Kissie

Det snackas sjukt mycket om kissie överallt nu.. så varför inte slänga in min egna åsikt här med?

Enligt mej är kissie patetisk, patetisk, petetisk och åter igen patetisk.
asså... allt hon skiver om i bloggen.. Det är ju SJUKT??!! Som exempelvis det inlägget om att man är fet när låren går ihop eller när magen veckar sig när man sitter ner.. Vems mage veckar sin INTE när man sitter ner eller ? Asså det är ju inte mänskligt om det inte gör det? Finns det ens ngn i världen som har en mage som inte veckar sig eller ?

Hennes attityp är hemsk... nog för att det inte är Alexandras riktiga jag.. utan kissie.. men ändå? Hon trycker ner andra så jäkla mycket och får dom att må så sjukt dåligt... Klart att hon kan hålla på o provocera... men till en viss gräns! När går det över gränsen till kränkningar eller ? Detborde inte vara lagligt att hålla på som hon gör! Hon pekar ju itne ut någon viss person.. Men ändå? Det är hur mycket unga tjejer som helst som läser henne blogg flera gånger om dagen... klart som fan att dom tillslut blir påverkade eller?! Åh asså jag blir så himla arg! Att en tjej till och med nu har tagit självmord över något som kissie skrivit om i bloggen ? DET är sjukt!!

Kanske är det Kissies önskan.. att provocera så sjukt mycket bara för att få besöksantalet att växa... men är det verkligen vad Alexandra vill ? Han hon inget eget stopp? kanske inte kissie bryr sig om någon tar självmord... men borde inte Alexandra göra det?

Vad tycker ni om kissie ? han hon överstigit gränsen?


Kommentarer
Postat av: Elin Nilsson

Hon ser ut som värsta fula barbiedockan!! Fy vad hon kmr se ut när hon är 90, fast då är hon nog redan död om hon fortsätter så här...!!

2009-11-20 @ 18:04:37
Postat av: Malle

Kissie sägs ha opererat näsan, vilket inte stämmer. Sedan säger hon i flera inlägg och intervjuer att det är hennes riktiga hårfärg. På flera bilder ser man ju att hon har utväxt.

2009-11-21 @ 12:55:32
URL: http://rambosramona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0