Götene - skolan - Karneval - Svalnäs!

Hejsna sötaste!

Idag gick jag upp alldeles i tid, och hann med att göra allt jag skulle... Packa, leta upp grejer, fixa mej osv... MEN när jag precis ska gå till bussen så hittar jag inte min plånbok. Nu är klockan halv 11 och jag har fortfarande inte hittat den. Jag ska iaf åka med min pappa in till stan snart... Men först blir det en sväng till götene för vi måste fixa en sak där.

Lillahästen får antagligen vila idag eftersom hans matte är så korkad och blandar ihop dagar så nu har hon ingen som kan rida honom :O Men mamma åker iaf upp och pysslar om honom sen :)

Nu ska vi åka!
Ha en härlig dag.

Förresten! :D Det är nästan karnevalväder på karnevaldagen eller ? ;)


Kissebebisar :)

Vet itne om jag slängt in ngn bild på bebisarna på denna bloggen, och jag orkar inte kolla. S jag slänger in en bild :) Är dom itne sjukt söta eller ?

En liten kille och en liten tjej :) Dom flyttar om ca 4 veckor !

Karnevalen imorn!

Jaha. Då var det karnevalen imorn. Jag är så sjukt otaggad. men men jag hoppas det blir kul. Efterska vi tillsvalnäs i grilla :) Sjukt otaggad på det med så vi får väl se hur vädret är.

Förövrigt så är det bara 1,5 vecka kvar på terminen nu. Efter det är det antagligen slutet för mej på Dela gardie. Jag kommer allt sakna det. Och jag kommer att sakna klassen. Samtidigt ska det bli så jävla gött. Tänk bara... Nu kommer jag för första gången i mitt liv gå i skolan för att jag själv verkligen verkligen vill det. Nu kommer jag börja på en linje för att jag VILL, inte för att jag måste. Gud vad det känns härligt.
och alla ni som tycker jag gör fel val... ursäkta men.. jag tror inte ni är några riktiga vänner. För dom som VERKLIGEN är mina vänner... Dom stöttar mej till tusen och ser vad det bästa är just för mej... Inte vad ni själva skulle ha gjort.

Kommer att sakna BF2orna (: <3.

det är på din rygg,
jag är menad att vara

Jag älskar dej!


Skrattretande!

HAHAHAHAHHAHA OMG!

Vissa människor är ju patetiska (: Haha, vissa människor har inget liv!
Som sagt.... Det är bara svaga människor som kläcker ur sig misslyckade saker... för att dom själva ska känna sig bättre.
Världen är patetisk.

Jag har aldrig sagt att jag är bra. Men när man ser folk som är så jävla blåsta... Tror sig så jävla mycket när dom itne ens klarar av sig själva.... Haha då är jag fan jävligt nöjd med mig själv.

Jag vet iaf vad det viktiga är i mitt liv... Jag vet vad jag vill lägga mina pengar och min tid på.Och jag kan ju bara säga att jag absolut inte är avundsjuk på människor som SHOPPAR upp sina pengar! haha vilket onödigt slöseri! Det är dom människorna som aldrig kommer att bli framgångsrika.... Det är dom människorna som inte vet vad man skall spendera pengarna på, för att bli framgångsrik.

När jag ser människor som bara kastar bort sina liv.... Haha då är jag så jävla glad över att jag är mig själv!Kanske är hårda ord... Men jag är så jävla trött på all skit och falskhet! Varje ord är så jävla sant. En människa som bränner pengar på shopping... kommer aldrig bli framgångsrik. En människa som gör så... kommer aldrig lära sig hur man skall bete sig på att tjäna på det man gör. Får man inga inkomster på sina utgifter... Då lär du aldrig bli framgångsrik.


Stöld!

Hahaha omg fyfan jag dör.
I inlägget nedanför skrev jag en dikt. Jag skrev den igår. Jga skrev den för att jag kände att jag bara ville få ut ngt. Jag vet att jag kan klaga mkt på andra... Och jag vet att det är fel... Men jag anser att sålänge man förstår att man gör ett misstag så går det att ändra på.
Jag skrev den där lilla dikten från mitt hjärta, och ville få ut att jag är mej själv, och jag duger... även om jag inte alltid är bra, och snäll...

Men så var jag inne på bdb en liten sväng nyss o kika. Och då hittar jag MIN EGEN TEXT gjort till ett KEDJEBREV på en stockholmares bdb???!!!!! Asså jag dög lite där. Haha. Det var kul, och jävligt irriterande. Visst, kul att dom tycker om det jag skrivier, och hon trodde säkert att jag själv hade kopierat den... Men det hade jag inte, utan det var rena ord från hjärtat.
Lite olustigt att det blottar sig på bdb som ett jävla kedlebrev......

Jag...

Jag vet att jag inte är bäst.
Jag vet att jag inte är bra.
Jag har insett att det bästa jag kan göra,
det är att bara vara jag.

Jag behöver inte ha smink varje dag.
Jag behöver inte de dyraste märkena.
Jag måste inte ha den nyste modellen,
för jag vet... att det är inte jag.

Jag behöver inte gömma mig,
bakom en stil eller någon roll.
Jag är mig själv,
även om det inte alltid är den jag vill va.

Jag kan vara elak.
Jag kan vara jävligt dum.
Men jag inser när jag gör fel,
och behöver inte spela något jävla spel.

Jag vet att jag inte är bäst.
Jag vet att jag inte är bra.
Men jag duger,
sålänge det är mig själv... jag orkar va.  

Du passerar gränsen

När jag sitter mitt emot dej, så kläcker du ur dej något så elakt.
Du är allvarligt störd i huvudet.
Du klagar på alla andra och blundar när du gör EXAKT samma sak själv.
Du ser alla andras svagheter, och du är elak mot alla andra.
Det är bara för att du själv är så jävla svag,
och måste trycka ner andra för att själv känna dej bättre.

Jag har alltid trott på dej,
men nu börjar jag fan undra.
Vem är det egentligen som har rätt?
Vem är det egentligen som är självgod?
Vem är det som ljuger och sen snackar skit?
Hur fan orkar du med dej själv eller?
Hur fan orkar du vara så tycken och kolla snett mot andra?
Hur kan du sitta o klaga på folk som du vet är mina vänner,
helt utan eftertanke?

Jag bara stör mej så på dej ibland.
Du snackar skit om folk du säger tror sig är bra,
och du får det att låta som om du är mycket bättre.
Jag vet vad det beror på.
Det beror på att du är precis lika dan.
Du tror dig så jävla bra fast att du är så jävla dålig som du faktiskt är.
Att klanka ner på andra...
Ne nu får du ta me fan ge dej.

Hur i helvete kunde jag lita på dej ?

Tävlat!

Som en del vet så tävlade jag i söndags, om man nu kan kalla det tävling! Dock har jag inte lagt upp det eftersom jag inte pallat då det ändå inte känns som om ngn bryr sig. Men nu är det mågna som faktiskt frågat hur det gått och för en gångs skull intresserat sig, även om de flesta faktiskt glömt bort det som vanligt.
Men för dom snälla människorna som faktiskt bryr sig om mig och killen så slänger jag in filmen :)

Jag startade två på 70, och det gick väl bra. Dock kan man verkligen inte säga att det ver några snygga rundor, men dom var aif felfria! xD
Men det det är inte det lättaste att få en snygg stil med en ponny som är saå otroligt seg i padock. Höjdpunkten för hans dag var framridningen i skogen, haha :D


Bella & Tyra Show

kollade nyss vidare på deras "avsnitt" och kollade på det som kom upp fr ngn timma sen när Kissie gästade. OMG säger jag bara... Hur dum i huvudet är människan ? Det känns ju förfan inte ens verkligt. Haha värt att kika på en stund!

http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388231-veckans-gast-kissie 

Grattis älskling <3

Kom hem från min älsklign för en stund sen. Han fyller 18 idag (: Hela familjen var hemma idag, alla syskon och syskonbarn, förutom Yesenia :)
Fast vi gjorde inte så mkt utan Roddan satt typ och slela hela kvällen o jag satt bredvid... Inte precis jättekul.. Men min älskling fyller ju år idag så, och det var ju att spela han ville! 
Vi käka iaf smörgåstårta som var god (:

Imorn blir det väl läxor och Stallet.

Sov sött ♥

Varför...

...bloggar jag egentligen ? Har ju blivit så jäkla tråkigt!
Några som jag verkligen beundrar är storbloggarna.. Hur fan pallar dom lägga ner så mkt tid och energi ?
När man bara ser det som en hobby och inget heltidsjoob? Haha det är fan ett heltidsjobb att blogga på den nivån!

Ngn mer än jag som tycker att paow verkar asfjantig? Kollade nyss på Bella & Tyra show, och hon verkade nästan blyg :s inte som jag trodde hon va iaf !

*

Varför är alla alltid så elaka ?


Hoppning!

Tjena! Nu drar jag o Jessica till Petra för o bygga hinder (: sen åker vi o hämtar hästarna o rider upp till petra för att hoppa :) Hoppas det finns lite glöd i min segponny idag!


Läsarfråga!

Vilken är din dyrbaraste ägodel ?

Älskling <3

Igår kväll var jag hemma hos älsklingen <3 Han pappa är nyopererad och mådde dåligt... Så man såg inte så mycket av familjen. Maritza var i GBG med, men det var en jättemysig kväll (:
Idag skulle dock ambulanspersonal komma hem och kolla till hans pappa för Rodolfo var fortfarande dålig :( Urch vad jag hatar när inte alla mår bra!

Idag red jag o Jessika skebyrundan med, och jessica lyckades flyga av 2 ggr eftersom corre var helt knäpp idag! Men men alla hästar har sina dagar, precis som oss människor!
Sisu gik iaf fint. Red jättekravlöst och ville bara få fram en fin bjudning. Han fattar till och med galopp från skritt nu, så lite muskler måste han allt fått (: Jag minns första gången jag travade på honom efter fånget... haha han var jätteglad men oj så vinglig! Skitläskigt :O Så var han ju så mager också så der kändes som man satt på en pinne haha ^^.

Men men. Idag vill olivia att jag ska hänga med henne ut (: Så vi får väl se hur det blir. Jag har en del läxor att göra som sagt... Inte långt kvar till lovet nu!
Och påtal om det... Vad ska alla göra på lovet?
Haha har alla Jobb utom jag eller ?! :D xD


Blogga igen ?

Seriöst nu. Tycker ni jag ska börja blogga på riktigtigt igen ?
Ni bestämmer! Får jag inga kommentarer på detta inlägget så tar jag det som ett nej, ganska logiskt eller hur?

Skoldagen

Som alla på DLG vet så var vi i evenemangshallen idag. Jag tyckte det avr värt det! Dock var den andra gubben inget o ha direkt. Jättetråkig om du frågar mej.

Den första var intressant.. Dock inte så kul. Laila Bagge tyckte jag avr riktigt bra ändå, mycket man inte tänker på som hon berättade. Helt klart var den Sista bäst. Och jag o Emelie har ltie cp humor. Vi gapskrattar när ingen annan gör det. Haha men sånt äre :D

Vi käkade förövrgígt på Donken... Mkt kö säger jag ! Fast det var gött :)

Imorn rä jag ledig igen! Sjukt najs. Får se om jag kasnke rider. Annars blir det nog mest plugg. På kvällen kasnke jag åker hem till Rodrigo (:

kolla www.skebyshastgang.blogg.se om ni vill läsa om finaste ponnyn på jorden ! <3
Vetni! Jag fick dessutom reda på att Sisu har haft Borelia :O Kolla bloggen!

Stallet snart!

Har precis kommit hem, o ska nu käka.
Sen blir stallet o klättring med jessica!
Sisu skoddes och drog av sulorna idag, så vi får hoppas han inte ömmar (: Första gången utan sulor på ett år ju!


Uddetorp.

Yes, har varit på uddetorp idag så var ledig från skolan. läs mer på andra bloggen!

martin kommer hit

Snart kommer Martin hit en sväng o så ska vi jobba med en samhällsuppgift.
Efter det måste jag råplugga verkligen!
Vi hade visst slutprovet i teckensprån nästa vecka... Vilket jga inte visst om. Nu blir det att jobba på!

Skulle egentlgien ´till Rodrigo idag men icke blev det så heller. Pappa jobbar ju kväll denna veckan... :/ och då kan jag inte åka med han... sen jobbar mamma sent och så ska hon köra linus... Plus att jag har fett mkt läxor nu.

Ursh på skolan!

Skolan...

Nu sitter jag i skolan igen och har precis haft prov. Det gick som det gick.... typ, skit?
Men men sånt äre.

Idag blire råplugg hemma.
Imorn ska jag till uddetorp och ungdomsmottagningen, så jag är ledig hela dan.
På torsdag äre den där saken i nya hallen med hela skolan.
Sen äre fredag :D

Ursh...

Vad less jag blir på allt.

Btw, idag hoppade vi en Meter, i snigelfart.
Snäll häst, jävligt dum ryttare. med dum häst.
Men man måste ju ha lite kul ibland...
man kan inte gå runt o oroa sig för skador jämt.
Han är ändå 19 år.
Ibland måste man ju bara få leva lite....
Fattar bara inte vad ngn har gjort med honom...
För han totalt dör när han ser en padock.
Ingen bjudning någon stans över huvud taget.
Otroligt tråkigt.


Rodrigo Javier Martinez Miranda <3

Jag älskar dej!Sjukt gamal bild

Förbannad på folk.

Folk som inte bryr sig ska inte ha djur.
Lata människor ska inte ha djur.
Folk som tar ut sin ilska och frustration på andra varelser ska itne ha djur.

Jag fattar inte.. Hur FAN kan man skita i sin häst för att man själv inte orkar? Hur FAN kan man kalla sig hästtjej om man inte sätter hästens behov före sina egna ? Hur fan kan man kalla sig ansvarsfull och kunnig om man inte ens inser att hästen tar stryk av saker som man själv gör fel? Hur i hela världen kan men leva med sig själv och vetskapen om att man sätter sig själv före hästen?

Visst... jag är lat ibland. Men jag låter det inte gå ut över min häst. Som i helgen.... Mina föräldrar var borta och jag hade fått cykla till stallet tre ggr om dagen. Det är jobbigt... och det hade slutat i 4,2 mils cykeltur.... Så jag bad Helena om att ta utsläppet en dag så att jag inte skulle behöva cykla lika mycket...Snäll som hon är ställde hon upp. Men, om hon inte hade gjort det.... Inte fan hade jag skitit i att ge min häst mat för det?! Då hade jag helt enkelt fått cykla 4,2 mil, för min hästs skull.

Asså jag blir så förbannad. Folk som itne sätter sin häst framför sig själva ska fan itne kalla sig hästmänniskor. Folk som skiter i att rida och skyller på lite feber eller en förkylning ska fan inte ha häst. Folk som glömmer fodra sina hästar borde skämmas skiten ur sig själv. Människor som inte ser till att hästen har mat i stallet och en sen box att sova i... folk som inte kan förmå att täcka sina hästar för att det är jobbigt... folk som fuskmockar för att dom har bråttom och folk som släpper ut svettiga hästar i kylan... Asså listan kan bli hur lång som hellst.

Jag har sett så fruktansvärt mycket skit i mina dagar... och mer lär jg få se! jag är inte felfri... Men nu när jag har fått mer kött på benen och inser vilka sjuka misstag jag gjort så skäms jag. Visst! jag har slarvat i mockningen... och har struntat i betforen för att den inte legat i blöt... jag har tränsat med sketna bett ohc jag har slarvat med framskrittningen... Men nu när jag vet hur sjukt mycket alla småsaker påverkar så skulle jag ju aldrig i världen göra om det! Jag tror ändå det är det viktiga... när man vet att man gör fel och man vet hur hästen tar skada, men ändå fortsätter.... det är då jag anser att man rätt ut sagt är dum i huvudet. För jag skulle aldrig göra ngt som jag vet är skadligt för min häst.... Visst har jag bugat på betonggolv... Men det var innan jag visste hur mycket man förstörde hästen! Jag menar... alla vill väl ändå ha en hållbar och frisk häst?

Man skiter inte i en så grundläggande mat som att se till att fodret till sin egen häst är fixat. Och har man missat det så ber man fan ingen annan göra det, för det är ju bara pinsamt! Varför ska andra åka en extra gång bara för att du själv inte orkar?

Det är så många ggr man vill säga nej till korkade folk som ber om ens hjälp... Men an bryr sig om deras stackars hästar. Och om man får chansen att hjälpa denna stackars häst med en så ansvarslös ägare.... Ja då tar man tillfället i akt.

Nej tack till ansvarslösa människor.

Är ni kvar än ?

Ojoj... jag har allt ett par trogna blogglasar kvar! Det glädjer mej (:

Idag har jag mamma o Jessika varit på myråsen o kollar CRen. de låga klasserna var itne för kul... men sött vare! 110 var den roligaste klassen, men bara 2 startande.

Den 23/5 ska jag troligtvis vara med o hoppa jag mej. Så nu blir det att träna... Men jag tror nog det ska gå bra för han har ju blivit mycket finare nu (: SÅ ah jag kommer starta 70 tror jag xD Bäst att mjukstarta lixom! Eventuellt 60, 70 eller 70,80.... Men jag vet knappt om han hoppar över 60 asså? Risken är stor att han bara kommer klumpa över i trav. Haha!

men en sak som jag la märke till idag... Av ALLA som var där såg jag bara EN enda tjej som inte satt ner i galoppen! Hur sjukt är det inte? Det var bara en enda tjej som red lätt, och det var en tjej på storhäst. Seriöst ? Jag älskar att rida lätt i ponnygalopp! Speciellt om det går undan lixom... Så menar jag inte i total räserfart utan i ett lite mer ökat tempo bara. Lite knepigt. Jag rider alltid lätt i galoppen! Trodde det var vanligare att folk lixom vill underlätta för hästen men icke då xD Haha tur att man är olika :D Olika funkar väl på olika hästar lixom (:


Fulast bild typ ^^. från gbg hs


RSS 2.0