Ledig!

Hellu (: Idag är jag ledig! Ska jobba med läxor hela dagen men just nu sitter jag här och luktar när mamma bakar (a) hahaha!
Jag är ledig för att jag inte har den kursen som nästan alla andras i min klass läser, och idag är dom ute i skogen :)


Andra bloggen

Vill ni kolla dagens ridpass och lite filmer, kolla in andra bloggen :)

www.skebyshastgang.blogg.se

Börja blogga?

Funderar på o ta upp bloggandet igen ? Men jag vet inte.... vi får väl se vart det leder.

Idag har det hänt väldigt mkt. Det har också avrit väldigt mycket funderande.
Vi får väl se även vart detta leder....

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova. Jag måste ta tag i skolan. Jga är så jäkla trött på skolan nu så det är itne sant. När är samhällen slut ? Hoppas den är slut denna terminen..... vilket jag dock inte tror.
Jag börjar ligga efter nu. Och imorn ska jag rida. på torsdag o fledan blir det massa läxor.

På fredan är jag ledig!

Det är så himla roligt att se att människor man inte står så nära följer ens blogg.... Tänk vilken koll människor kann ha på en utan att man vet!

?

Varför kan man inte få allt här i världen ?
Varför har inte veckan flera dagar?
Varför är inte fredag en helgdag?
Varför i hela världen firar man valborg?
Varför är vissa rika och andra inte?
Varför kan vissa få allting att gå runt och andra inte?
Varför är inte allt förutsägbart?
Varför måste det finnas sjukdommar?
Varför är människor så elaka?
Varför kostar utseende och skönhet pengar?
Varför värderar man allt efter pengar, kapaciete och utseende?
Varför kan man inte se insidan på varelser?
Varför finns det onska?

Varför kan inte allt bara få vara bra?


Är det värt det?

Jag vet inte... Jag hoppas det. Jag vet inte om jag vill... Vill jag ? Det skulle vara jävligt bra... Och jag skulle göra många chockade. Kanske väcka några ur deras dvala? Kanske få andra människor att komma till insyn? För jag menar... Vad är det viktiga i det länga loppet....? Att bara göra någoting för att man borde det... Och för att det är det mest logiska och det enklaste... Eller för en gångs skull ta ett kliv längre och faktiskt göra det man själv vill... Och inte bara försöka agera på det bästa sätt?

Kanske blir det tungt... Eller kanske blir det en befrielse? Kanske kommer jag att tjäna på det i längden? Men tänk om jag ångrar mej.... Då är det så jäkla lång tid och så mycket arbete helt i onödan. Fast det kanske inte kan bli värre än vad det redan är?

Jag vet inte. Jag vet fan inte. Jag är så jäkla trött på allt. Jag är trött på allt och alla. Trött på att få skit för att man sätter ner foten för saker man står för och för saker som man vill förbättra.

Men jag vet en sak. Jag vet att jag älskar det jag gör. Jag vet att jag brinner för det jag gör och att jag älskar min livsstil. Visst... valet är tråkigt.... Men jag har stått i korsen så jäkla många gånger.. Och jag ar alltid valt denna vägen. Även om det är tunga beslut så har dom alltid varit så självklara. Om jag får välja... Så pekar alla mina pilar mot samma väg. Kanske pekar det åt detta håll än en gång?

Det är bara så synd att allting kommer kännas så bortkastat......Jag älskar dej <3

Längtar tillbaka

I flera dagar nu har jag pratat med en gamal kompis till mej, Isack. Det väcker alltid en massa minnen. Tänk vad många kompisar det är som man glidit ifrån... Det är sjukt trist. Många jättefina vänner som man egentlgien vill ha fortsatt kontakt med.
Ja det finns en hel radda med namn.... Men alla förändras ju. Det är väl det som är orsaken till att man glider isär.


Jag lever! :D

Shululuuuu :D Tänkte bara säga att jag fortfarande lever ;) Vårt internet är HELT cp. inte funkat på en månad men snart så ska det va fixat. Ni kan läsa om den på den andra bloggen... www.skebyshastgang.blogg.se Där finns det också betydligt mkt bättre update.

Sen måste jag säga att det är lite kul att folk fortfarande besöker min blogg trots jag sagt att den ska läggas ner och jag inte uppdaterar;) haha :DSen är jag förävrigt londare och piercad nu :D Äntligen ;)

RSS 2.0