå att de hade kunnat göra det liiiite bättre :)

Hur många av er har sett filmen ?
var ni nöjda eller missbelåtna ?

SRY!

Idag kommer det blir jättekass update, förlåt mej! Men jag har avrken lust, tid eller ork att blogga idag... och då tänker jag inte tvinga mej själv till att göra det heller!
Hoppas ni förstår mej :) Alla har sina dåliga dagar ibland!

Kanske hörs inatt när jag kommer hem om jag inte är tillräckligt trött för att sova :)

Puss <3

Börja tagga!

shenis igan (: Sitter här o försöker tagga inför ikväll... asså jag ahr sett fram emot den här filmen i ett halövår och nu när den äntligen är här mår jag SKIT och är totalt otaggad.. :(
Känner mej sjuk, öm och trött... Men jag ahr ingen feber. Det är väl mitt låga järnvärde som spökar med mej.. Men snart kan jag börja käka tabletter så jag blir pigg och kry igen (:

Idag såg jag ut som en nybörjade när jag red xd Hade failade kläder och satt i sadeln men mamma ledde oss i grimman xD haha :P Sen red jessica med på lille Fenix en bit :)

Nu ska jag sminka mej!

hejhej!

Nu har jag vaknat! Lördag idag vilket betyder NEW MOON ikväll! :D
Men jag måste väl iväg till stallet.. Ponnyn ska fixas o ridas och blablbla.. dessutom har han rivit ner gallret igen... dummingen :(

Undra hur många gånger i veckan jag är i stallet egentligen.. typ 2 gånger om dagen, ibland tre.. Tänk vilken motion jag får när jag cyklar! om jag åker dit 2 gånger så får jag cykla 1,2 mil. Hemskt! :O

taggad!

Jag är skittaggad på o sätta igång Sisu ordentligt nu! Bara vi får ordning på hans mage så ska vi sätta igång på riktigt. idag gick han på asfalt första gången, och det verkade gå helt okej. han ska allt bli riktigt fin till våren :) Vi ska allt bygga upp en superkondis och med muskler och allt :) Han kommer ju inte få bli tjock nu iaf, för det mår han INTE bra av!

Det ska bli skitkul o komma igång o börja jobba honom ordentligt :) Lite svettig kan han allt få bli ! ;)


halloj!

Sitter här hemma i soffan o kollar idol o väntar på min älskling. Han kommer nog vid halv 11... Vettefan varför han är så jäkla seg.. irriterande :(

Jaja. han kommer väl iaf.. får vi hoppas! Nu ska jag kolla vidare på idol (:

Trevlig kväll !

Twilight

Nu när New Moon är här så kommer det väl antligligen bli ett ännu värre tjat om twilight, men det gillar jag iaf ;)
Alla tjatar om twilight.. och jag kan förstå att det är tröttsam. men asså, den är ju verkligen sjukt bra?! Älskar böckerna asså! längtar verkligen tills Breaking down kommer på film fördet är den bästa boken av alla...

Sen ser jag verkligen fram emot Midnight Sun med! Är det någon som varit inne o läst dom första kapitlen på Stephenie Meyers hemsida? Vad tycker ni isf?
Jag har tänkt att jag skla göra det flera gånger... men jag är ju så kass på engelska! Kommer bara fatta hälften o då känns det som om det är lite bra o vänta tills boken är klar o kommer ut på svenska :)
vad tycker ni om att läsa engelska böcker föresten? bra eller dåligt? Varför?



New moon skiljer sig lite ifrån de andra böckerna ändå... Eftersom det faktiskt är den ända boken där bella inte är jagad. Jo, hon är jagad av Victoria, men den stora händelsen i boken kretsar inte runt att Bella är i fara, utan Edward. I de andra böckerna är det ju alltid Bella som är jagad... till viss del iaf.
men ah, det ska bli spännande imorn :) En riktigt mysig lipkväll kommer det att bli!

Bloggtips!

Tips om vad jag ska blogga om nu då! :O Ni är KASSA på o komma med tips -.-
vad som helst ?
komien :)

En tanke...

Haha jag kom på en sak asså ^^ Jag skulle vilja ha min hovslagare som tränare! Han är så himla skön asså.. Han hjälper alltid oss med massa frågor och allt :) Visar vad han menar med olika saker och allt... Sen har han ju VÄRLDENS grymaste hus/stall/ridhus/anläggning!
Men det dumma är att han inte ens rider Engelskt xD Haha lite kul eftersom han är engelskman! ^^. ne han rider Western faktiskt ;) Men isf så skulle det ju va skitkul o prova nya ridstilar nu eftersom jag bara rider engelskt och så.. Ska nog prova på akademisk ridkonst till våren så det ska bli skitkul :D

Sen snackade jag o elin lite idag... Vi måste nog fixa hjälmar till vår lektion! Tror itne vår lärare blir så jätteglad om vi tänker sätta upp våra klasskompisar utan hjälmar xD Fast Elin kommer rida utan hjälm eftersom hon alltid gör det :P (även hon rider Western!) Så ah vi får väl se... Jag vet ju inte ens om jkag ska rida :P Men jag kommer iaf visa hur en uppsittning går till ;) Haha vad kul :D

Är det ngn som har tips på vad ni skulle vilja göra på min lektion ? :) Vill ju få den så intressant som möjligt för även de som inte är hästintresserade! Så kom gärna med tips och ideer :)


En lite fulsöt bild på pojken min :) <3


Hiss och Diss

Hiss:
Jag kör faktiskt på Lovisas linje lite här ;) navelpiersing asså! Så sjuk snyggt så det finns inte! Nu ska jag plocka fram modet i mig och äntligen pierca naveln!

Jag är så sjukt konstig asså.. Jag kan sitta på eller stå framför en heeelt galen häst som bockan o sparker, stegrar och biter... utan att känna rädsla. Men sen när jag står inför saker med nålar... Då kan jag lipa som en liten snorunge! Haha xD Det är ju konstigt att man kan va rätt för en pytteliten nål... som inte kan skada en allt för mycket.. till och med hjälpa en (sprytor syfter jag nu på), men inte känner nån rädla för fem öre inför en gigaltisk, ilsken galning till häst!
Så nästa vecka ska jag ta hål i örat och vaccinera mej mot svininfluensan. Haha man måste ju ha en mjukstart ;)

Diss:
utväxt! Det finns inget fulare asså... En brunett som blonderar sig och sen inte håller koll på utväxten.. asså det är SJUKT! Hur man men ens gå runt så utan att skämmas? :S Det ser slampigt, ovärdat och ofräsht (stavning :S ?) ut! Så om man ska blondera sig.. Se till att göra det ordentligt hos en frisör så det inte blir sådär smörgult eller orangefärgat! Sen se till att du har råd att färga om det när det behövs.. Det kostar ju trots allt en hel del med färg typ vartredje vecka!

men sen måste jag tillägga.. Att lite utväxt gör ingenting. Det är ju naturligt.. håret växer och vår tid rinner iväg... det är itne alltid vi hinner eller har pengar till att färga om det direkt! Men om man har mycket utväxt som blir ett tecken på att det avr längesen du färgade... ja då tycker jaf faktiskt att man borde se till o fick utväxten. Det är inte snyggt att gå med mycket utväxt!

Engelska Nationella

För er som undrar hur det gick för mej...

=Bajs!

Jag måste slarvat eller ngt med att läsa instruktionerna... Det var skitlätt att fatta vad man skulle göra.. Men ändå gjorde jag fel!!! För första gången i mitt liv asså! Skiiitsur är jag nu -.- Uppgiften var jättelätt och jag skrev faktiskt en rätt bra "uppsats", men nu kommer jag säkert få IG för att jag skrev fel...

Jag trodde iaf att man skulle skriva ett brev till en gammal vän från de yngre skolåren... berätta om hur man har det och sina drömmar och framtidsplaner.. Det var väl korrekt.. men det som jag missade var att vi skulle skriva som om det var år 2019! Alltså om 10 år... Så jag skulle egentligen skrivit till en vän jag itne träffat sen nu typ.. åh vad sur jag blir -.- jag som avr så glad över att det gått så bra och lätt på skrivningen...

Varför måste jag va så jävla klantig??!!!

Simon är dagens hjälte!

Jodå det är sant ;)
idag när vi var o åkte skridskor så köpte jag en chokladboll i en automat... Den snurrade men fastna och ramla itne ner :( men sen kom simon och slog till automaten så jag fick min lilla chokladboll! :D Tack simorn ;)
(han kommer döda mej för bilden om han får syn på den, så skvallra inte :D )


Kissie

Det snackas sjukt mycket om kissie överallt nu.. så varför inte slänga in min egna åsikt här med?

Enligt mej är kissie patetisk, patetisk, petetisk och åter igen patetisk.
asså... allt hon skiver om i bloggen.. Det är ju SJUKT??!! Som exempelvis det inlägget om att man är fet när låren går ihop eller när magen veckar sig när man sitter ner.. Vems mage veckar sin INTE när man sitter ner eller ? Asså det är ju inte mänskligt om det inte gör det? Finns det ens ngn i världen som har en mage som inte veckar sig eller ?

Hennes attityp är hemsk... nog för att det inte är Alexandras riktiga jag.. utan kissie.. men ändå? Hon trycker ner andra så jäkla mycket och får dom att må så sjukt dåligt... Klart att hon kan hålla på o provocera... men till en viss gräns! När går det över gränsen till kränkningar eller ? Detborde inte vara lagligt att hålla på som hon gör! Hon pekar ju itne ut någon viss person.. Men ändå? Det är hur mycket unga tjejer som helst som läser henne blogg flera gånger om dagen... klart som fan att dom tillslut blir påverkade eller?! Åh asså jag blir så himla arg! Att en tjej till och med nu har tagit självmord över något som kissie skrivit om i bloggen ? DET är sjukt!!

Kanske är det Kissies önskan.. att provocera så sjukt mycket bara för att få besöksantalet att växa... men är det verkligen vad Alexandra vill ? Han hon inget eget stopp? kanske inte kissie bryr sig om någon tar självmord... men borde inte Alexandra göra det?

Vad tycker ni om kissie ? han hon överstigit gränsen?


Hej alla :)

Nu istter jag i skolan och har fritid. Hade nationella för en stund sen :)
ha en trevlig dag!

Sista inlägget för idag ;)

se där igen! ännu ett inlägg som vanligt :) Ligger nu i sängen med datan för jag kom på att jag var tvungen o maila Elin! Eftersom Hovis tyckte att sisus fötter var så himlans fina så kommer vi (om erbjudadet kvarstår) vara med på ponnyridningen på götenes julmarknad och tomteparad :D Hoppas att dom fortfarande behöver vår hjälp bara :)
Sisu kanske får bli en liten tomtenisse då isf :D


NATTI

Nu ska jag sova.

Godnatt ! <3


Helg

Imorn äre fredag... och ngn fest blev det inte :( Vi ska försöka ha lite bättre framförhållning och ta det om sisådär 3 veckor eller ngt (:
Har ni ngra planer för helgen ? :)

JAG SKA PÅ NEW MOON!!!! :D
jag kommer sitta och lipa (A)

bebisar :)

Sitter i soffan med två bebisar nu (: Dom stora kissarna är derimot inte glada... Hihi dom sitter o fräser (a).
Kattmamman i stallet var ledsen när vi åkte hem förut :( Hon satt med en mus i stallgången och majade efter sina bebisar som inte kom till henne :(



En liten bild från när vi tog hem Trazzel :)
bara 6 veckor gammal! :(

Nationella

Imorn äre Engelska Nationella, det skriftliga. Ursh vad det känns som om det kommer gå dåligt :/
Det värsta som kan hända... Ja det är väl typ att jag inte ens fattar vad själva uppgiften går ut på xD Det vore ju inte helt ovanligt....
Är det ngra mer som läser Engelska A här som ska ha Nationella imon ? :)

...

Fan vad trött jag blir eller. Ne fyfan asså....

Fuck

Asså fuck på allt eller. Inget är ju bra! Allt är bara bajs och jag är till och med sjuk. Känner mej verklien piss men jag MÅSTE gå till skolan imorn. Orkar verkligen inte. Är så trött på alla läxor. Hatar en viss lärare som måste skriva så jävla konstiga frågor -.-

Nu ska jag till stallet för fjärdse gången idag. Sisu var rivit ner förstergallret så nu (halv 9) får vi åka dit och sätta upp det. Hoppas bara inte vi måste tömma stallet på håstar... DÅ blir det jobbigt som Faaaaan....

älsklingsSisu <3

Hovslagaren var ute hos oss idag med :) han är så himla rolig! Vi har världens bästa hovslagare :) han tyckte Sisus hovar såg skitfina ut ! Dom var torra och bra efter fånget, inga blödningar.. han satte på gummiplatta igen så det får han ha ett tag till :) Sen så fick vi lite skäll av honom också! Han tyckte att vi hade varit för mesiga med honom (a). Så nu blir det vänjning av asfalt och galopp när han väl är bra i sin mage! Vi pratade också med honom om problemet mad hans mage... och han trodde precis som oss att det berodde på att vi inte maskat av honom.

Så när vi var klara i stallet fick vi åka med honom hem till sig och så fick vi köpa maskmedel av honom direkt, supersnällt! Då slapp vi ringa vetrinär och vänta på utskrivna recept och blablabla... :D
Han har VÄRLDENS coolaste hur asså! Han bor asså i samma byggnad som stallet! Han har typ sviiiinmånga boxar... asså typ 30 styckern eller ngt!
Huset ser typ ut såhär.. om nån hänger med nu xD när man kommer in i det så kommer man in i hans egen stallavdelning med jag tror 7 boxar. Sen går man förbi det och i en lång korridor med MASSA boxar! och i typ mitten av den här gången finns en dörr... och innanför dörren är det en lång trappa som leder upp till hans eget hus! Så asså han bor på stallets övervåning :D på insidan av korridoren med boxarna finns deras ridahur, och i snadra delen av huser har dom tre avdelningar med lösdrifter! Och utanför har dom väääääärldens största padock!

Asså ni fattar säkert ingenting... man det är astufft! Asså han kan sitta i sitt vardagsrum och kolla ut genom förstret, så är hans ridhus där! :D Så han kan typ sitta i vardagsrummet o kolla när hans barn rider! :D Så jäääkla tufft asså! Och stort som fan vare :O Dom har typ kurser och sånt där med :O ascoolt :D

Så iaf. Ikväll ska vi avmaska Sisu :) han får inte heller några linfrö nu.. För han trodde att det var dom som typ tömde honom :P Så han ska snart börja få tort Kli ist :) Hoppas verkligen att han blir bra nu! Orkar itne med sjuka hästar med :(


Välkomna! :D

Nu har Hugo och Maja flyttat hem till oss :) Felix och Stella är inte så glada... Felix sitter i trappan o fräser och Stella stack ut snarat möjligt efter att hon fräst klart på de små nykomlingarna!
Vi får väl koppas att dom accepterar dom snart och att Stella inte flyttar hemifrån helt :/
Bebisarna kommer stanna hos oss fram till jul, då de blir julklappar till lyckliga Emma och Markus :)

Hästmänniskor!

Om ni vill läsa om ngt riktigt kul bode ni gå in på denna bloggen o kolla!

Hon misstänkte att hennes häst inte riktigt är den hon ska va, eftersom passet är väldigt knepigt och med kopierade sidor osv. Hon tog därför ut en hästtandläkade som med hjälp av tänderna kollade hur gammal hästen är. Tandläkaren sa att hästen är kring 9 år, men i passet står det att hon är 13 (tror jag!). Hon hade också TVÅ chip i halsen. Ett svenskt - det som står i passet, och det sndra var helt okänt och dom vet inte ens vilket land det kommer ifån.
Så henes hästs historia är verkligen ett mysterium, och Bella gör allt för att ta reda på vem henne ponny EGENTLIGEN är.

Kanske är hon Stulen ?

http://bellablondiiiiiee.blogg.se

Hej mina Sötnowsar :)

Idag är jag hemma från skolan! hade huvudvärk igår igen... Massa läxor och EN helt ovärd lektion... Så jag köände att jag fick mer ut av o va hemma än att åka dit!

Idag kommer jag o mammie ta hem våra supersöta kissungar från stallet :) Dom blir duschade och avmaskade, och förhoppningsvis väluppfostrade innan dom kommer få flytta hem till sin nya ägare :) Men fram tills jul nångång kommer dom att få bo hemma hos oss! :D Men dom har redan blivit jättestora! :O

Ska sätta igång med mina läxor nu (: Ska försöka skriva hela Fritiden idag hur det nu ska gå... Men jag vill faktiskt komma nån vart nu! Sådetså :)


Sovsött <3

Godnatt darlings :)
Nu ska jag kila i säng, imorn ska jag upp tidigt o plugga !

Vissa har det bra!

Fyfan vad orsättvist livet är...
Kolla bara liken lyx Linn har! Hennes pappa har precis byggt ett helt ridhus till dom!
Sååå avundsjuk är jag :( Haha :D

http://www.youtube.com/user/plomonpaj#p/a/u/0/6DFGRh1jVzE 

Hiss och Diss

Vi hissar:
Morgondagens händelse! :D

Vi dissar:
Antlgligen samma som igår kan jag tro....
Men att min häst aldrig kan va frisk :(


300

Ja, det här blir mitt 300:de inlägg! Vad ska man säga ?
Typ..
Grittas till mej själv eller ngt :D xD


Bara en dag kvar!!!!

Äre nån här som håller koll på vad som faktiskt händer imooorn ??!!! :D :D

Vad har jag gjort idag ?

Får ju itne glömma och berätta vad jag gjort idag :)

mamma ringde o väckte mej vid kvart i 12. Jag gick upp och åt frukost med pappa (:
sen åkte vi till stallet och duschade av Sisu och hämta mun cykel... När jag ko hem så duschade jag :) Sen så kom min älskling oväntat hem till mej <33 :D vi kollade på bolt :)

Sen gick jag o hämta Carolina ochg vi gick hem o bytte om, sen vidare till stallet där vi fixade allt. Vi tvättade också av Sisu en gång till. shamponerade svansen och dränkte den med balsam, så den blev riktigt fin :) Sen flätade jag den och flängde på ett varmt täcke så fick han stå inne resten av dagen :) 

Nu är jag här hema och har käkat ett vinebröd :) 
Hållr på med lite läxor nu och det är så jäkla tråkigt.. Imorn har jag bara en meningslös lektion så jag funderar på o va hemma. behöver fan få lite gjort nu! Det kommer alltid upp en massa andra måsten så jag hinner aldrig med läxorna! ´

Djuren går ALLTID i första hand, sen läxorna. 
säger man att läxorna går före allt annat, inklusive djuren... då är man fan inte värd att ha med djur o göra! För DET är oansvarigt.. läxorna påverkar bara dej själv, och om man skiter i djuren så är det ju itne precis du som blir påverkad..
Ni fattar vad jag menar :) 

http://www.shv.org/index.html

Alla borde verkligen ta sig tid och kolla in på den här länken. Det är helt SJUKT hur massa människor kan behalnda djur.. Hur kan man ens komma på tanken?

Det står bland annat om en kallblodig häst (minns inte rasen) som bundits fast, gått omkull och släpats efter en traktor.. Det står också om ett par hästar som stått flera år instängda i ett litet stall och bara fått mat o vatten ibland... en av hästarna till och med avled inne i samma stall och fick ligga kvar och ruttna medans de som fortfarande var i livet blev kvar där inne.

Vissa människor har inte många ä'rtt i huvudet asså. Sånna människor önskar man ärligt dödsstraff asså.



palla

jag är i stort behov av läxläsning för tillfället.. så det är väl bara sätta igång o börja.. så jäkla opepp på allt nu när det är pissväder..

Sisu fick också vila idag igen... Hans mage är helt typ.. ur funktion! så jävla vidrigt asså och det är så himla synd om honom :( Imorn kommer hovis och vi ringer troligen vetrinär med... Såhär kan det ju inte forstätta.


hemma

Var nyss i stallet... Det regna som fan idag! Carolina var också med där :)

Vaken!

Nu har jag vaknat :) gött o va ledig idag men som vanligt har ajg fullt på schemat..
Vi börjar med o käka frukost och åka till staklet o byta täcke på ponnyn min! <3

tre timmar senare...

... så stänger jag av datan på RIKGIT!

Asså.. varför säger jag alltid godnatt men sen sitter kvar eller ? haha jag är dum jag (:

Ny bloggmetod

På måndag kommer jag att börja blogga på ett helt nytt sätt! Det kommer att kräva mycket planering dock...
Ni får veta mer lite senare :D

Gjorde jag er nyfikan nu ? ;)

Godnatt!

Nu stänger jag nog av datan för natten.
Imorn är jag ledig!
Sov sött allihop <3

Andra avenyn

har precis kollat på andra avenyn :) Nu är det en hel vecka tills nästa avsnitt :(
Blev ännu mer sugen på julen nu asså! :D


förbannad!!!

asså nu är jag INTE på bra humör!!!!
varför har vuxna så JÄVLA svårt för att fatta att vi vill klara oss själva???!!!!!! Vi har löst att perfekt för att du INTE ska komma och förstöra men ändå tränger du dig in o bossar med dina egna jävla ideer och förstör Hela altet!!!! varför kan ingen ta vårt arbete SERÖST??!!!!
Tror du vi lägger ner all dene tid till planering för att ´ni sen ska kunna komma och ändra på allt vi bestämt??!!
Kärrning säger jag bara!!! Jag spyr på vuxna som bara tar oss för givet och inte tror vi klarar ngt!!!
och lyssna på det här du!!
NÄSTA ÅR ÄR JAG ARTON OCH MYNDIG SÅ DÅ KAN DU JU FÖRSÖKA KOMMA OCH BOSSA ÖVER MEJ SÅ JÄVLA MYCKET DU BARA VILL! DU HAR INGENTING MED MEJ O GÖRA FÖR FEM ÖRE SÅ SLUTA KOM O BOSSA ÖVER MEJ SOM OM JAG VORE DIN EGEN JÄVLA OUPPFOSTRADE SNORUNGE!!!
om du verkligen vill hjälpa till så kan du ju ha min mamma som förebild!!!! En mamma som respekterar vad ens barn gör och inte lägger sig i utan står baom ens ideer och tankar och hjälper en när man behöver det istället för att andra på allt som vi redan bestämt och inte alls behöver andras på!!!!



åååååh vad förbannad jag bliiiir! -.-

pojkvänner

Det är så jäkla tråkigt när alla skiter i allt och alla bara för att dom skaffar pojkvän.. alltså..
SÅ GÖR MAN INTE!
Om någon skiter i mig för att den skaffat pojkvän så ska den iaf ha klart för sig att jag inte kommer finnas där när den kommer tillbaka!
kärleven kommer och går... Men vänskap varar för evigt.. är det itne så man brukar säga?
Jo.. men vänspaken kan också ta slut på grund av kärleken. Offrar du allt för din pojkvän så tror iaf inte jag på att det finns mycket kvar när han lämnar dej. Så tänk innan du gör dina misstag alltså. Det är lätt att göra fel.. Och så jävla svårt att reparera skadade hjärtan.
Tro mig... Jag vet.


Hiss och Diss

Johanna Hissar:
*Inte långt kvar till jul!
*Skridskoåkning på nästa idrottslektion
*Kissebebisarna kommer och bor hos oss ett par veckor på torsdag !
*Att vi snart ska välja de individuella valen
*Att Teckenspråksprovet är flyttat

Johanna Dissar:
*Skitvädret!
*Att min häst aldrig blir frisk
*Alla läxor
*Att det är regn ist för snö, vill ju åka snowboard nu!
*Att det är så stökigt här hemma, IGEN!

läxor

Nu har jag varit i stallet en vända igen. Ska nog sätta igång med lite läxor nu innan andra avenyn klockan 9 :)

mat

Nu blir det snart mat :) Brorshans tur o laga idag så då blir det mackaroner och köttbullar ;)

ingen rubrik

min dag blev inte direkt som planerat.. Hade tänkt plugga en massa när jag kom hem men så hände det en del annat.. för det första missade jag bussen så jag kom hem senare än väntat.. och sen var jag tvungen o åka upp till Carro och Sisu i stallet eftersom Sisu var dålig IGEN!

Vi behöver väl inte gå in på ngra detaljer för det var rätt vidrigt... Men hans mage är helt fucked up igen så vi fick spola av honom. Så jäkla synd om honom asså :(

Så nu är jag hemma en sväng o ska käka, sen så åker jag till stallet en vända till.

Home

hemma från skolan nu och äter lite risgrynsgröt :) Tänkte kolla dagens avsnitt av riverside och sen ska jag sätta igång med mina läxor :)
Carro är hos sisu idag så vi får väl se om jag åker dit senare ikväll och tar in honom eller om Helena gör det :)

Skolan

Hejsan! Skolan nu. ska ha lektion om en halvimma. Bara vänta ut tiden som vanligt!

Puss <3


natti :)

Nu blir det sängen för mej! Skittrött :O Imorn har jag bara en lektion.. Svenska. Cp jävla meningslöst känns det! Typ som vanligt med vår skola... Såklart att det är soft! Men asså... Tänk er själva att gå till skolan varje dag o tänka att man hade fått mer gjort om man stanna hemma ? En lektion förstör typ hela dagen eftersom resetiden och bussväntetiden tar upp mer tid än vad själva lektionstiden gör.. Som sagt - irriterande!

Sov gott sötingar :) Glöm inte o komentera! ;)

Fest?

På fredan blir det kanske feeest ;) Klassen ska hyra lokal och bjuda massa folk. Att se hur det blir med det hela återstår att se... ingen som vill va ansvarig för o boka lokal och sånt. Emelie och Emilia är heeelst övertygade om att det blir av... men jag är tveksam ;)

Jag vet iaf vad jag ska ha på mej! det är ett plus ;) Men aja. vi får väl se hur det blir med det hela xD jag är skeptisk iaf :P Ingen kommer få tummen ur röven o boka lokalen!

Det står mellan Tropp Nicklas och Josefine ;) haha!
(jag som inte ens visste att Nicklas var 91:a! :O skäms på mej och min kassa koll (a) )


ego igen :)

När äskling hade åkt hem hade jag lite tråkigt, så jag tog lite kort (:








Älskling!

Nu ska jag hoppa in i en skiiiitsnabbish Dusch :)
Sen kommer min älskling! <3

VAMPYRFEBER

Jo... Det snackas det ju rätt mkt om att det är!

Vem av dessa vampyrer tycker ni bäst om, Bill Campton, Edward Cullen eller Eric Northman?

Bill Campton - True Blood


Edward Cullen - The twilight saga


Eric Northman - True Blood




Vem föredrar jag nu då ? Jo... Det kan ju vara värt att diskutera. Bill och Edward är ju väldigt lika, samtidigt som de är sjukt olika. Båda är överbeskyddande och älskar sin "partner". Båda är villiga att offra sin existens för Sookie Stackhouse och Bella Swans liv. Det jag tycker lite mer om hos Bill är att han ändå låter henne vara den hon är, och han accepterar hennes beteende och förhållningssätt på ett helt annat vis än vad Edward gör med Bella. Såklart att han accepterar henne också, men det är itne på samma sätt. Bill är också lite tuffare eftersom han faktiskt biter Sookie, vilket edward totalvägrar. Dock påverkas ju inte Sookie på samma sätt som bella gör. Bill anpassar sig alltså väldigt mycket efter Sookie. Han går itne alltid bredvid henne och står vid hennes sida, men han ställer alltid upp för henne och så fort hon är i fara så kommer han. Eftersom Sookie har hans blod i sin kropp känner han också lättare av vart Sookie befinner sig och hör henne hela tiden. Det är lite tuffare än edward ;) Sen så är inte Bill lika blek och stel som Edward är. Dock har edward ett plus eftersom han är yngre än vad bill är.

Eric nu då.. Jaa.. Han är inte heller lika stel. Eric gillar jag eftersom han har en sån otrolig makt över alla andra vampyrer, samtidigt som han är hjälpsam och en god vän till bill - iaf mot slutet av denna sessong. Han är också yngre än bill, och har en större påverkan på både människor och vampyrer. Han kan dock vara ett svin ibland.. Både med överseende och utan.

Så ja. en blandning av dem här tre skulle bli min absoluta favorit! Med Edwards förtroende, otroliga kärlek och ömhet, med Bills acction, trohet och förståelse och med Erics makt, skulle vi ha den perfekta Vampyen.
men fick jag bara välja en... Så skulle det nog ändå vara Bill. Han har ändå ett avstånd, som jag inte tycker att Edward har.

Snygging till pappa

Här kommer en bild från igår med ;) Min pappa är en riktig träningsnisse han xD
han cyklade på vår coola träningscykel och blev arg för att det var så tråkigt. Sen så var han ju tvungen att visa upp sig när mamma tog kort ;)



ändrade plander

mamma hade inte alls handlat.. men jag var snäll ändå och hjälpte henne laga met :) Det blev skinksås och potatisbiffar! Skitt lätt och skitgott ;)


Duktig flicka

Nu ska jag upp o hjälpa mamma att plocka in maten hon handlat och nyss kom hem med :)
Ska kolla om hon köpt avmaskningsmedel till Sisu med :)

puss <3

Topp tre önskelista

1. Specialdesignat transporttäcke till Sisu ;)

2. Kingston förbygel - (akutbehov av en ny i mindre storleek!!)

3. JW Schabrak & Luva


Dagens kluring

en dagens kluring kommer här!
Vilken av lärarna på BF föreställer Emilia ? ;)


Lärarna vettni

Fick en suuupersnygg bild av emelie igår som jag inte hann ladda upp, så nu kommer den ;)

Det är jag o emilia på bilden. Vi har klätt ut oss till lärare eftersom vi gjorde en film om pedagogiska metoder inom kursen pedagogiskt ledarskap.
hahaha xD våra filmer slår ju allt och alla asså!
Kanskekasnkekanske kan lägga upp dom på bloggen nån gång ;) Vi har ju en i ped.led, och en i Hälsopedagogik ;) 



Notera hur jäkla najs min peruk flyter in! nog för att jag är jävligt ful i den... men ser ni hur äkta det ser ut eller ? Den passa perfekt på mig ;) syntes verkligen inte at det var fejk!


hemma från skolan

Hejsan alla :) Kommer nog bli kass update idag så jag förvarnar er :(

Min dag har varit helt okej, hur har er dag varit? :)

Jag åkte till skolan med halv 10 bussen och gick tillskolan med martin och älskling :) Sen hade jag engelska och jag o Emilia gjorde Speaking engelska nationella.
Det gick helt okej tyckte jag. Fick med på svenska ord bara xD det var bland annat "ah precis" och väldigt många "öööööööööööööööööh", haha annars helt okej xD Det handlare om djur, men för er som inte gjort det än ska jag väl inte skvallra ;) Det var itne såvrt iaf :) på fredag blir det Writing! eller hur det stavas :O kommer kasnek gå mindre bra med tanke på min usla engelska stavförmåga xD

Sen vare lunch och sen bad.. Hade livräddning idag. Det gick bra det med :) fick rädda emelie och en docka ;) och jag hade lite svårt för det där med dockan eftersom jag är en av de få som inte kan kolla under vattnet ;/ jag kan INTE bada utan linser för då ser jag itne ett skit! det går bra i typ 5 - 10 min men efter det är mina ögon helt slut. Börjar få värsta huvudvärken och ser totlt ingenting! Men jag kan ju inte kolla under vattnet med linserna för då åker dom ju ut :/ Men min lärare hade överseende med det så hon tyckte jag var jätteduktig som fortarande var villig att försöka :)

Sen käka vi på donken. Blev chicken nuggets för mej :) Flötit o gött! Dock piss för min mage... men jag orkade inte bry mej. Jag lär väl få sona för det sen men ^^.
Sen stack emelie på lektion och jag o emilia till vero moda. Jag prova ett par snygga jeans som visade sig va cpfula när dom väl kom på. Fick vääärdens fetaste lår! haha xD Nån annan än jag som har problem med det där ? ;) Sitter dom snyggt över röven så får man ist asfeta lår... Men sitter dom bra både fram o bak så är dom antagligen för vida där nere. Tur att lilla jag lärt mig att sy in byxor så bra då  ;) xD

ska kolla riverside nu tänkte jag ;) ikväll äre ngt kl 21 som jag ska se på tv... men jag minns itne vad :O nån som vet? :D sen kommer ju älskling också :)

puss <3



Bästa Emma <3

Hejdå igen ;)

ne nu ska jag ge mej. Nu har jag skrivit klart typ hela uppgiften och nu ska jag verkligen gå o sova på riktigt! Hoppas att jag hinner med o blogga lika mycket imorn :)

Puss på er mina fina läsare <3

Dagens kluring

okej.. inte för att va elak nu. Men det här är lite kul.

Vem äre som är typ.. Värsta hemmapojken, blyg och med g*********?

HAHAHA nej förlåt ! xD Men vissa fattar ju vad jag menar ;) Vi behöver ju inte nämna namn lixom (a)
Ett tips! Människan läser inte min blogg och tycker troligtvis sedan lång tid tillbaka att jag är patetisk ;)

OMG!

Asså på två dagar har besöksantalet FÖRDUBBLATS!
Tjeeena asså det trodde jag aldrig! :D Skitkul måste jag säga! Hoppas ni gillar det jag skriver om :) är sålänge har jag itne fått ngra klagemål :D

sängdags

Ne nu ska jag nog ta o krypa ner i min säng :) Ni som är kvällspigga får ha en fortsatt trevlig kväll :) imorn äre ju skolan igen!

Bilder!

Fick precis ngra fina bilder av olivia! :D asså guuuud sikka minnen vi har asså... hahahahah :D

Kolla mina ögon! :O



Vår tid var bäst <3



OMGOMGOMG Kolla min lugg! :D Kärlek på den asså <3



Saknar fjortistiden :( :D <3



omg kolla min häsxnäsa ! xD



HAHAHHAHAHA!!!!!!! Inne på coop i skara xD







Bästaste Vänner <3



haha xD



<3



När vi målade om mina hyllor (:



Snyggingarna själva ;)



Olle o Jojjo <3



Sista bilden :), olivija älskling och jag ! hahaha xD


Besökandet

Woho :D
Besöksantalet toppar igen! kulkul :)
Det rasade lite där i veckan... men idag har det varit 10 pers mer än vanligt :) Undrar vad det kan bero på ? :O
men roligt att det är så många osm läser min blogg (:
Välkomna alla nya läsare!

Glöm inte bort o komentera och tycka till :) Ge g'rna tips på bloggämnen med!

Dagens ord

hahah det borjar bli många "dagens" nu xD men vad annars ska jag kalla det?

iaf, slampchock.
Har ni varit med om en slampchock nån gång eller ? ;)

gossipgirl

det är precis vad jag sitter o glor på nu :) samtidigt som jag läser om fritiden för människor födda med ryggmärgsbråck, haha ;)

Möjligheter och förutsättningar

Sådär! Nu har jag skrivit om ryggmärgsbråck.
Skitäckligt faktiskt :S Så säkla synd om vissa barn asså :(
Tänk vad hemsk att vi föds med så olika möjligheter och förutsättninger. Tänk vad hemskt att vissa kan uppfylla sina drömmar och andra inte, beroende på om man är född i en rik fakilj eller en fattig. Det borde verkligen inte få vara så.

haha!

Slapp och slö som en falukorv!
Min pappas nya vits ;)

plugg

Nu ska jag plugga lite :)
Önska mej lycka till :D

Mat

shenis igen :) Nu kurrar magen! Idag blir det tacco :)

Sisu gick faktiskt jättefint idag! Fick faktisklt en hel del framåtbjudning :) Sen gör han världens snyggaste halter! Han var skitlydig idåg :) FÖrsökte bara käka typ 3 ggr eller ngt ! Sen pussades vi massa efter ridningen (a) Och han krångla inget när vi skulle tränsa heller!
Jag tror det beror på att han får mat på morghonen med nu.. och mer halm. Sen så har han ju fått börja stå på gräs med :) Så han känner sig nog lita lyckligare nu min tjockis! <3

Nu blir det stallet

Nu drar jag till stallet :) Micke kommer o kollar på kattungarna idag med :)
Sen har vi en till kull med bebisar påväg :)
Så äre nån som vill ha en kattunge så SÄG TILL! Dom överlever inte i kylan när mamman stöter bort dom :(

Såhär ser jag ut idag ;)
Ridkläder såklart!


Jaaaa :D

Bebisar kommer hem till oss på torsdag :D Då ska dom bo hos oss i flera veckor (a) hihi :D

Godmorgon :)

hej sömntutor! Söndag idag igen... Skolan imorn :/
Sitter o skriver min coola önskelista nu xD Haha ! Måste ju göra det för att dom ska veta varifrån dom ska beställa :)

Snart drar jag till stallet. Emma har ju itne hört av sig så :/
När jag kommer hem blire plugpluggplugg!
Det ska nog bli bra :)

LEDIGA PÅ ONSDAG! :D Men tror niinte jag har utvecklingssamtal eller -.-
:)

ha en trevlig dag !

Sovsött <3

Nu stänger jag av datan för kvällen (: Imorn blire plugg som fan... har inte fått gjort varken igår eller idag! :/
Ska väl fortsätta kolla på tv nu.

Hoppas ni haft en trvlig kväll <3

Lördagskväll

Sitter här hemma i soffan.. Har så jäkla tråkigt -.- Roddan får ju inte gå ut heller... :(
Va ju nyss o tog in Sisu.. mer än det händer väl inte ikväll. Ska nog lägga mej tidigt eller nåt. Då kanske jag får ut mer av morgondagen iaf ?

Femmanlott

Jag vann 10 spänn på en femmanlott! :D


Svar på frågor

Det är många som har misstolkat mitt inlägg om Sisu.
jag ska INTE sälja Sisu, verkligen inte! Jag kommer att ha kvar honom till den dagen kommer då han itne orkar leva längre.

Han är ju min lilla älskling <3

Stallet

Nu åker vi och tar in min lilla gris :)

Ha en trevlig kväll!

Tv

Värstsa läskiga programmet på tv :O en dokumentär som handlar om en tjej med ihopväxta ben. Assynd om henne :(
Hon kallas för sjöjungfrun (a)

Julklappar

Vad önskar sig alla i julklapp nu då ? :)



?

Det nästa offret eller ?
Hemskt.


Ridlektion

Jag fick Rida Hottie :) Visste inte ens om det var ett sto eller valack haha xD men hon var allt en liten tjej ;)

Det var hoppning.. men eftersom det är en nybörjarbrupp så red vi mest över bommar och cavaletti.
När jag kom in i ridhuset o skulle ta över hästen så säger den som red henne innan att hon aldrig varit så trött efter ett ridpass eftersom hottie hade varit så jäkla pigg och galopperat på sidan o allt... Men det blev en riktig besvikelse när jag suttit upp för hon var inte studsig över huvud taget! Asså hon var ju framåt... men inget stark eller ngt sånt...

Vi fick som sagt trava o skritta över bommar... Jag ville jobba med hästen och ställa henne i traven men så fort Hottie ställde sig inåt eller utåt så sa hon till mig att se till att hon hade rak hals :S Konstigt tyckte jag... ska man inte ställa hästen för att den ska bli varm i hela kroppen o jobba med alla muskler eller ? Min tränare berömmer mej iaf skitmkt för att jag låter hästen jobba med alla muskler i ridningen! Men tydligen var det väl itne populärt hos alla xD

I slutet så hände en lite komisk grej med.. jag och kickan som ridit lite längre, och jag mycket längre xD ... skulle få testa hoppa ett hinder.. hon ställde upp en oxer med kryss och SÄNKTE DET! Sen frågade hon... "johanna hur tycker du det känns med hottie? tycker du det känns för högt, vill du sänka"?  jag tittade på hindret och blev alldeles paff... Asså det låg kanske på 40 - 50 cm ? Hahahah hur kass tror hon jag är eller ? xD Asså har man ridit i 14 år så tror jag nog man klarar av att hoppa 50 cm med en ridskolehäst ? Asså jag kände att det kändes liiiite dumt där ett tag xD Sen så sa hon "johanna det gör inget om hon börjar galoppera lite när hon ska hoppa, hon brukar göra det".
Haha okej ? xD Vadå hade hon tänt att jag skulle hoppa i trav då eller ? xD asså gud vad fail... -.- xD Jag tänkte typ.. jaha så du tror itne att jag klarar det här ? Då skulle du se när jag tränar min egen som till och med är ponny på 110 115 xD

Ne men det är väl bra o va försiktig i början :) men asså... SÅ försiktig är ju överdrivet xD

JAG KAN FAKTISKT GALOPPERA! xD

Svar gårdagens kluring

Det är en larv som låg i jessicas sallad igår när vi käka ! xD
Sååå jävla vidrigt!

lördag

Hej alla glada ! Första inlägget blev sent idag... sry !

Vankade vid 7 och drog till stallet o släppte ut hästarna.. mumlan var galen idag när täcket skulle på så jag fick gå in o fortsätta... Hon är allt busig den där damen ;)

Sen hem o sov... käka o duscha...

Mamma har gjort ngt konstigt i ryggen så jag fick ta hennes lektion på GRK idag med. Kna skriva om det lite senare :)
Nu ska jag nog käka lite...

Puss <3

natti :)

nu blir det sovdags! Ska till stallet tidigt imorn och sen åker jag hem till min fina älskling en stund (: <kommer bli tomt utan min bästa vän som alltid håller mej sällskap :( Han förstod nog mer spanska än vad jag gjorde till och med (:

Sovgott (:

Skidglasögon

Ska försöka köpa ett par assnygga skidglasögon av en gamal kompis, stoffe ;) Om ingen bjuder högre så får jag dom nästa vecka.. Om jag har pengar! Tror att jag har 250 spänn... men jag är inte säker :/ Så nu måste jag verkligen fixa pengar! Men jag har sagt till han att jag bara kan köpa dom om jag ahr pengar :) Så inget är bestämt, oh framförallt om ingen bjuder högre! Vill inte lägga över 500 :/ men dom ska va som helt nya (: och jag behöver VERKLIGEN ett par eftersom linus kyckades ha sönder de bästa paret förre året! Mina gamla är alldeles för små :( Så ja... Nu måste jag fixa pengar! :O För det är ett par bra glasögon för ett jäkligt bra pris... kunde till o med pruta ner dom 100 spänn ;) me lajk! Får väl kratta löv hos grannen eller ngt ! :D haha ne jag skojja xD vet itne hur jag ska lösa det.. kanske låna pengar av mamma o pappa ? ne jag vet inte.. Tycker att nån kan köpa min tillsaluhästsaker nu ;) haha :)


Till salu!

Assnyggt schabrak storlek full
Helt oanvändt! Ligger kvar i förpackningen.
mitt pris: 100 kr
Nypris: 200 kr



Ylletäcke storlek 135 cm
användt fåtal gånger
250 kr


Tavla

Ni ser bilden i inlägget under? Jag funderar faktiskt på om jag skulle fixa den till en stor tavla. Vad tycker ni ? Jag tror det skulle bli fint.... o sätta upp i mitt rum nån stans :) Sen skulle jag vilja fixa en lite mindre bild på Tabasco med... jag har allt en liten ide nu ;)

<3

Ibland undrar jag om det inte vore bäst för oss båda om vi gick skillda vägar... men hur skulle jag klara av att sälja dej älskling ? Att lägga ut dig på annons... nej älskling det skulle vara det sista jag gör. Jag älskar dej och du är ju det bästa jag har.. Men vi passar väl egentligen inte så bra för varandra. Vi får väl gå halva vägen var helt enkelt.. Vi får göra det bästa av situationen. Någongång måste det väl vända ?

<3


ingen rubrik

Nu har jag tagit mej en dusch och vräkt i mig chips och godis (: Till middag åt vi hackelbakspotatis och entrekóte med kantarellsås, och jessica fick sig väl dagens upplevelse xD Jag avslöjar imorn vad som häsde ;) Det var iaf skitgott! :D

Vad är era planer för kvällen ? ;)

Dagens Kluring

Vad är det som är grön/svart och har många ben ?

Rätt svar kommer imorn

JÄVLA SKIT!

varför måste alltid JAG va så korkad eller ?! jag GLÖMDE fan helt o hållet bort att vi skulle till dövföreningen igår... SÅ JÄVLA KORKAD ÄR JAG!

Frisyr

Det blir väl ändå att sitta själv hemma ikväll så varför anstränga sig med sitt utseende ? Jag sitter i legging o ett linne, osminkad och med ett slarvigt uppsatt hår för att få bort det när jag städade xD
Så ja... Kan väl lika gärna slänge in en bild på frillan med då :)
Bara hårnålar och en klämma! Smidigt när man är lat (:


Majsskulptur

Hahaha ! xD
Kolla min helcoola majsskulptur som jag gjorde igår ;)
Man måste vara kreativ om man ska komma ngn stans här i världen!


Ego ? nejdå (a)






klar!

Hihi nu är jag klar (a)
Såhär rent o fint blev det :)


Städar

Städningen är i full fart här hemma! Till och med mormor är här o hjälper till :)

RiverSide

Halojj igen :)
Nu har jag vaknat för andra gången idag ! :D Ska koll på RiverSide tänkte jag och sen ska jag plocka ut lite bilder till mitt album som jag ska be pappa skriva ut på jobbet :)
Helgen är ju här nu, så vad ska ni hitta på ikväll gott folk ? :)


Hemma idag

Hej :) idag stanna jag hemma från skolan. Ska försöka jobba med lite läxor om jag orkar... städa o fixa hos sisu. Det är ju egentligen hans viodag idag men jag kanske rider ändå, han har ju två vilodagar för tillfället. Det känns så jäkla ovärt o cykla dit o ge honom mat och sen typ åka hem...

Hoppas ni andra får en trevlig skoldag (: Med film ;)


Godnatt!

Jag sitter faktiskt och funderar över i vilket material jag vill ha mitt nya/nästa transporttäcke i. Jag har ju redan ett i fleace så det vore ju kul o testa ngt nytt... sen äre ju bra o ha ett som är varmare som man kan ha då det är lite mer kysligt :)

Ne, ny ska jag inte besväre er med mina hästbeskymmer! Sov sött raringar :) Imorn ska jag upp klockan 5 o släppa ut galnignarna i stallet!


Högskola

har ni några planer på vad ni vill jobba med/söka till eller göra efter gymnasiet? Kan ni inte berätta lite ? :)

Jag vill gå företagande med häst - Landsbyggd, eller - Ridinstruktör.
Sen vill jag också ta hästskötarexamen... Alltså göra det provet. Men det verkar så jäkla stord och svårt! Funderar faktiskt på att börja blugga redan nu... Jag vet ju redan vart jag vill komma med min utbildning och mina mål, och nu borde ni också kunna klura ut lite vad det är ;)
Det är väl lika bra o börja plugga direkt. då har jag ju större chans att klara provet! Ridprovet och att visa för hand ska tydligen vara svårast... Usch jag som rider så uselt xD ! Asså okej jag kan hästar... Men det är en sak. Ridprovet handlar ju om själva ridningen! man får en helt ny häst och har en kvart på sig att visa vad man går för. HUR LÄTT ÄR DET ELLER??!!! Inte alls xD :/ Men vi får väl se hur det går (: Hoppas på det bästa o plugga som aset :D


Läxor

Asså det rullar bara in fler och fler läxor hela tiden. Jag är trött på det nu. Så jäkla less på skolan! -.- Det känns så jäkla ovärt o gå till skolan också eftersom vi ändå aldrig gör ngt..

Nån mer än jag som längtar efter studenten ? :) Vi är ju halvvägs inne i Gymnasietiden nu!

Virdarnas Sisu <3

Jag älskar dej hjärtat !


Vila i frid Layca <3

Även om det är jobbigt så måste man inse att det är det ända rätta. Hon kommer att få det bra nu. Hon var levt många hårliga år tillsammans med den underbara familjen. Nu är det dags att släppa taget.





Vi älskar dej Gumman <3

Alla i Familjen Martinez och jag (:

Mat

idag var det jag som lagade middagen! Det blev kyckling och potatisgratäng (:


http://www.teambrannestaden.se/produkter.htm

Åh jag hittade värsta bra stället o beställa hästsaker på! :D Dom har inte så stort utbud, men de designar efter eget önskemål. Tänk er det här täcket i rött och "Virdarnas Sisu" broderar ibak :D Och matchande grimma också broderat hans namn på :D


Utelåst!

Som vanligt när jag kom hem från stallet förut så hade pappa låst ute mej... Det gör han fan jämt! Han lär sig aldrig att jag aldrig tar med mej nycklar till stallet! Averallt annars har jag med dom... Men inte till stallet. Det är så jäkla lätt o tappa bort dom där plus att det inte är bra o ha dom på sig ifall man ramlar av... Det kan ge skador. Sen äre ju inte det lättasre att hitta ett par nycklar som man tappat under ridturen lixom ?


Hemma från stallet

Sisu va faktiskt helt okej idag :) Han kanske börjar bli lite piggare nu! Hoppas det :)
Nästa vecka sätter vi igång med galoppen, för idag gick det skitbra och han trampa på riktigt fint i traven! Ska kolla med Emma om hon inte har lust o rida lite dressyr pån i helgen eller nästa (: Hon rider han så jäkla bra! Sen så behöver jag kolla lite på hur han rör sig innan vi börjar i galoppen :) Lättare att så från marken och att man känner efter sen lixom! ska nog sätta igång med vänjning av asfalt med så man kommer nån stans för nu ryker väl varenda stubb vi har o rida på :/




Hello :)

Klockan är halv 11 och skoldagen är slut så jag sitter nu här innan jag ska ivg till stallet o motionerna min kuse.
I skolan hade jag tänkt jobba men när min data strulade sönder så gick ju inte det som vanligt så Jag, Carro, Emilia, Josefine och Sofie satt o kolla på greveholm ist :)

Längtar efter julen!


Skönhetssömn

Nu bär det allt av till sängen :) Ska upp vid 6 tiden o släppa ut hästarna imorn.
Sov sött :)

Jul

Asså jag längtar verkligen till jul nu! Så himla mysigt äre! I år ska jag verkligen anstränga mig för att få julen lika mysig som den va när man var lite (: Jag ska baka pepparkakor och julgodis och allt med mamma :) o hjälpa till o julpynta och allt! Till och med skriva önskelista ;) Och jag ska få med roddan att klä vår julgran! Tror ni jag lyckas ? ;)

Vad gjorde ni när ni va små? Vad var ni för speciella traditioner ? :) Gör ni gågot som är speciellt för just era familjer?

!

Patetiskt.
PatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetisktPatetiskt!
Inse det.


Böcker?

Funderar faktiskt på att beställa hem Död innan mörkret faller. Det är den svenska första boken i Sookie Stackhouse serien, alltså de böckerna som True blood är baserad på.

Ja... vi får väl se. Den engelska ska tydligen va mkt bättre.... Men kommer jag fatta ngt om jag läser den engelska ?


True blood

Vet ni :(
idag är det sista avsnittet! :( 12/12 :( Bläääää Johanna don´t lajjk :(
Bästa programmet asså, jag svär <3
Kommer saknat :)



True Blood fortsätter den 24/2 -10

bebisar :)

Fler bebisar på G! :D Tror vi iaf ;)
Maja och Hugo har iaf garanterade hem båda två nu (: Känns skönt!

 

.

Eller... ?

DLG OPEN

De la Grdieopen gick också skitbra idag :) Jag har verkligen lätt för att prata... Jag snacka typ hela tiden! Vi höll o två föreläsningar.. och jag snacka väl den största delen av tiden. Men det var rätt kul :) Så hoppas alla väljer BF nu då ;) haha!

Pajbak med mamma!

Nu har jag o mamma bakat paj (:





Mamma baka en sockerkaka till jobbet med (:



Nu är pajen snart klar så då ska det flötas :D

Luciamötet avslutat

<nu är tredje mätet klart och nästa möte blir i Kbhallar och vi kommer att ha med hästarna. Jag tycker det ska bli skitkul med Lucian, men det är tråkigt att vissa inte tar det på allvar. Det är faktiskt inte kul o lägga ner massa arbete på ngt som andra tar lite halvt oseriöst. tillexemple så hade jag skrivit på 2 ställen i pappren att man skulle säga till dagen innan om man inte kunde komma... 3 sa inte till över huvud taget. Sen hade jag också både sagt och skrivit att man skulle ta med priserna och att man skulle ta med pappren. Ingen har varken tränat på låtarna eller hade med sig pappren. Cpkass stil tycker jag!

skolan

datan är med i skolan på DLG open idag! hoppas alla 9or får en trevlig dag :)

Träffade Carl med! :D Längesen faktiskt :) <3

Trött

Nu är jag jättetrött! Älsklingen min åkte hem för en stund sen, han var bara så himla mysig idag <3
Har ni också sådana där dagar när det känns lite extra bra ? :)

Ska försöka städa upp här lite innan ajg går o lägger mej. Tänkte att vi skulle sitta nere på mötet för en gångs skull o dåf år det ju faktisk lov o se bra t här!  mennu får jag nog sätta fart om jag ska hinna i säng i tid för att orka upp imorn (:

Sov sött (L)

Tänk...

Tänk när saker och ting faktiskt var bra. Tänk när allt stämde och det inte fanns något att klaga på.
Jag saknar tiden när allt var perfekt...
Jag saknar oss <3





kolla in de grymt heta byxorna!
Alla vet att detta absolut är våran stil!
Jag menar,
varför skulle vi klä oss i ngt annat ?

Tabasco <3

Jag saknar dej min älskling :')


.....

Du är elak.
Hoppas att du fattar det.


17.08

Hemma från skolan nu. Jag och Emilia har kommit på att vi suger på teckenspråk. Vi kan typ igna av våra tidigare glosor! Asså tänk hur mkt man glömmer egentlgien :S helt sjukt! Man  borde få tillbaka dom igen efter 3 veckor och ha dom i läxa igen så dom sätter sig. ¨Jag som trodde jag kunde på många ord ! xD

Imorn äre De la Gardieopen och jag, Emilia o Emelie ska föreläsa om BF. Vi ska visa upp våra egna bilder med xD haha! Dom är faktiskt lite FÖR fula !
Typ när vi äter banan mellan benen på varandra ? ;D xD Haha BF är sjukt!

I skolan

Sitter i skolan Med Emelie och Emilia :) Ska snacka med marita när hon kommer tillbaka eftersom vi ska föreläsa på De la Gardieopen imorn (:

Ha en bra dag (: Puss <3

Skolan nästa

Nu drar jag till bussen... Pannkakor i skolan innan lektionerna börjar!

Hejdå :D

AAAAAAAAAAAAAAH!

Asså fy FAN vad arg jag blir! Min granne håller på o renoverar inne hos sig ochnu har han fan borrat i väggen i över en halvtimma!!!!! Det dånar JÄVEL vill jag lova ocgh jga håller fan på o bli galen! Har fån fårr huvudvärk bara för missfostren håller på.
Funderar fan ärligt på o gå in o säga "Asså kan ni skuta ni skrämmer mina katter", "jag gar faktiskt läxor, kan ni vänta med det där jävla ljudet tills jag åker om en halvtimma"? eller"JAG HAR MIGRÄN SLUTA BORRA FÖR HELVETE!!!!!".

Ne jag jag skojja. Men det är JÄVLIGT irriterande. Det tar ju adlrig slut! Jagf hör inte ens vad jag tänker i mitt eget hus -.-!

Älskling !

Sen hittade jag även eb bild på älskling (a)

Den är från 8an, hemma hos ekman mitt i natten. Bby min somnade (a).
Som tur är kollar han inte min blogg.. (tror jag :O ?) Så vi får hoppas han itne ser den ;) Då blir han nog suuur :D




En till bild på Rodrigo och Isack vårterminen i 8an :)


Hackamore

Dags att diskutera hackamore!



Ett hackamore är ett av alternativen om man vill rida bettöst. Det fungerar så att då man drar i tygen så åker skänklarna/skacklarna (vafan ehter det egentligen ? :O) upp och det blir ett tryck över nosryggen och i nacken. Hästen har alltså inget bett i munnen som ligger i vägen o skaver utan nödbromsen blir ett tryck över nosryggen. Man kan heller inte ha några direkta ledande tygeltag men det tycker jag bara är ett plus eftersom ryttaren då får träna mer på att ryda på riktigt. Att styra med skänkel o sits ist för o fuska genom att dra hästen i munnen.
Ett till plus med hackamore är att hästarna oftast känner sig friare och går på mycket bättre på ett hack än ett bett.

Sen snackas man mycket om hävstångseffekten med kedjan. Jag kan typ ingenting om det här så är det nån som är påläst så får ni gärna berätta lite ;) Jasg tycker iaf att hacket verkar vara ett skitbra anternativ till bett.

Det pratas också om det här med att knäcka nosryggen på hästen. Jag tycker då att man ska tänka på att ett bett aldrig blir starkare än vad handen gör det, och att vi människor troligtvis iten har kraften att slita av hästens nosrygg! Jag tror också att självklart finns det risker med att rida på hack, precis som det finns med alla andra bett. Ingenting är helt ofarligt. En häst är faktiskt inte byggd för att ha varken en sadel på ryggen eller ett bett i munnen. Jag tror att det skadar mer än vad många tror. Tänk er själva att ha ett järn/stål/blablabla-bett i munnen som sticker upp i gommen eller ligger o skaver mellan tänderna.

Jag tror att variationen är det viktiga. Vad tror ni ?




Lite bilder

Kollade runt på min bdb o hitta lite gamla bilder :)












Mornmorn :)

Godmorgon på er älsklingar! ;)

Nu har jag varit i götene :) lämnat lite prover.. Va också o handla med mammie (:
Så nu sitter jag här o väntar på att få åka till skolan! haha ^^.

Har och pratat med Bäst Johan Issa! Han hade tydligen varit i stan inatt :) Brushan skvallrade ;) Så jag smsa han o vi snacka lite :) Saknar dej allt bästis <3 Sist vi sågs var nog när mamma tog examen.. snart för ett årsen. Gången innandet var när du och Kenan var så jäkla söta no kom hela vägen från Tidaholm till Källby för att hämta mej eftersom jag inte hade ngra busspengar (a) Så dom betala min buss... både dit och hem o så bjöd dom mej på mat på Donken ;) Härliga killar detdär! <3 Det är synd att det är en bit o åka bara :( Och datumet är något vi inte glömmer! 080808 :D Hihi (a)





Även om jag o Johan nästan aldrig umgåtts såhär jättemkt så har vi snackat så sjukt mycket. Han är verkligen den bästa kompisen man kan ha! Vad för problem man än hade så kunde man komma till Johan.. Han förstod och lyssnade ALLTID! Och han försökte alltid ge tips och råd. Sen har han en cpgalen humor också! Haha xD
Alla som känner Johan vet att kan är en galet rolig och social människa. Han är bara för underbar asså :)

Tröttis

Nu är det läggdags för mej (:
imron åker vi in för nya prover o ska kolla underlaget inför tomteparaden. Troligtvis blir det inget för det blir för mycket asfalt :( Cptråkigt isf :/

Sen blir det skola igen och teckenspråket får avsluta skoldagen (:

Puss <3

hjälp!

Nu måste hjälpa mej nu!
Ska troligtvis beställa ett hack! Ska det vara ett rött eller svart? Är det fult med färgade hack ?
Jag vte inte vad jag tycker! Vad tycker ni ? Det är ju ganska kul med ngt som syns med ju ....


bloggare

asså alla bloggare har haft cpkass update idag! Nu blir jag grinig -.-
:)

Here we come!

Ni skulle bara veta vad jag o brudarnar hittade på för hyss i skolan idag ;) Haha :D
Vi har startat en ny blogg... men mer kan jag nog inte säga. Ni kanske hittar dit nån dag :) Då kommer ni nog avlida. Om ni känner oss riktigt bra kommer ni troligtis inte vilja vara vänn med oss länge till ;) Ni ska vi allt skämma ut er! :D








Åh vad jag saknar sommarn <3

Min dag

Den har sett ut såhär (:

Vaknade vid 10 över 5 och åkte till stallet (: Släppte ut och fodrade hästarna... och letade efter min saknade vante :( Det är vorta :/
Sen åpkte jag hem o fixa mej... smikna mej o käka. Sen la jag mej o sov i 1,5 h xD 5 i halv 8 stack jag till bussen och fick SITTPLATS! helt otroligt förfan :O

På teckenspråket fick vi lära oss att asjunga "nu tändas tusen juleljus". Skitkul :D Astufft med teckenspråk asså... Askul att jag valde det :D

Sen engelska.. o vi jobba ingenting eftersom det var speaking nationella. Kollade lite på ensam mamma söker över nätet :) Sen hade vi idrott... och jag hade glömt mina kläder så vi cykla till MC och tog kort när jag käka strips xD

Pappa hämta mej sen o vi stack till Öb.. Jag käpte lite glipper till lucian :)
Sen bar det av hem... Datan, blogg käka o läxor står på mitt schema nu. och att åka o ta min min bäbis o se till våra kissungar såklart :)

Festsugen

Brorsan spelade precis massa hög tunktunk och jga blev så jäkla taggad till helgen asså! Nån som vet vad som händer? :D

Sen måste jag säga att jag är lite besviken på att mina skr inte längre känns höga xD Jag vet inte om det är 13 eller 15 cm klack, men nu känns dom skitlätta o gå i xD tråkigt :O Fast bra (:
Får hoppas jag inte bryter fötterna till helgen bara ;)



Såhär kommer jag troligtvis se ut :)

I´m in loove with my shoes <3

Länkar

Sådär. Nu har jag allt algt upp lite fler länkar.
Jag har också rotat bland alla julsaker och hittade lite grejjer från förra årets Lucia. Pratar också med Josefine Durk som kanske också kommer att vara med :)

efter skolan

hej (: skolan var soft idag.
Ska käka nu, bloggar sen

<3

Sista inlägget

15 inlägg idag. nu kan ni inte komma o klga på kass update!

Falska vänner

En sista sak innan jag kryper ner i sängen.
Jag hatar falska vänner. Jag har många vänner... Men få riktigt bra. Utan att nämna namn så måste jag fan säga att det finns så jävla många falska. Ni är inte mina riktiga vänner... för en riktig vänn ställer upp. En riktig vän glömmer inte och en riktig vän bryr sig. Ni skulle bara veta hur mesigt falska ni verkar ibland.. Det finns fan väldigt få dom verkligen är bra vänner. Jag säger inte att jag heller är perfekt... men ibland förstår jag bara inte hur folk resonerar! Skulle jag upprepa kommentarerna så skulle ni skratta. Vissa människor är så hemska. ´

Hur kan man skada en människa så mycket utan att ångra sig ? Hur kan man komma med sådana fruktansvärda kommentarer och tankar.. Hur kan man resonera så? Hur fan kan man bete sig så jävligt utan att fatta hur mycket man skadar andra människor? Hur fan kan man leva med sig själv i vetskapen om att du hela tiden förstör för andra? Hur kan man spela så perfekt? Hur i hela världen kan man vara så patetisk och må bra av att göra andra illa? Hur fan kan man gå o ge människor falska förhoppningar och sedan bryta ner dem totalt?

Vissa människor tål jag bara inte. Vissa människor vet fan inte var ordet respekt innebär.

Sovdags

Trott som fan nu.
Har duschat och målat naglarna i en cpful färg. men men. Nu måste jag sova. Väntar på massa mail som jag ser fram emot nu. Och kommentarer? Vart är dom?! bloggat som bara den idag och inte fått typ ngra kommentarer?
Du suger :(

Sov gott <3

Duschen

Nu ska jag ta en varm dusch och sen ska jag faktiskt krypa ner i min säng (:
Nästa vecka har vi utsläppet så imorn ska jag gå upp kvart över 5.
SÅ ROLIGT ÄR DET ATT HA HÄST!!! <3333333
-.- :)

medryttare

Jisses vad folk det är som ringer/skriver på ponnyn min eller! Nu har det minsann satt igång.. Det är folk som har ringt, smsat och mailat hur mycket som hellst! Dock föredrar jag sms eller mail... så jäkla pinsamt när det ringer och man inte vet vad man ska säga... Som en tjej ringde när jag låg o sov på morgonen... Jag trodde ju för fan att det var min mamma som ringde ! xD Haha!

Mend et är ju väldigt kul att folk är intresserade av sötingen min :) Jag vet inte riktigt hur det känns att ringa på annonser angående medryttarhästar... Eftersom jag aldrig behövt göra det. Jag har haft massa medryttarhästar, men jag har alltid blivit tillfrågad! xD men jag vet hur det känns att gå o vänta på svar och att hoppas! Jag minns till och med att jag envisades med att stanna kvar i skolan fast att jga hade migrän bara för att jag visste att om jag åkte hem så skulle jag inte få åka till stallet dagen därpå :)
Det kallar jag intresse brudar...
och det är ett sådant intresse jag vill ha på mina medryttare! någon som vet vad det innebär att ha det enorma ansvaret... och sågon som skulle offra lika mycket för sin medryttarhäst som jag har fått göra för mina!



KUKYOUTUBE

Asså jag lakkar SÖNER! Det funkar itne o göra en youtube asså! Vafan gör jag för fel eller ? ;S
Nån som kan hjälpa mej kanske ?
Isf äru guld värd <3


Katträddarna

Ni djurvänner kommer typ dö när ni läser det här... Så jäkla hemsk så det finns inte.

Idag när vi byggde hagen så var våra söta bäbisar med oss hela tiden :) Vart vi än gick så hängde dom med. Sen skulle mamma mocka, och när hon var klar så var det bara en kissunge kvar. Hon tänkte att Maja säkert gått in i stallet igen... Men när hon kom runt hörnet så hörde hon värsta vrålet. Hon trodde att kattungen hade blivit instängd... men så var inte fallet.

Maja hade ramlat ner i en av brunnarna på gården... Som tur var så fanns det inte jättemycket vatten i brunnen, men det var ändå ett långt fall. Mamma ropade på mej och jag kom springade med Sisu. Vi såg inte bäbisen, men vi hörde hennes hjälplösa vrål. Det egade i brunnarna och stuprännorna, så vi hade nte en aning om i vilken brunn hon hade ramlat ner! Jag sprang fram och tillbaka mellan brunnarna och lyssnade efter vart hon kunde ha ramlat ner, men eftersom vi inte kunde se henne var det skitsvårt! Vi tänkte att om hon hade ramlat ner där så skulle vi ju ha sett henne! Men efter säkert 10 min så såg jag att ahha brunnar hade ett rör, som sedan leder ut till en ASDJUP brunn där allt vatten slutligen samlas. I det röret hade lilla Maja lyckats klättra in för att inte drunkna, och nu var hon fast där inne.  

Vi bestämde oss tillslut att hon måste ha ramlat ner i en av brunnarna, och började koncentrera oss på just den brunnen. Vi tömde brunnen på vatten så hon inte skulle drunkna... sen satte vi ner en platta, och på plattan satte vi en hink. i hinden la vi katternas filt som vi också vecklade ut och hängde så hon om hon skulle förstå så mycket, kunde klättra upp för filten och ur brunnen. Vi la också lite kattmat på filten, så när hon bli riktigt hunrig kanske, aknske skulle gå dit och försöka få  sig lite, och kasnke klättra upp. Vi satt dör vid brunnen och pratade med henne och försökta locka fram henne så vi i alla fall skulle kunna se henne... Vi var ju inte ens säkra på att det var rätt brunn än!

Efter typ 2 timmar var det näst intill kolsvart... Maja hade slutat jama och vi höll på att ge upp hoppet.. Vi skulle inte få upp henne. Men då hörde jag en plums ifrån den stora brunnen och vi blev fyllda av skräck. Vi sprang dit och sköt bort det tun ga stenlocket för säkert 7-8 gången.. Då skriker mamma: JAG SER HENNE! Och så slänger hon sig ner med hela överkroppen i den sjukt djupa brunnen  och greppar om Majas huvud. Tro det eller ej men vi räddade fan livet på henne! Hon var tyngesur och smutsig och alldeles sumpig av att ha krypit hela vägen under marken i det trånga röret. Hon verkligen skakade och det dröp vatten om henne, så jag la henne innanför min jacka och vi bar in henne till henne mamma. Där inne fick hon bli tvättad och dia.. Så vi stängde in alla tre i foderkammaren. Där inne kommer dom få vara om nätterna, och på dagarna släpper vi ut dom så dom får döda sig i hela stallet. Det blir inga mer upptäcksfärder för bäbisarna på ett bra tag nu! Nu har vi räddat livet på alla tre.....

Om vi inte hade fått upp henne ur den där brunnen hade hon antingen svultit ijäl, förfrusit eller drunknat om hon ramlat ner i den djupaste, strsta brunnen som hon höll på o göra när mamma lyckades dra ur henne ut det där röret långt nere i brunnen. Fyfan vad hemskt det var. Alla säger, det är ju bara en katt. Hade det varit en människa hade det här gått huuuuur långt som hellst... Hade det varit en häst hade det blivit en jäkla kalabalik. Hade det varit en Helig birma för 10 000 så hade man iaf försökt göra något åt saken.. eller hade det varit en hund hade man troligtvis tillkallat hjälp.. Men när det "bara" är en liten stallkattbäbis... ja då hade det inte varit någon som brytt sig om vi kallat på hjälp. Hon hade fått ligga där nere och Ruttna... alldeles ensam och skräckslagen.

Lilla Maja <3









Om två veckor kommer dom hem till oss och stannar i 5 veckor :)
Efter det kommer dom att få komma hem till sina nya ägare!

KOM IGEN FÖR FAN! OM INGEN TAR DEN ANDRA KATTUNGEN SÅ KOMMER DEN ATT DÖ!

Vad fan är ni för människor om ni låter det hända ? :(
Vi har redan räddat livet på 5 stycken... och försökt rädda den sjätte som den klarade sig inte :( Nu behöver vi lite hjälp faktiskt :/

Tomteparad? ponnyridning?

Fick precis ett mail av ordförande i USEK på GRK. Hon undrade om jag kunde tänka mej att ställa upp med Sisu på deras ponnyridning på tomteparaden i år eftersom dom har blist på lugna och stabila hästar. Vistt kan jag tänka mej det sa jag :D Sålänga bby klara underlaget :/ Hoppas att ponnyridningen inte kommer att vara på asfalt... För isf kommer vi kanske vara där :D Skitkul skulle det va! Kul att det händer ngt (:
Dock känns det lite si sädär när Sisu ser ut som han gör :( jag vet ju att han mår bra nu... Men undra vad andra tycker lixom :/ man vill ju itne att dom ska tro ngt som inte stämmer!

Hoppas det blir bra iaf:) Och att vi kan medverka :D


farsdag

Grattis ppå fars dag pappa :)






hagbygge

Hej hej (: Nu är den nya hegen klar! Den blev.... störra och gräsigare än förväntat. Den blev inte so varken jag eller mamma tänkt oss, men den blev bra. Det blev bra med ström i också! Så nu ska han nog få det rba pojken min (:

Såhär ser hagen ut, fast med fasta stolpar i hörnen (:



Småponnysarna i hagen intill :)


Nu blir det stallet

Är hemma igen runt 4 tiden ungefär (:

Puss <3

INGENANINGOMVADJAGSKASKRIVAHÄR

Jag har verkligen inga nya bilder på mej.
Jag får väl helt enkelt ta o egofota nån dag xD



Nu ska jag trycka i mej lite frukost.  Ha en bra dag darlings :)


Gamla bilder

Här kommer lite bilder på mig från högstadietiden!
Njut xD




Dagens planer

Planerat att göra idag:

*Annonspå blocket
*Bygga hage
*Longera
*Läxor
*Blogga
*Tv

 :)

Vad ska ni göra idag ?

Söndagsmorgon!

Okej nästan iaf... klocna är väl närnare halv 1 i och för sej.. :)

Jag sitter här i mina snygga glasögon o försöker ladda upp en film på kattungarna på blocket med det går ASSEGT! jag funderar faktiskt på om jag itne ska ta o bjuda på en bild på mig i glasögon här på bloggen.. Haha^^ Vilka skulle tycka om det? xD Dt är ju faktiskt itne många som sett mig i glasögon nu för tiden eftersom jag inte direkt går ut i dom! Men i somras jobbade jag faktiskt med brillorna på en dag... Har ju fått en allergiskt reaktion dagen innan så ville inte sätta i linserna :/ Var tvungen o vila ögonen... Skämdes jävel vill jag lova!

Nu ska jag fixa klart annonsen på blocket.

Puss <3

natti

Ne nu pallar jag inte sitta här mer. Ska nog snart lägga mej or riktigt sova ut imorn...

sov sött <3

Talang

Ja det är något den här tjejen har vill jag lova.
Jag vill också vara duktig på något ! :D


<3

Du är blodet i mina ådror och jag skulle aldrig överleva utan dina andetag.

Jag äldrig dej, faksikt.

Bussmissarn

Jahapp... ännu en meningslös Lördagskväll. Tror ni inte att min kära pojkvän missa bussen som vanligt eller. Jag har inget att säga längre. inget jag säger kommer ju ändra på det ändå.


En främling

Erkänn att ni någon gång också varit med om att göra bort er totalt... Att gå fram till en total främling och säga något personligt eftersom ni tror att det är en kompis eller en förälder? Sen när ni förstår att dettaa inte är alls den person ni tror så kommer ni med en dåligt bortförklaring och främlingen vara flinar.

Idag när jag var inne på pizzerian med min mamma så hände en liknande sak mig. Det var nämligen en kille som vände sig mot mig och sken som en sol, sen sa han "Hej johanna!". Såklart svarade jag.. men lite försiktigt... Vafan, känner jag den här människan tänkte jag. Haha, trolitvis gjorde jag itne det. När jag skulle gå så sa han "hejdå Johanna, ha en trevlig kväll". Haha och jag hälsa honom detsamma xD Sen när jag gick till bilen så vinka han till mig genom fönstret. Helt sjukt asså ! haha jag hade aldrig sett människan förr xD Men trolitvis var Det Louise som satt bredvid honom som sagt vad jag hette xD


Dagens vän!

UPDATE!
Olivias Mamma ville se detta inlägg, så här kommer det en gång till ;)

Vem skulle detta bli om inte Olivia Johansson...?
Den tjejen skulle jag kunna skriva en miljon inlägg om! Det finns ingen som är som henne, det säger jag er. Så otroligt mycket minnen tillsammans medden där galna tösen så det finns inte! Utan henne hade jag itne varit den jag är idag. Hon har påverkat mitt liv så fruktiansvärt mycket, och även om vi knappt umgås idag så är jag så himla glad att fått lära känna henne.

Hur träffade jag olivia?
Jo... Det var genom min underbara vän emma! Första gången jag såg olivia var då hon och emma var o kolla när jag tränade badminton i 7:an. Jag minns första gången jag och hon umgpckt ensamma. Det var på en badmintoncup och jag hade tappat bort min tia - i mina byxor!! Det är hon det första minnet jag ahr med olle.
"jag hitta tian! Jag hitta tian"!!
Herregud vad det finns minnen att berätta om... Tillexempel när hon var med min familj på färgelandafotbollscup och jag o hon skulle sova i tält. När vi låg där i mörkret och skulle sova hörde vi en gamal gubbe gå vissalnde förbi. Olivi blev skitförbannad som vanligt och sa:
Men håll käften för helvete!
Gubbern slutade inte.
Olivia: Men håll käften då!!
Gubben sluta inte
Olivia sätter sig upp och skriker: men vad fa vill du eller Kom hit då för fan!
jag sätter mig upp assnabbt och hyshar henne. Vad fan är det hon sägher? Tänk om den där jävla gubben seriöst skulle komma in i vårt tält?! Asså shit vad vi har garvat åt det!

Kommer du ihåg hur vi alltid satt i min källare med källarfönstret öppet och snackade med Isack, roddan och robin när mina föräldraqr låg o sov och vi inte fick gå ut? Minns du när killarna grävde upp "hästen" på lekplatsen? Minns du det här?


OMG säjer jag bara. Det finns hur mycket som hellst!

Jag måste bara säga att den här tjejen är något extra. Du är den sjukaste, mest korkade och flummigaste människa jag känner. Du är till och med "nästan" släckt med äcklet ? xD haha du är grym olle. Du är helt sjuk. Det finns ingen roligare människa än dig och trots att vi knappt känner varnadra så ger du mig alltid ett lugnande intryck. Minns du när jag tappat bort min mobil och dom ringde upp "älsklingen", vilken var du och du inte ens fattade att det var min mobil dom hade hittat? Hahah asså du är SÅ bra! Härligare människa än dej finns inte!

Vad ni än säger så kan man aldrig få en vän som olivia. Det vi hade då var olslagbart, men vad hände?
Du är speciell... och det kommer aldrig komma någon i mitt liv som påminner om dig. Du sticker ut tjejen, som fan. Vart tog allt flumm vägen? vad fan hände? jag saknar dej som fan. Jag vill ha tillbaka min Olle. Jag vill inte ha den nya olivia, jag vill ha olle. Jag vill att vi ska vara olle och jojjo, inte olivia och johanna. jag vill att vbi ska vara dom där helt misslyckade tjejerna som aldrig gjorde ett rätt. jag vill va dom där tjejerna som flummade sönder åt ingenting. jag vill ha tillbaka tryggheten hos dig. Jag vill återuppleva de fina stunderna och alla minnen.
Jag vte att du har haft det och har det tufft, men JAG vet att min olle klarar det. Min olle är korkad, det vet jag. Men hon är tuff som fan. Hon klarar allt och hon var min förebild. Du vågade sticka ut och du klarade ta emot skiten. jag vet att du klarar det igen hjärtat, och jag lovar att du har mitt stöd. Även om jag inte varit till någon vidare hjälp för dig, så kommer jag ALLTID att finnas här. Vad som än händer så har du och jag varit ett. Det har varit olle och jojjo mot allt och ALLA. INGENTING kan slå den sortens vänskap. Jag har kompisar med lika straka band, men inte av samma sort. Det du och jag hade var speciellt, coh det kan ingen ta ifrån oss.

Även om det inte blev olle och jojjo forever, så blev det jävligt bra. jag vet inte om det kan bli det igen, men du ska veta att jag älskar dej. Hur mesigt det än låter att säga det idag, till någon jag knappt känner längre så gör jag det. Jag saknar vår tid, coh jag önskar man kunde vara fjortis föralltid. Vi kasnke växte ifrån varandra... men kasnke kan vi hitta tillbaka igen? Det är väl bara att vänta och se, och göra något åt saken om vi verkligen vill.

Förlåt för att jag varit ett svin, men det har du med. Vi är svin tillsammans, precis som allt annat vi var och gjorde ihop. Olle och jojjo mot världen. inners inne kommer det alltid att vara så.



 /Olivia













Åååh! verkligen tre älsklingar i en smäll, och alla är borta :( </3





Oliivijah Johansson,
Jag älskar dej <3

Pizza!

Nu ska vi käka :) Så gött! flötigt ;)


Lucia

Sådär :) Nu har jag skickat iväg informationen till alla medlemmarna i Lucian. Jag tror att det kommer att bli skitbra! Riktigt taggad (: Måste göra bra information om det bara så det kommer mycket folk! :D Förra året kkom det ju faktiskt en hel del ;)

Puss <3

kommentarer

vart är kommentarerna mina vänner ? :)

Min älskling är underbarast <3

Min älskling är supersupersuper bäst <3
Han var här igår och vi bestämde att blir det ingen imorn så åker jag hem till han ist.. Men nu är jag CPtrött, utan busskort och utan skjuts hem... Så han är så jättesnäll och kommer till mig idag också så ska vi äta pizza och mysa (:
Världens bästa älskling!

Rodrigo Javier Martinez Miranda <3




Dessutom så fixade han nåt på min data igår som tydligen var väldigt viktigt enligt pappa, så tack älskling (: <3
Haha! Ibland kan det vara bra o ha en Datanörd som pojkvän ;) <33

VILKA ÄR BÄST?!!

JO VI!!!!!!

E, E och Jag har inte bara reserverat biljetter till new Moon.... VI HAR TILL OCH MED KÖPT DOM!!!!!!



Dock blev det dagen efter premiären.....
Biljetterna släpptes vid 12.00 och jag var inne 4 timmar senare.. tror ni inte att allt var slutsålt redan då eller ??!

ALLA ÄLSKAR THE TWILIGHT SAGA!

Sofia Genne

Den här tjejen är bara så himla duktig, och hon har världens finaste hästar!

Ni måste se asså :)


Mums!

Idag äre en rätt bra dag!
Förutom att jag har en massa läxor på mitt samvete så mår jag riktigt bra (: igår åt jag massa godis, drack dricka och åt till och med lite chips... Sen åt jag friterad kinamat med... Och jag har itne ont i mn mage idag! Helt sjuuukt konstigt äre med mej asså ;S Men idag är det iaf bra (: Vilket jag inte dirr trodde igår när jag tryckte i mej allt onyttigt xD

Nu ska jag faktiskt käka lite lassange (: Asgott! Det är helt klart min favoriträtt just nu ;)

Puss <3


Ordspråk

Jag kom faktiskt på en sak förut när jag kommenterade en sak som emelie skrivit i sin blogg... ( http://egustavson.blogg.se )

Jag och Jessica la förra året.. och detta, ner svinmkt tid och arbete på Lucian. Vi planerade alla mötan, kallade folk, spred ut information, anhandlade saker och asså i stort sett allt! Hur dålig stil är det inte då av deltagarna att inte duka upp på mötena eller ? Alltså att komma o säga "oj jag trodde mötet var imorn", det är ju skandal! Om ni själva skulle lägga ner arbetet so  jag o jessica gör så skulle väl ni vilja att folket dök upp på mötena eller ? Dålig stil som fan om man inte dyker upp utan att säga ngt iaf.

"Ger man sig in i leken så får man leken tåla".

Uppdatering!

Tjena folket (:

Förlåt förlåt förlåt för att jag faktiskt itne skrev ett enda inlägg igår!
Ärligt talat så fanns det ingen tid till det! Jag hade fan fullt upp hela dagen!

Jag ahr iaf varit i stallet nu :) lånade Ramona och red med Carro o Sisu. Ramona Var skiiitpigg! Skulle stressa hela tiden! Släppte på henne en gång och då blev hon helt galen av glädje xD Sisu fick också ett litet ryck när Ramona och jag stack iväg, så han tyckte också det var kul (:

Det blev tydligen ingen hos anton ikväll.. Eller så ville inte Roddan eller ngt. Vi får väl se vad som händer.. Roddan vill iaf att jag ska åka hem till han...

Jag har annars inget vettigt att säga (:

hade bäst sötingar!

Puss <3

Drömmar

Tillbaka till mina drömmar igen.

Alla har drömmar, så också jag. Jag har en dröm som näst intill ingen vet, och jag tänker heller inte avslöja den. Men jag har faktiskt tänkt berätta om en annan dröm jag har.

Ända sen jag var liten och började rida hos Pici för första gången så har jag butit den här drömmen med mig. Ända sen jag var liten och stod och tittade på Pici när hon ropade på Jefke som kom i full galopp och mötte henne i hagen så visste jag att en dag ska jag också ha en sådan häst. En dag ska jag ta me fan köpa en Frieser.

Och nu ska jag berätta för er.... att Jag kan ingenting om dom hästarna! Dom är sjukt stora och fantastikst vacka... men så mycket mer vet jag inte. Men jag vet en sak. En dag kommer jag att stå som ägare till en hhäst av den rasen. Jag vet verkligen inte om jag ens skulle klara av att rida en friershäst, och om jag ens skulle orka jobba med den och hålla i den.... Men jag får väl helt enkelt ta o lära mig det.

Då är ju frågan... Vart i helvete ska jag få 100 000 ifrån ? Jani... Det har jag ingen aning om! Haha ^^. Jag säger inte att det är nu eller om 50 år, för jag har ingen aning... Men som läget är idag och har varit de senaste åren så är drömmen en Frieser. Dessutom älskar jag svarta hästar. Även om hästen inte lär vara någon hopphäst så gör det ju itne precis någonting... Jag är ju ingen direkt hoppryttare?! xD Jag älskar att hoppa... men jag är allt en feg liten gris. På Tabasco var det helt okej, för han hoppade som en gud! När det kom upp i höjderna så kände man bara framgång! På Beauty gick det väl okej... Jag var mest rädd om hästen eftersom hon var så liten (a). på Sisu går det bra såklart, men vi kommer aldrig framåt i hoppningen eftersom det hela tiden kommer massa saker i vägen :( Så ja... Jag nöjer mig nog med hästar som klarar av samma höjder som jag (:

puss <3



Emilia ! Var det en sån här häst du menade i skolan förut ? (:
Haha det var en sån jag menade ;)

Tråkig blogg

Okej, jag tycker faktiskt att min blogg börjar bli jäkligt tråkig. hur fan orkar ni läsa den eller ? Asså jag har inget vettigt att skriva om. Vad fan ska jag skriva om ? Det är väl inget kul o sitta o läsa om vad jag gjort på dagarna ? är det inte roligare att vara med o diskutera eller ? :P Snälla kom med bloggtips!

Sen är jag sugen på o ändra pållens foderstat. Vill att han ska gå på mysli! han är segsegseg nu! Det är så jäkla trågit.

I helgen ska vi bygga ny hage till honom igen så han kommer att få vara lite närmare de adnra hästarna (: Nån som vill hjälpa till ? ;)



Typ denna längden på manen har han nu igen med (:

Läxor

Shit! Asså jag hade glömt fritiden imorn! Men nu har jag gjort klart den... Inte svårt alls (: Håkan hatar nog mej så jag måste ju göra gott intryck och inte komma försent med ngt.... Haha han kommer nog få en chock när jag får si mina inlämningar xD han tror väl att jag är en sån där slarvig sak som inte klarar nåt alls... Men NEHEPP! Så äre INTE! :) Ska skriva MVG på alla inlämnngar s ska han fan få se att jag är en bra elev ;) haha xD

Ne men ärligt. Det är faktiskt inte kul att känna att lärarna har en negativ bild av en. Inte för att jag känner det såhär.. ah ni fattar :P men ändå! haha asså jag hatar han så jag fattar att han hatar mej med :P men bara för att jag kommit försent på typ 3 av han lektioner böhver han fan inte dömma mig för att vara en slarvig skitunge som inte kan nåt alls :S Jag är fan diktig i skolan. klart att alla är lite slarviga och lata ibland men jag har han skrivit högsta betyg på allt man kan! Visste han det så skulle han nog inte säga "jaha kom du försent idag igen johanna" bara för att jag kom in 1-2 minuterefter dom andra. Gubbjävel kan han va asså. han ställde till och med in våran rast för att alla kom enligt han 10 minuter försenade efter benstrckaren när det egentligen var 3 minuter det handlade om. Han är sjuk asså. Petgubbe. Ingenting är tydligen bra i hans ögon! -.-

Bossen själv

Asså fan vad jag hatar när du alltid kommer och bossar över allt och alla. Håll dej till ditt eget och sköt det ist. Du snackar massa men det händer ju inget? Det där ligger inte ens på mitt ansvar så varför skulle jag göra det? Jag klarar mig själv och tar hand om mitt eget. Jag är inte lika inkompetent som du tror och alltid trott att jag är. Det är du som är velig, inte jag. Jag frågar bara en extra gång för att försökta mig om att det verkligen är rätt´så att ingenting blir fel.


Tjenare Tjenare (:

Idag har jag faktiskt ridit två hästar! En i ljuset och en i mörkret... Haha^^

När jag äntligen var hemma från skolan så stack jag direkt till stallet. Mockade och fixade allt och sen dej jag älsklingsbby :) Han var rätt pigg idag faktiskt! Red upp till strövstig och hem igen, tog ca 1 timma.

Sen så red jag Malins häst Ramona (: Supermusig var hon! Jag känner verkligen itne den hästen och har nästan aldrig rört henne, men hon var skithärlig! Stod och rycktade tillsammans med felicia o gallant i typ 45 min tills jessica var klar... Då red vi iväg och det var verkligen kolsvart ute! men det gick skitbra! :) Ramona var piggelin och glad men kändes skitstabil! När sisu är sådär pigg så blir han stirrig, vilken hon inte var och det var jättebra eftersom det var första gången jag red henne (:

Så det var supekul faktisk, att kunna rida på lite för en gångs skull!
tack så mycket Malin! (:
Krya på dej nu! :/


Torsdag

Idag har det varit en dålig dag, men helt okej ändå.
Jag kan iaf gå i mina skor! :D Det är bevisat ;) hade ju dom i skolan idag!

Slutade vid 10 och ängde med Carro för att ta hål i örat... Och så missade jag bussen hem med typ några sekunder! Så gick in på rese och vänta o sen skulle jag ta tåget hem. DÅ GÅR JAG IN PÅ FEL TÅG!! Som tur va så var det världens sötaste tant som sa till chaffören o stanna så jag fick gå av igen xD Cp pinsamt! Tur att tåget var tomt iaf :D

Sen när jag kom hem fanns det ingen cykel... Pappa sa att dom stod hemma hos nån annan nisse. Så jag fick ta min brors, och den hade ingen jävla luft i däcken!
Sen när jag kom hem från stallet igen så hade pappa varit så jävla lyckad och låst ute mig. Jag ahr aldrig med min nycklar till stallet kan aldrig nån fatta det eller??!!!

Nu ska jag göra mej ngt o käka o sen ska jag cykla till stallet o träffa felicia. Ska rida ramona med jessica,corre och Felicia och gallant idag :)

Puss på er fuckers <3

True Blood

Jag har precis kollat på true blood! <33
nästa vecka är det de sista avsnitteet :(
Längtar inte :(

Ska allt gå o sova nu (: hade bra!

Puss<3


Haha

Killarna hade kul på bussen förut ;)
Heeelt galna ja..


Luciamötet

... är nu avslutat! Tog aslång tid... men det var rätt kul :) Vi har skrivit alla tipsfrågor nu så det känns skönt.

Ska glo på tv lite nu se går jag nog o lägger mej (:
Imorn ska jag rida två hästar! :D


Medryttare är också bestämt nu, och det blir Carolia som kommer att börja rida min Lille Sisu (:

Puss <3

Fyfan

Pissa på folk som snackar o gör samma sak själv sen eller.
Åh vad jag hatar det!

Hemma

Tänkte precis gå o duscha och sen är det Luciamöte. Hossas at det kommer fler denna gången nu då!
Idag är det också sista dagen som Maya får på sig att svara.... Sen så skiter jag i henne. Hårt sagt men det hår fakitkst gått skitlång tid nu ohc jag har itne tid att vänta :/

Imorn ska jag få låna Ramona av Malin! :D Så himmla snällt! :D malin har ju fått en skelettskada i ryggen och kan itne rida :( hästar är allt farliga ibland... emn vi älskar dom ändå (: Dom gör det ju inte av vilje lixom... Så vi får hoppas att Malin blir bättre!

Jag tyckte det var jättesnällt av Malin att låta mej låna Henne iaf :) Tusen tack! :D


Obalanserat

Imorn ska jag och Emilia sticka ut som fan ;)
haha! Vi ska nämligen gå in våra älskade skor imorn!


RIKEMANSUNGAR!

Det är precis vad vi ska bli... Jag Emilia och Emelie. Vi har värsta planen ;) Och nu ska vi Bara komma på namn!

HAHA!



Vi i hovfjället förra året!

ÄR MAN BÄST SÅ ÄR MAN :D

Skolan

Sitter här i skolan nu och jobbar med Samhällen. Går bra, det är skitlätt vafan. Blir nog klar idag tror jag.

Puss <3

Godmorgon !

Ska snart iväg till skolan.. men missade bussen med typ 10 sekunder så jag får ta nästa... Men det gör ingenting för jag kommer bara typ 5 - 10 min försent, plus att vi jobbar själva idag.

Hörs i skolan sen sötingar (:

Såhär ser jag ut idag:


Dumkatt

Stella kröp precis in under soffan xD Troligtvis kommer hon inte ut igen själv så jag lär väl få lyfta på äset och hjälpa henne ut.

Efter det ska jag krypa ner i min varma säng (:

Hörs imorn sötingar!


Drömmar och planer

Om bi bara visste mina framtidsplaner så tror jag att ni inte skulle veta om ni skulle skratta eller gråta. Kanske är det omöljigt, kanske inte. Men jag tror att det kommer att lösa sig, bara viljan hänger kvar. Min allra största, helt omöjliga önskan har gått i uppfyllelse. Alla år har jag drömt om att få en egen häst, och varje gång man blåste ut ljusen på sin födelsedag så var det denna otroliga hästen man drömde om. Denna drömmen som var så omöjlig, har gått i uppfyllelse. varför skulle då inte mina nya, ännu värre och omöjliga drömmar göra detsamma ? Jag är envis, och jag har offrat så mycket tid och arbete. Jag har prioriterat, offrat och slitit som ett djur för att få min älskade häst och för att skaffa mig tillräckligt mycket kunskaper. Varför skulle jag inte kunna offra ännu mer och slita ännu hårdare för mina ännu mer omöjliga drömmar?

Jag tror att det kommer att hända, även om det känns så otroligt avlägset. Kanske är jag där om några år? Jag kommer få slita som ett djur och det kommer kosta mig sjukt mycket tid, arbete och pengar, men det är det här jag vill. Jag ska allt visa er att jag kommer att göra det möjligt, för allt går om man bara är villig att offra och lägga ner tillräckligt mycket arbete.

Jag hatar när folk säger "jag vill men det går inte", för allt går om man bara vill. Ni ska veta hur mycket jag har gjort för mina hästar. Hur mycket skit jag tagit, hur mycket jag anpassat mig... hur mycket jag legat i och hur ont det gör när de sedan tas ifrån en. Jag VET, att det går. Om jag vill tillräkligt mycket så pusslar man fan ihop tiden. Jag har offtar flera vänner och mängder med kul saker för hästarna, för det här är vad jag verkligen vill. Och vill man itne en dag, ne men då gör man det FAN i alla fall. Jag hatar när folk kommer och säger, "nej jag hinner inte", för älskar du hästen tillräcklig mycket så offrar du allt. Det har jag gjort för en häst. Jag behandlades som en slav! Jag fick göra skitjobbet... Men jag gjorde allt för den häs hästen. Förstår ni hur mitt hjärta krossades när denne sedan togs ifrån mig? Det är sjukt.

Så kom FAN inte att snacka en massa skit, för jag vet precis hur det är. Vill man något tillräcklig mycket så klarar man av det. man hoppas in i det sissta även om man vet att det slutar olyckligt. Man tillbringar så mycket tid man bara kan tillsammans med denne, även om man så mycket hellre skulle vilja ha gjort något annat.

Om mina medryttare bara visste hur jag hade det när jag var medryttare så skulle dom nog inte klaga. Förlåt om ni tycker att jag är hård mot er ibland, men jag vet vad som är nyttigt. Om ni bara visste hur jag fick kämpa och offra så jäkla mycket för att få tillbringa den tid jag ville med hästen, du skulle ni förstå hur lätt ni har det. Jag ahr ridit och varit medryttare på så sjukt många olikla hästar. jag har sett så sjuk mycket. Jag vte hur illa vissa människor behöndlar sina medryttare, och hur sjukt dom bossar över dom. Jag har varit den som fått allt jävla skitjobb och jag vet hur förnedrande det är. men älsakr man hästen så gör man allt för den. Du sätter dig fan inte upp mot ägaren för du vet hur lätt det skulle vara för den att göra så du ALDRIG mer skulle få ens se hästen igen.

hade du suttit i min situation den där dagen, då hade du fan aldrig klagat mer. För hos mig är alla välkomna tillbaka... vad som än händer. Jga vet hur det känns att mista allt. jag har stått där, med armarna om hästen och veta att jag ALDRIG mer kommer få se den. Jag har stått där och sagt hejdå till min allra bästa vän och min allra största kärlek. Att som medryttare inte ha ett PISS att säga till om, det är skit. Därför vill jag att alla mina medryttare ska veta att dom alltid kan komma till mig om de har någonting som de vill ändra på. Av många har jag blivit behandlad som skit och jag vte att man inte klagar.

Ofta känner jag såhär... Att gör du itne det här.. du vill du itne det här. Och vill du inte på riktigt så kan det fan kvitta. För jag VET vad jag pratar om. kom inte och säg att du vill, men att du itne kan. För vill du tillräckligt mycket, så gör du det även om du inte klarar av det.

Jag tror att allt handlar om viljan, och det var det jag ville ha ut i det här inlägget. Vill du så kan du, och kan du inte så gör du det ändå!

Så mina vänner (: Finn er vilja!

Kenza

Asså jag måste säga att Kenzas blogg har blivit så jäkla tråkig. Förr läste jag hennes blogg flera gånger om dagen.. Men nu är jag typ aldrig inne där längre. Hon har blivit så mesig och skriver inte om typ nåt annat än sig själv... Men det är väl så det blir när man är storbloggare!

Förr tyckte jag iaf hennes blogg avr bra eftersom hon inte var som alla andra storbloggare. Hon var på något sätt lite mer sig själv och behövde inte göra massa konstiga saker och komma med jävliga kommentarer för att få besökare. Dessutom har hon asgrym stil och attitpd, och hon är nöjd med sig själv något som ag tycker är skitviktigt.

Jag gillar starka tjejer. Tjejer som står för vad dom tycker och tänker och som vågar vara sig själva. Jag gillar också tjejer med attitid som vågar sätta sig upp mot andra. Men jag gillar inte uppblåsta bitches som bara ser ner på andra. Man ska vara en stark och tuff individ, och det tycker itne jag att man är om man måste trycka ner andra för att må bra själv.

Puss <3

Tråkiga

Ni har allt varit tråkiga idag...
Fast det har inte varit så mycket inlägg från min sida heller så jag får väl helt enkelt skylla mig själv!
Inget plugg idag heller.... Fypå mig. Men jag har inte mått riktigt bra idag så jag fnderade nästan på o stann hemma imorn.. men nu mår jag bättre så det blir allt skolan :) Datan hänger med till skolan imorn så det får allt bli en del plugg och Blogg där. vad sägs som det?

:)


BÄSTA BROR!

Min bror är sjukt grym! Han vann priset för ÅRETS FOTBOLLSSPELARE!

Stort krattis till världens bästa lillebror Linus Dahlberg!


min dag

hellow darlings!

Min dag har varit seg... men bokredovisningen var den bästa jag någonsin gjort! Men det kanske beror på att jag aldrig brunnit för en bok som denna! twilight är bäst.

Nu ska jag kolla Andra avenyn.

hejdå (:

Skolan nästa

Tjena grisar (: Haha skoja bara <3
Idag börjar jag halv 1, åker med pappa.
Önska mej lycka till med redovisningen <3

Ponnyprakt

Hittade några ursöta bilder !

Ska man va söt så ska man!



http://ponnyprakt.se/galleries.php?page=11

Asfint täcke! jag är avis (a)
Dock kom jag på att jag nog vill ha svarta skydd till...



http://ponnyprakt.se/galleries.php?page=23

hoppas att der var okej att jag lånade bilderna (:


Bokressension

Nu har jag skrivit klart min bokressension som jag ska redovisa imorn :)
haha nu fick jag en ide om att man kan filma så det blir värsta videobloggen xD Hahah Nejni! Riiiktigt så roligt ska vi itne ha va ? ;)

jag ska iaf berätta om VÄRLDENS bästa bok, Så länge vi båda andas, eller Breaking down som den egentligen heter. Jag ska också lära ett liten snutt ur boken :) Hoppas att det blir bra iaf. Det känns bra. Jag har ju inga problem att stå inför människor att prata.... Älskar att prata som alla vet (a) :D haha. Här får ni lite info som jag lärt mig utantill änsålänge.

Boken jag har läst heter Så länge vi båda andas och är skriven av stephanie meyer. Det är den sista boken i vampyrserien The Twilight Saga och de tidigare böckerna är om jag kunde drömma, när jag hör sin röst och ljudet av ditt hjärta. Stephanie meyerhar också skrivit boken genom dina ögon.
Boken kom ut i augusti år 2008 (eller 2009? Tur att man får ha fusklapp!) och riktar sig främst mot ungdommar. Boken går under genren ungdoms fantasy.

Stephanie Meyer är född 1973 och är uppväxt i Pheonix, precis som Bella. Hon bor nu tillsammans där med sin man och sina tre sönder. Hon gick ut Bringham young university med examen i engelsk litteratur. Henns första bok var Twiligt, som på svenska är om jag kunde drömma, och nu håller hon på med en ny bok som heter midnight sun där man följer sagan ur edwards synvinkel.

Bella är en 17 årig tjej som nyss flyttat till sin pappa i forks och gått ur skolan där. hon är en väldigt klumpig person som var duktig i skolan och gärna hjälper till hemma. Bella är en person som gärna inte vill synas i mångden.

Edward är en vampyr i en 17årings gestalt. han kallar sig vampyr eftersom livnär sig (säger man så om en odödlig?) på djurblod istället för människoblod. Han är väldigt gammaldags och traditioner är mycket viktiga för honom. Han är manlig, omtänksam, rik, generös och väldigt mån om andra personer. Han vill alltid allas bästa.

VARNING!! TWILIGHTLÄSARE FÖR INTE LÄSA DETTA OM DOM INTE VILL FÅ BOKEN NÅGOT AVSLÖJAD!

Boken handlar om det förälskade paret Bella och Edward som åker på brölloppssemester. Där blir Bella med barn och bara några veckor senare genomgår hon en mycket tragisk förlossning och hon mister livet. Här föds deras dotter Renesmee, som blir hälfen vampyr och hälften människa. Hon har ett hjärta som slåg, och är dörför inget vampyrbarn.

här startar kampen om att övertyga Voltouri, vampyrernas härskare, om att Renesmee är värd att få leva. Om att hon inte är något förbjudet vampyrbarn som kommer att avslöja vampyrernas hemligheter - att de existerar och mördar människor.


Jäklar asså... det där var bara halva redovisningen men andå har jag bara en spaltad dataskriven sida med störord. Alltså itne alls mycket! jag är bra på att skriva asså... Det blir lååååångt!

Hoppas ni gillar det (:

Twilight



The cullens



Renesmee Cullen




17 dagar kvar till NEW MOON!!!!

Duktiga !

Gud vad ni är söta! :D
massa kommentarer idag ahr det avrit (: Mer än vanligt iaf! Skitkul verkligen! Nu börjar ni bli riktigt duktga :)
Tipsa jättegärna om vad jag ska blogga om så ska jag försöka uppfylla era önskningar ;)

Fick lite inspiration från Linns bdb idag.. vad tycker ni om ett NH inlägg imorn ?
Jag tror att min moster kina skulle bli glad över det iaf ;)

Puss <3

Me lajjk a LOt !

åh jag blev lite smått kär nu asså.
Dock passar denna nyansen av rött bäst på mörka/svart hästar. Men ändå!
Fyfan vad jag önskar man vore rik ibland asså !






Detta också i rött såklart!






Åh jag vet vad jag kommer önska mej i julklapp iaf!

Hästsaker/utrustning och pengar såklart ;)

www.ponnyprakt.se

Hittade bilden på denna hemsidan. haha skitsöda saker finns det där! Fasst rätt mycket är sjukt mesigt med!
är det ingen som vet vart man kan köpa typ röd utrustnign eller?! Vill ha rött transporttäcke, transportskydd, schabrak och ah allt sånt ni vet (: Tips bara ! :D

väldigt söta sporrar tycker jag xD Kul med lite saker som faktiskt syns i mängden!


Sisuälskling <3

Jag tänkte att jag i detta inlägg skulle berätta lite om min lilla älsklingponny. Ni vet redan mycket om honom, men ni kanske får en störra inblick i mitt hästval efter att ni läst det här inlägget.

Jag hade äntligen lyckats övertala mamma om en foderhäst, och nu var det bara pappa kvar. Faktisk, tro det eller ej, så var det inte så hiiiiimla svårt ändå att övertala pappa, även om han inte trivdes med tanken till en början. Ett hästköp var det inte tal om än. Jag hade haft halvfoderhäst så nu var nästa steg en på helfoder. Jag visste inte mycket om var man skulle leta, så jag höll min till blocket och hästannonser.se (Världens bästa sina som inte existerar mer! :( ).

Jag skrev på alla tänkbara annonser och hästar, men det var verkligen inte lätt att hitta rätt. Till slut blev jag så trött på att aldrig hitta någon så jag började till och med skriva på storhästar - inte likt mig! Tillslut hittade jag en kolsvart c- ponny i törnsäter (tror jag) som jag skulle komma och provrida. Dock blev det en stor besvikelse eftersom ponnyn dels var för liten, sen verakde helt galen. Hon försökte slänga av alla vid uppsittning, vilket jag tidigare inte uppfattat när vi pratade. jag fick itne ens sitta upp på den lilla ponnyn, men tur var väl det.

Nästa häst stod borta vid töreboda... Och vet ni? Det var en westernhäst! en storhäst. Människan hade inte ens en engelsk sadel.. och jag ahr ju aldrig ridit i ngt annat! Så ja.. hon fick låna en grannes sadel.. verkligen lyckat. Det blev ingenting av det heller såklart och det var bara att åka hem igen.

nu var både jag och mamma trötta på att leta efter foderhäst. Jag hade säkert pratat med 25 personer men det var ju ingen som ville låna ut sin häst på foder. Så, jag började kolla på ponnys att köpa ist, vilket verkade mycket lättare! Och så en kväll.... Hittade jag en annons på blocken om en d- ponny i vinninga. jag ringde till ägarna samma kväll och bestämde att jag skulle få komma och provrida om några dagar.

Dagarna segade sig fram men äntligen blev det onsdag! Vi åkte till vinninga och vi fick träffa Sisu för första gången. jag visste inte ens vad han hette, men när han stod där inne i stallgången såg han så himla söt ut. Min enda tanke var, att den där ponnyn kanske kommer att bli min. just den där ponnyn som står där kanske kommer att stå i mitt stall, i min box och jag kommer att få bestämma över honom helt själv. Det kommer inte finnas nån ägare som står över mig och ser till så att jag broddar ordentligt. Den kommer inte vara någon som klagar på mig för att jag inte mockan tillräckligt bra eller ingen som klagar på mig för att jag inte skrivit i boken. Så säkla gött att ha en helt egen häst som ingen annan än jag bossar över. Vill jag klippa av hans man så gör jag det, och det kan ignen annan påverka.

Jag gjorde bort mig totalt när jag skulle tränsa honom och det komemr jag aldrig glömma. Jag var så sjukt nervös och svinförsiktig med den här kollugna ponnyn som inte brydde sig ett skit. När jag red honom så var han så jäkla seg. Men det gjorde inget. Den här ponnyn kunde bli min, och jag skulle älska honom över någniting annat.

Det gällde att vara snabb nu... Om det skulle bli jag som skulle få den här sötsaken. Så jag kom tillbaka och provred på fredagen igen. Vi red ut i skogen och Sisu tyckte att det var lite roligare. När vi kom till stallet igen visste jag att det var den här ponnyn jag skulle satsa på. Även om han var en slösak så skulle han bli min. Även om han inte var min typ av häst så var han den perfekta förstahästen, och en häst som skulle vara jättelätt att få hjälp med. han var en riktig läromästare, något jag verkligen inte var van vid efter nervbollen tabasco och studsbollen beauty.

tisdagen där på var det besiktning och JAG fick ta hand om den sötaste ponnyn i världen under börprov och allt. åh så lycklig jag var <3 Han gick igenom allt och fick U.A på alla ben, trots att han var så gammal! Så på torsdagen eller fredagen skrev vi köpavtalet, och på måndagen den 26 maj när han satte sin sista hov på vår stallplan tillhörde han mig och min mamma. Nu var han bara min och det fanns det ignen som kunde ändra på!

Det gick två månader... och sisu var en riktig segpropp! Jag började undra om jag verkligen hade gjort rätt val av häst.. skulle jag köpt en med sprallig och energisk ponny som jag var van vid? Jag kunde inte ens hoppa som jag älskade eftersom min dressyrtränare sett att han hade problem med V. bak. Allt var kasst och vi segade oss igenom ridpassen. Kompisarna klagade också på att du var så seg.. och det var ingen vidare kul för varken dig eller mig. Men så en dag, vet jag itne vad det tog åt dej. jessica och corre drog förbi bakom oss och du flög rakt upp i luften och bockade som en jäkla galning! Jag flög såklart av och pajjade ryggen, vilket resulterade i 3 veckors paus från ridningen. Som tur var hade jhag hjälp av mina kompisar så dom kunde kålla igång dej, medan jag själv fick nöja mig med att skritta. Men efter det tillfället blev allt så jäkla bra. allt slit med att få upp din kondis hade lönat sig. Nu var han så pigg och allert så! Att bocka var riktigt kul, men nu när matte var beredd med så blev det inga mer avramlingar ;)

Men du hade allt dina perioder... när hösten kom blev de inget kul... leran är inte sisus favorit! Han blev aningen seg igen.. och livet var allmänt dystert. Hubertus var skitkul för oss båda, och även om jag tyckte att han hade bra kondis så dröp han av svett när vi kom i mål!

Till vintern fick han ny foderstat och han fick en riktig energikick! För första gången började sisu sticka med mig, men när han vant sig så lugande han ner sig och blev normalpigg igen! Det var nu han fattade att galoppbacken i gropen var kul, och han kunde ju ite undvika att bocka som en galning hela vägen upp. Helt sjuk är han ibland <3  men sen tog sisus favoritårstid slut och den jobbiga våren kom... vi åkte iväg på lite tränignar.... tog lite dressyrlktioner igen och du var nu jättefin i kroppen samt benet! Vi började hoppträna och under ett par tillfällen tränade vi på 1 meter. Vi skulle precis börja komma ut och tävla lite smått... men så kommer det här elendiga fånganfallet. Sisu får 10 dagars fenadyne, och tre veckors boxvila. Sen fick han komma ut i sin lilla grushage och stå där alldeles stilla. Jag åkte på semester, och när jag kom hem efter 4 dagar var det katastrof igen. Vi åkte in tll kliniken och fick ett nytt recept på fenylbutazon och han fick en y dos på butta i 20 dagar. Sedan var det dags för ännu längre vila och efter 6 veckor åkte vi in igen. Nu hade han stått i 4.5 månad och vi blev riktigt lyckliga när vi nu fick sätta igång honom igen!

Nu är han skrittad i 8 vckor och travad i  2. Om ca 4 veckor kommer vi sätta igång med galoppen och vänja honom vid asfalt.

Det vi varit på under den tiden jag haft honom är bland annat:
Förklassen till hubertus, 2 klinikbesök, NH träning, ridning på bölaholm, transport till gropen och rida, bad med hästar, ridläger, lucia och så himla mcyket mer. Det har avrit en sjukt kul tid, coh jag hoppas verkligen att han blir helt återställd till våren så vi kommer igång med honnpningen igen, som både han och jag älskar.

Virdarnas Sisu <3


















Annonsbilden:






De första bilderna hemma hos mig (:





Jag älskar dej Ponnyn <3


Weppling

bevaka Weppling på bdb!



Linn ingvarsson, Brave hears och Scopo Phillac :)

Förändring!

Se hur snygg min kuse var förut innan han blev sjuk :)





Se hur han ser ut nu :(






men ni behöver ju inte bry er om min fruktansvärda sits på sista bilden.
För att skylla ifrån sig så har jag faktiskt alldeles för korta stigläder plus fullt upp att driva min häst till tusen eftersom han är nåt fruktansvärt seg just nu!

 :)

Video

hejhej min vänner  :) Nu är jag hemma från skolan... har käkat lite vad jag antar var rester som mama fixat ihop... typ köttfärsås som smakade tacco iaf xD men det var gott (: Jag är själv hemma nu så ska sätta igång med läxorna. Men först bjuder jag på detta!

Öberg och Emelie var jättesnälla mot oss i skolan idag (: Ser ni vilka det är ?

Try JibJab Sendables® eCards today!


Jag, emilia, simon, Martin och tropp!
Snyggingar va ? -.-

Skolan

Sitter här i skolan och pratar med Emelie och Öberg. Väntar på bussen som går halv 5 typ...
Såg nyss världens tråkigaste film.

Hemma sen ska jag studa sönder för vi har massa läxor nu igen. imorn är den en svecka bokredovisning. Inlägg om det kommer när jag är hemma (:
Ett tips - bre                                                                                     aking down

Puss <3


Skolan

Sitter här i skolan och pratar med Emelie och Öberg. Väntar på bussen som går halv 5 typ...
Såg nyss världens tråkigaste film.

Hemma sen ska jag studa sönder för vi har massa läxor nu igen. imorn är den en svecka bokredovisning. Inlägg om det kommer när jag är hemma (:
Ett tips - breaking down

Puss <3


SEGT!

Blogg.se är så jäkla segt på kvällarna så jag vet itne vad. Det går ju knappt o logga in ! Tänkte reklamera men det är ju inget o ge sig in på för det kommer ta 100 år o ladda upp en bild. Så det får bli imorn.

Nu ska jag fortsätta kolla film (:

Puss <3

Lite bilder från idag (:

Fick lite bilder av mormor från idag :)



Carolina på Sisu (:



Saga på Sisu (:





Haha den här bjuder jag helt på!
Här ser ni VERKLIGEN hur otränad min skrutt är nu. kolla rumpan, boken och halsen. han ser förjävlig ut :( Han som var så himla fin förut <3
Dessutom har jag cpkorta läder (a)

Puss <3

kissebäbisar

Titta vilka sötingar som låg i mitt hö och busa när jag o mami var i stallet nyss (:









Bäbis på vift (: <3


Dom är nog runt 6-7 veckor nu, så vet ni nån som är intresserad av en liten sötnos så gör av er!

Den lilla vita:
Hon heter Maja - enligt mig :) Denna tjejen är en riktig busunge som är fruktansvärt nyfiken på allt och alla! Hon vill alltid vara med och älskar människor.

De lilla grå:
Pelle enligt mej (: En supermusig och lite försiktig kille som gärna klättrar upp i knöt och myser. Han låter gärna syrran upptäcka farorna och snyger gärna försiktigt efter Maja på upptäcksfärd!

Hemma från stallet

Nu har jag precis tagit in min lille ponnyskrutt (: Här kommer en bild på hans nyklippta man ;)
blev rätt nöjd med längden ändå! men kanske ska korta ner den ytterliggare lite nu när jag ändå är i farten ? Det lät ju ta ett tag tills jag tar mod till mig o gör det nästa gång xD

vad tycker ni ? :)



kass bild såg jag nu, men bättre än inget :)

Hemma från stallet

Nu har jag precis tagit in min lille ponnyskrutt (: Här kommer en bild på hans nyklippta man ;)
blev rätt nöjd med längden ändå! men kanske ska korta ner den ytterliggare lite nu när jag ändå är i farten ? Det lät ju ta ett tag tills jag tar mod till mig o gör det nästa gång xD

vad tycker ni ? :)



kass bild såg jag nu, men bättre än inget :)

Justdet!

Nu kom jag på (:
Jag skulle ju ge er beröm!! :D Vill bara säga att jag tycker att det är sååå himla kul att se att det är människor jag vanligtvis inte pratar med i vardagen som läser min blogg! Så himla kuuul :) Hoppas att ni tycker att det är en rolig blogg att följa (:

Släng görna in en kommentar nån gång ibland och avslöja vilka ni läsare är ;) Alltid kul att bli överraskad! :D
Ge hemskt gärna tips på vad jag ska blogg om med (: Om ni undrar vad för åsikt jag har om ett ämne tillexempel (: Det var vara vad som hellst! Hur bra eller dåligt det än är så blir jag glad över allt (:

KULKUL

haha, jag kom precis på en sak nu när jag skulle skriva min ascoola överskrift^^.
jag höll nämligen på att skriva kukkuk ist för kulkul... vilket hade varit lite pinsamt!
Det jag kom på var  iaf det här:

När jag var yngre och spelade badminton så spelade jag i Kinnekullebadmintonklubb. jag brukade väldigt ofta busa och bråka med min ena tränare, som kvar i kanske 35 årsåldern ? Han brukade småretas med mej och jag brukade göra allt för att reta upp honom.... Sen en dag när vi satt i samlingen och alla spelare satt i en ring (typ 30 stycken) och diskuterar tävlingar och cuper så kommerjga på en lysande ide. Jag ska fråga min "kloka" tränare om något som röra vår närmsta hemmacup som heter kinnekulleblixten. SJÄLVKLART säger jag fel.... och säger Kinneknulleblixten...... !!! jag gick väl i sexan eller nåt sånt och var extra kännslig vad gäller gruppryck och sån skit... Tror ni inte att min tränare höll på o reta sönder mig hela kvällen eller?! Jag skämdes så jag vet inte vad och alla garva som fan åt mig! Efter det retades jag nog itne lika mycket med min tränare längre....... Och jag tänkte verkligen efter innan jag babblade oartigt på när tränaren skulle prata!

xD

Nå, vad var det jag egentligen hade tänkt skriva om ? Ingen aning... Men ett inlägg blev det iaf!

puss <3

Filmmys

har precis kollat på film med mamam (:
Vi tog bilen till Statoil (handlarn) och hyrde en film... Sen åkte vi till pizzerian o köpte en kycklingrulle o dela på (:

Vi såg "En shopaholics bekännelser" och tryckte i oss massa godis, iaf jag.






1 november

kass uppdatering... skäll inte på mej (a)

Idag körde vi ner Sussen till gropen o red. carolina red mest, men han var asseg som vanligt nu för tiden. Jäkla häst. Han är verkligen inte rolig nu :( men hans mage är bra nu isf.

klippte av hans man idag också, så nu ären kort! Det trodde ni inte om mig va :O

puss <3


12 inlägg!

idag har det blivit hela 12 inlägg! yääy i´m proud eller hur fan det stavas ! xD Påtar om kass engelska... Snart är det nationella i Engelska A !

Sov sött sötnosar (: <3

23.58

Nu bär det av till sängen. Har glott på tv hela kvällen och nördat vid datorerna mid bror. Sen kalloade jag såklart på riverside med (:

Hörs imorn <3

RSS 2.0