FAN VAD JAG HATART!

Blogg.se är ju förfan sämsta möjliga... Har inte gått o ladda upp bilder på hela dagen. SÅ IRRITERANDE!

Igen....

nu drar jag till stalet igen... Var hemma en halvtimma och åt. Haha hästliv ;)

söndag!

jag är hemma, jag lever :D haha ;) bloggar mer sen för ni måste jag ner o käka frukost :D


Jag hann med ett till inlägg! :D

Har ni kommit på än vad det är jag har tänkt o köpa ? ;)
En till ledtråd... Som sagt är det rött och första bokstaven är P ;)

Vad ska jag kolla efter på mässan ?

* Bogskydd
* Haha rycktsen kanske xD
* Träns?
* Schabrak (rött såklart)
* "Hemliga" grejjen ;)
* Reflexgrimma

Tror itne det var ngt mer jag hade tänkt på va :O ?^^

Ha en trevlig lördag då mina vänner! :) Hörs på söndag !

Gbg imorn!

Älskling är här nu, så detta blir sista inlägget för dagen :) Imorn blir det inget bloggande, för då äre Ju horse showen hela dagen :D Plus hälsa på lilla älsklingen :) <3


filmer från stallet - del 1

ni vet ju om mitt problem med att filmerna blir förstora... förför korta snuttar :)


fortsättning följer ;)

Jag saknar dom allt...

Ibland kan jag itne annat än att sakna alla supersöta barn på min gamla praktikplats! Idag var den avdelningen nere på stora gården och jag hörde att en av tjejerna pekade på mig och sa: Den där fröken har vi faktiskt haft på vårt dagis en gång!, när hon gick utanför staketet.

haha så himal söt är hon! Och Alex glodde typ ut mej förra gången dom va nere och han såg mej... Men såfort jag kolla tillbaka sprang han o gömde sig! haha :D Det är synd att han blivit så blyg mot mig igen bara :/ ååh dom ögonen kommer ingen människa kunna säga emot.. Man totalt smälter sönde när han ser på en!

"Men hallå... Vet du inte det elle?!", haha Skuggans vanligaste kommentar ;) Dom började kalla honom för skuggan eftersom han gick efter mej vad jag än gjorde, plus att han verkligen gjorde allt jag bad om. Det kunde man iiiinte tro när jag först kom dit ;)

för dej som vill sticka ut....

www.houseofcharisma.com 

...är bla den sidan perfekt! Matcha färgglad utrustning och fortfarande se seriös ut.

         



Bara lite av deras produkter de har :)
En av deras återförsäljare är Ponnyprakt, men dom säljer ju såklart inte alla varor som Carisma har :) man kan även beställa direkt från Carisma.

Fredag!

Hellu!
Ska dra till min APU nu, ska bara va där i 5,5 timma idag! Gött..

När jag kommer hem ska jag ringa

*Theresia
*Optikern
*Frisör?

Älsk kommer hit ikväll... Ska klämma in städ o stallet med nån stans på eftermiddagen ;) IMORN ÄRE GBG HORSE SHOW! Och äntligen få träffa Tabasco igen! :D ♥


Fick en ide!

ååh jag fick en så bra ide nu :D
Men inspiration från två ställen....
det första:

http://johannagrant.blogg.se/
Linn olsson ( Schalalaaolsson.blogg.se ) som tipsa om hennes blogg...

men det andra tänker jag faktiskt inte berätta nu eftersom jag hade tänkt tipsa omden sidan imorn ;) men gå gärna in på denhär tjejens blogg o försök lista ut vad ;D

En ledtråd är ¨hästutrustning, GBG HS och röd.

PS. en till ledtråd är att Emma Viktorsson kommer att hata mej för detta ;) Det är bland det fulaste hon vet :D haha ;)

Förresten...

... så gick min pålle igenom staketet idag igen...
Busungen! Vet itne vad vi ska göra med honom :S Bli väl o köpa en reflexgrimma på mässan iaf! Så han syns ifall han får för sig o smita ut i mörkret :(

Men jag tror itne han gör det.. Eftersom han änsålänge bara drar igenom när han blir själv i hagen... vilket bara sker på kvällarna när mumlis kommer in lite tidigare o blir ombysslad innan Helena hämtar in Sisu med, eller som idag - hon han itne ens komma ut direkt efter o hämta honom. hon mötte han på stallplan, då påväg in xD


Svar ang. Allmän skolplikt

Yes, vi har allmän skolplikt i Sverige. Men jag går på gymnasiet, vilket är alldeles frivilligt. Vill jag inte vara i skolan så är jag helt enkelt inte det ;) Men så korkad är jag inte! man ska satsa allt nu, för det är ju dessa betyd som svgör mycket i vår framtid.

Film

Nån mer än jag som blir fäst eller ? :)


Inlägg?

Men ursh... vet itne vad jag ska skriva om! Jag som hade sån bra fantasi förr xD
Hjälp mej med inspiration!

har många många gånger fått önskemål om att jag ska fortsätta skiva på min serie... Vilket jag med tänkt att göra... Men jag har som sagt dålig fantasi för tillfallet och då kommer Serien verkligen inte kännas levande (eller död kanske passar bättre?).
Ska snart få tummen ur o göra det... Men jag måste bara ta mig tid att hinna sitta ner o skrivat xD

Dessutom har jag världens bildbrist... Så när jag nyss satt o kolla igenom bilderna hitta jag lite fler gamla.. Har ni sett den här? haha tänk att jag verkligen gick runt sådär med Olivia xD På parken.. haha oj vad stora vi trodde oss :)



hansbandet jag har hade jag också fått av en kille... Han hade gjort det till mej för att han tyckte om mej. Men oj vad elak jag var mot honom :(
Haha nu blir va avundsjuk va älskling ? ;)

Torsdag!

Torsdag idag... vilket betyder fredag imorn! Veckans bästa dag ;) hade egentlgen tänkt att dra ut.. Men icke blev det så. Jag sket i det eftersom vi ska till GBG HS på lördag, Och hälsa på "min" älskade TABASCO! :D Ursh vad jag har saknat honom... :(

Har inget speciellt att säga om dagen... mer än att det snöar? haha ovanligt då ;) Dom skotta snö och höll på o spräcka rutorna på min APU, men det klara sig bra.

Dessutom hade jag Jessicas lillsyrra på förskolan idag för första gången ;) Haha det var värt att ta upp med xD

Kvällen

ligger i kollar efterlyst nu... hemskt detdär :(

Har inget o säga förutom att jag blev jäkligt överraskad över att jag börjar halv 9 o inte halv 8 imorn :D najjs!

Men ska väl gå o sova nu iaf :) Godnatt!


Jag älskar dej Rodrigo <3


Killar som rider

Den här bloggen kika jag faktiskte in på idag. Jag tycker det är sjukt kul med killar som rider! Killar som faktiskt vågar utan att vara rädda för vad andra tycker. Det är nog jäkligt många som egentlgien vill men intee riktigt vågar för de är rädda för att folk ska tycka illa om det.

Så cred till domma killarna :) Jag ska helt kalrt ge deras blogg en chans!

http://equestrianguys.blogg.se/

Sent ute...

Känner mej så sent ute som vanligt :( Har iaf skrivit klart joaabsökan nu.. hade tänkt o skicka den idag men icke gick det! Jag hade ju förfan igna kuvert...

Varför alltid så typiskt jag...

förbannad!!!

Nu är jag FETT jävla sur! Bara för att vår skola har stängt nu så kommer vi att ta igen dessa dagar när vi egentligen skulle varit lediga... HUR DUMMA I HUVUDET ÄR DOM???????!!!!!!!!!! Dessutom är det jävligt fail att vi inte ens är är lediga heller :@

Dålig stil...

Fan vad trött jag blir på folk. Jag tycker det är så jävla dåligt... Jag ska alltid svansa efter alla och alla tror att dom kan göra vafan dom vill mej mej. Vilken jävla respekt mina "vänner" visar för mej eller.

Man kan faktiskt be snällt... och inte alltid ta mej så jävla förgivet. Såfort jag säger stop så blir det sura miner eller inga över huvu taget.

Ibalnd sakner jag en bästa vän... En som faktisk visar respekt och bryr sig på RIKTIGT! Ingen jävla fjant som bara kommer när det själv duger... När man ändå itne har ngt bättre för sej.

Fan vad människor har blivit sviniga på senare år.

Onsdag!

Tjenis!

Idag var jag uppe klockan 5, började som sagt 6. Dock var det tomt på barn i typ en halvtimma... Så jag o Sara satt o prata haha xD

Funderar på o dra in till stan o kolla på Gina om en stund.... Men nu ska jag duscha :D


Dags att sova!

Ska upp kvar över 5 imorn! Kommer jag lyckas tro?

Dagens ridpass!

Idag åkte faktiskt repgrimman på. Vi gick bort till pici där vi tränade lite ledarskap eller vad man ska säga... han har blivit så mycket sämre på det sen han blev sjuk... Vi tappa verkligen ALL träning där!

Men iaf så funka det skitbra coh han lyssna perfekt. Jag filmade men själv tricken blev HELT fail. måste träna mer på det ute... xD

På hemväg hoppa jag upp och red hem, då i repgrimma, barbacka och utan hjälm ^^. Och idag kände jag att jag litade lite för mycket på min pålle.. För när vi tog en galopp så TVÄRNITA han helt plötsligt... och så kasta han sig runt och rusa åt andra håller. Folk utan hästvana kanske tänker "ursh vad farligt, blev hon itne rädd?", Medan folk med hästvana inte alls tycker det är ngt farligt, vilket det inte är om man kan hantera situationen.
Jag vet att jag klarar av att sitta kvar i det läget. jag känner min häst utan och innan och jag vet hur han rör sig i olika lägen. Vill ni veta vad min tanke var?
Det var i stil med dethär:

"Jahapp... Så lydig var han i repgrimma! Hoppas inte knuten går upp... men annars stannar han väl ändå vid vägen". Haha xD Efteråt kom jag på att jag inte hade nån hjälp, och då skratta jag åt mej själv. Det är bra att ta din egen säkerhet i första hand Johanna ;)



För er som undrar - Jag satte bara ett par helt vanliga tyglar i öglan under käken :)

Hemma från sötaste (L)

Idag åkte jag hem till älskling och överraska han :) Jag tror han blev glad... Jag hoppas det iaf :)
Vet ni vad jag/vi brukar göra hemma hos honom ? Haha vi sitter typ JÄMT o kollar på Diseny Chanal xD Vilket liv vi har alltså :) hihi (a)

har ni haft en trevlig dag ? :)


Men skit också :(

Skolan är stängd även imorn... MEN, vi får allt pallra oss ut ändå eftersom vi har APU.

Nån annan än jag som känner att detta var liiite surt?

Då vare klart!

jahapp... Då vare bestämt! den 21 mars blir det programridning på Apelås gård. Haha önska oss lycka till :D


Programridning?

Funderar faktiskt på att vara med på programridningen på Apelås med GRK. Tyvärr kommer Sisu typ dö när han kommer dit... Han kommer utstråla *JAG HATAR RIDHUS OCH DET HÄR ÄR DET TRÅKIGASTE JAG VET*, men ah... Vi får väl se... :)

Isf kommer jag nog starta LC:2, haha ;) Man måste ju börja lätt :)

http://www2.ridsport.se/files/%7BA33F70B4-3D31-4903-8789-79F23AF3286A%7D.pdf 


Tisdag!

Hej :)
Klockan närmar sig 8 på morgonen och jag har för en stund sen kommit hem från stallet. Min häst är så underbar. Så söt när han går frustande ut i hagen på morgonen alldeles ensam :)

Dagens planer... Stallet såklart. Skicka jobbansökan... Annars inget :S Vi fö förrensten fortarande lediga för dom har inte hinnut skotta alla tak på skolan än ;) Najjs att gå på en stor skola ibland :D

Me :)

har på mej en tröja som jag inte brukar ha idag, men den är rätt söt :)



Eller ah tunika är det ju... Köpt på Gina för ett tag sen :) typ 159 spänn tror jag :)

Kom igen!



Ni ser den här söta tjejen? Hennes namn är Marinella. Hon är ett Halvblod, född -90... Alltså ett år äldre än min Sisu. Hon är runt 170 i manken och viktbärande. Hon är lättriden och snäll i all hantering. Marinella är Tävlad både inom hoppning och dressyr. Hon är helt frisk... men otränad. Dock kan inte ägaren ha kvar henne pga brist på tid och pengar. Och snart är tiden ute för henne... För på Söndag kommer hon att skickas till slakt om ingen hört av sig och vill köpte henne för det billiga priset på 6 000 kr.

Helt seriöst... Finns det ingen som har möjlighet att ta emot denna tjej? Jag tror verkligen att hon är värd något så
mycket bättre... Hon är ju en riktig läromästare, för ett mycket bra pris och har säkerligen flera år kvar.

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=324054 



 
 
 

Måndag!

Måndag igen... INGEN SKOLA!! aaaaah najjs ;)

Va nyss i stallet o släppte ut hästarna :) Jag måste fan filma när jag tar ut eller in sisu nån gång. han är så himla söt! han traskar in/ut alldeles själv :) Antingen med mej... eller när jag går för segt - utan mej! Haha :) Sen står han så fint och väntar på mig när jag "äntligen" är framme ;) Sötponnyn!

nu ska jag faktiskt sova en stund till... Sen ska jag skriva och skicka jobbansökan... Åka till stallet (OMG vad kallt det är !  21 minus när jag åkte hem igår, sa jag det?) och ikväll kommer aldrig för första gången på lite mer än 2 veckor (:

Ha en trevlig dag ♥


Natti!

Nu ska jag faktiskt sova... Ska ju upp om ett par timmar o släppa ut hästarna :/

Glöm inte o komnetera nu sötingar!
Sovsött(L)

Vill ni se ?

Jag tänkte faktiskt att jag kanske skulle filma lite på gården och visa er.... Vi står ju uppstallade på storegården i skeby... en av gårdarna där man driver Skeby Energi AB. Det är en rätt stor gård så det kanske skulle va intressant o se? Typ tre ladugårdar... 2 bostadshus osv... Det är ALLTID folk på gården och oftast full rulle med massa traktorer och lastbilar... Väldigt roligt tycker jag! Lätt att skaffa hjälp om man behöver och trevlig med massa nya människor som alltid kommer in i stallet och vill prata :)

Nån som tycker det verkar kul?

Kommer dock ta en byggnad i taget.. annars blir det alldeles för långt och jobbigt xD !



Fyfan vad fint det är eller.... längtar till sommarn <3


INGEN SKOLA!!!!!!

Yeeeeeees ! :D Ingen skola imorn då ;) Tydligen rasrisk eller risk för snöras eller vafan det va, haha xD Fick ca 8 sms på samma gång förut om det.. Mitt i maten och allt, haha ;)



Tänk att det är så mkt snö att de stänger skolan ? Ojojoj asså..

Rasat tak

ursh... Kolla bara på detta... Ett skitstirt tak i Lidköping som rasat in.







Bilderna är jäkligt orättvisa... Men ni ser att det är två byggnader här? det är alltså den bakre som det rasat in på. Kollar man riktigt noga så syns det på sista bilden. det är ca 75 % av hela taket som rasat in. Bara en liten bit kvar alltså...

Fy.. Hoppas verkligen dom ser efter taken på gården....

Dagens "ridpass"!

idag var vi ute o tömkörde lite som sagt. Det gick bra och Sisu var pigg o glad :) Tog en lite längre tur och var ute runt en timma. Det var skiiiitkasllt ute och när jag åkte hem var det fan 21 minus :S Vart är sommaren ?

Här kommer lite bilder! fotade lite i hagen.. Kolla bara! Snön utanför deras lilla upptrampade plätt går fan upp till bogen på dom :S Iaf sisu!





Kolla in vår gödselstack ! xD



Och skylten till gården såklart ;)


Hemma från farmor och farfar

Nu har jag äntligen kommit in från kylan! Jag har varit i stallet och innan det hos farmor o farfar. Pappa hjälpte dom o skotta taket, innan det käka vi mat hos dom :) Det blev lamm, smaskit :D
Till efterrätt blev det glass och blådär, och efter det käka vi hermankaka, vilket itne var i min smak! men hennes saft är sjukt god ;)



Jonna o Philip va där med :)


Videoblogg

Som vanligt från hästryggen! hah ;) Den är från förre veckan... men lite speciell ;)


Söndag!

Sha :D
Söndag idag... vilket betyder skola imorn :/

Ska tömköra idag hade jag tänkt mej... Och ta lite kort oh sådär :) Så kameran åker allt med idag!
En sak som är sjukt dåligt... Det är att man itne kan ringa till kameran när man tapat bort den xD Nån mer än jag som klagat över det flera gånger ;) ?



Ni har sett bilden förr... men jag tycker den är söt :) Jag står uppe på vägen... och Sisu fick ett fnatt o studsa ner i åkern. Det var fett mkt snö så jag vägrade att gå ner o hämta honom, men när jag ropa på han så vände han o kom upp igen :D

Söndag!

Sha :D
Söndag idag... vilket betyder skola imorn :/

Ska tömköra idag hade jag tänkt mej... Och ta lite kort oh sådär :) Så kameran åker allt med idag!
En sak som är sjukt dåligt... Det är att man itne kan ringa till kameran när man tapat bort den xD Nån mer än jag som klagat över det flera gånger ;) ?



Ni har sett bilden förr... men jag tycker den är söt :) Jag står uppe på vägen... och Sisu fick ett fnatt o studsa ner i åkern. Det var fett mkt snö så jag vägrade att gå ner o hämta honom, men när jag ropa på han så vände han o kom upp igen :D

Min vecka

Veckans händelser:

*Längdskidor med mormor
*Köpte snowboard
*Vetrinärbesök
*Åkte snowboard
*Tjejerna kom hit en sväng
*SKOTTAT SNÖ!!

Kul vecka va ?


?

Ibland undrar jag alltså...

Fyfan vilket liv.

Lillebror hemma igen!

Efter en tydligen mkt go vecka är han hemma får Geilo igen! Väldigt tråkigt att jag inte kunde åka med på den resan då det var vår tid... Men men.
Jag fick ju ytterliggare ett halvår med Tabasco, vilket jag absolut inte ångrar <3

Nu sak vi faktiskt käka... Allt börjar väl bli som vanligt.. Förutom att jag flyttat in i ett sjukt litet och cp trångt.. men snyggt rum. Ursh. fattar inte varför jag gjorde dt. Kännes mej ju helt jävla instängd och inte nån stans att ta vägen. Trivs verkligen inte i såhär trånga utrymmen. Det var väl för att va snäll mot min Kära Linus antagligen! Hoppas det blir bättre... Nån gång måste jag väl nänja mej.



Linus och Jessica, som också är här.

Fråga mej inte varför den jävla bilden helt plötsligt kom upp o ner... -.-

i hästväg...

Vill ni veta en sak eller ? Idag gick min ponny igenom TRÅDEN! Deeeet är inte ofta! Han har aldrig gjort det under snart två års tid och jag trodde verkligen inte han gjorde sånt! Så ja... Nu blir det farligt att lämna lillaponnyn ensam ute!

Förövrigt var det STORM ute, som många säkert vet. Vi kom knappt till stallet :s Fick åka en omväg o skit. Hästarna stod inne när vi kom dit, eftersom sisu då gått egenom tråden.. haha busungen :)
Men vi gick iaf ut en liten sväng, samma runda som igår.. alltså runt Linas. Det gick jättebra och han var pigg o glad :) Påhemväg hoppa jag upp och red lite. Mamma testade också och trava utanpå täcket på ditvägenn :)



hihi Sisus öra i kanten (a)


Lördag!

Äre verkligen lördag? Haha känns precis som söndag!

Har ni sömntutor (inkl. mej) Kikat ut genom fönstret idag ? Det är fett mkt snö ute! Ska ta med mej kameran till stallet idag och ta lika kort (: Ursh, jag har en kännsla av att våra stora hagar, sommarhagarna, har så mkt snö att stolparna är täckta :/ Tur att dom inte går där iaf.....

Det fanns faktiskt planer för dagen.... men nu är dom i krsch tack vare snön.... Inte kul. Såja, det blir en dag hemma eftersom det inte ens kommer att gå o rida....
När Helena skulle släppa ut imorse kunde hon inte få ut bilen pga snön... så hon fick gå!? :O
Hoppas det går bättre för oss!

Ska söka sommarjobb idag iaf. Och börja plugga kanske ? haha nja vi får se hur det går med det ;)

Stora hagen där dom gick förra året



Hihi Mumlan Myser med Josefine :)


Långsam fredag....

Rodrigo kom inte hit idag heller.... Så jag sitter här o kollar på OS, guuuud så roligt...

Jag har verkligen inget att berätta om...  Känner att detta blir ett väldigt tråkigt inlägg...
Gå tips på vad jag ska skriva om! Ni är fruktansvärt dåliga på det... Och att ställa frågot är inte att tala om... Undrar ni aldrig ngt eller ? ^^

Måste bara söga att jag har världens finaste Ponny ♥



Längtar till sommarn!

Fredag!

Idag har jag flyttat upp, äntligen :D
har jobbar på det hela veckan... Ursh vad jobbig :S

Sisu var också riktigt fin idag! Var ute och sprang med honom :) Herregud vad han drog iväg med mej! Ibland är han riktigt ouppfostyrad xD

Men snart kommer älskling, så jag kommer inte blogga mer idag.
Ha en trevlig helg, så hörs vi imorn :)


Att kämpa

Om man verkligen verkligen vill något... Då får man kämpa. Jag har kämpat så otroligt mycket för att komma dit jag är idag.

Jag har rent ut sagt slavat för att komma dit jag kommit idag...
Jag vet... Hur det känns, för jag har också varit där.

Tycker ni att ni sliter? Slit då ännu hårdare. Det kan aldrig bli förmycket.
Jag har kämpat i så otroligt många år... Och det räcker inte med att bara lulla runt.

Vet du vad du vill..... så kämpa för det. Ta alla möjligheter i världen för att lära dig så mycket du bara kan.
För en dag blir det din tur.
Jag har lämpat och slitit.... För jag visste att dagen en dag skulle komma...
Men det jag inte visste var att den skulle komma tio år tidigare än vad jag trott.

Om du sliter och försöker... Så kommer också du en dag få en egen häst.
Men man måste kömpa, och man måste ligga i.
Och kom ihåg....
För att få det bästa ryktet och de bästa möjligheterna...
Tänk inte på vad du själv vill, för det är itne dej det handlar om. I hästvärlden handlar det aldrig om dej själv. Tänk inte på dej själv... bara gör det som ägaren säger.
Det är hemskt....

Som ägare säger jag att det inte skall vara så,
Som medryttare säger jag - Men så är det!

Slava för dom... då är dom nöjda med dej.

Otroligt hemsk.... Men sant.


Snowboard

Ja... Dagen ven iväg fort!
Här kommer lite bilder från när vi åkte!

Förövrigt funka nya Snowboarden asbra! Gled riktigt fint :) Såklart lite svårare med en längre nu, så det tog tvärstopp ett par gånger xD Valde rätt att ha hjälp på mej första gången med ny bräda iaf ;) Även om jag itne slog i huvudet nån gång! Och eftersom min bror han sin hjälm och carro hade min så fick jag låna Rasmus :) Tusen tack!

Dessutom måste jag säga att Carro var sjukt duktig! Hon lärde sig åka typ direkt! :O Mycket bra ;) haha :D









Tack för en trevlig dag :)

Nu drar vi :D

Hejdå ;)

Lägga mej i tid för en gångs skull!

Nu börjar klockan näma sig halv 12 och jag ska faktiskt hoppa i säng :)

Imorn åker vi upp till Kullen och åker Snowboard :) Det ska bli skiiitkul! :D Inte åkt sen hovfjället förra året tror jag ?
Men mina binningar sitter så jäkla ight. Måste be pappa fick till det innan vi åker till björnriket iaf. Hade bäst :D

Nati (L)

Förbannad!

Ne ursh! Ibalnd är det jäääkligt svårt att inte skriva för mkt här på nätet. änniskor är SÅ JÄVLA ELAKA!!!!!!
ååååh jag vet itne vart jag ska ta vägen. Stackars Bella säger jag bara. Tjejer är sjuka i huvudet. Jga hoppas INTE jag är lika dan... verkligen itne!

Duktiga ponnyn (L)

Vetrinären kom ju idag. Han var 1,5 timma försenad som vanligt.. Men men. Tog blodprov på sisu för o kolla om det finns ngn infektion i kroppen eller om han har brist på ngt, vaccinerade mot hästinfluensan och raspade tänder, samt fick maskmedel utskrivet. ;)

Sisu var så himla duktig! han fick ingen lugnanade eller nåt, men ändå var han precis lika lugn som mumlan som hade en stooooor dos med lugnanade i sej. Stackars lilla (eller stora?!!!!) tjejen :( Det måste ju vara jättejobbigt för henne att krångla så :( Klart att man inte vill ha en sån där stor äcklig sak uppkörd i käften... Ursh! vad är vitsen men det ;)
Men ah, Sisu var skitfin iaf, Tur att jag har en sån snäll ponny!



Sötnos och Emma, Nyår förra året

Äntligen :D

Nu ska vi äntligen få tummen ur och åka upp till kullen ;)
Första gången på hela vintern jag ska åka Snowboard :D Inte lika mej ;)
Haha :D

Haha vi är grymma carro ;) vi som sa att vi skulle åka såfort backen öppna xD



Bild från när vi var uppe med kompisar i lindvallen (tror jag ?!!). Sjukt kul hade vi, även om jag slog ijäl mej när jag lånade Pontus Snowboard. Haha :D

Beautiful Girl

En annan som jag saknar är ju lilla Beauty (a), men det känns inte alls på samma sätt... eftersom det var jag själv som tog beslutet att sluta rida henne och skaffa egen häst ist, och dessutom så ser jag henne varje dag när jag åker till stallet :) Ibland kommer hon till och med fram och myser när man ropar på henne från vägen och stannar hos henne en liten stund :) Sötponnyn!

Men... Det finns nog ingen häst i världen som jag varit lika förbannad på som lilla Bjuttan ;) Haha!







Burhults Tabasco & Beautiful Girl
Bland det finaste i världen ♥

Fan vad jag saknar den tiden...

Jag var galen förr.
5 medryttar/sköthästar samtidigt.. Hur hann jag med allt ? xD


Onsdag!

Hellu!

Sov lääänge idag :) Sen prata jag med min mormor i tele, sen satte jag mej vid datan och kolla mailen. Haha gud jag mailar rätt mycket ändå ;)

Sen så ringde jag upp Theresia och pratade med henne :) VI SKA ÅKA OCH HÄLSA PÅ LILLA ÄLSKLING!!!! :D:D så glad är jag ! Tänk bara... när jag stod där inne i hans box för sista gången.... och visste att det här var sista gången någonsin som jag skulle få träffa honom. Det var sista gången som jag skulle få krama om honom och säga hur mycket jag älskade den här lilla hästen. Tårarna bara sprytade i flera veckor efter det.... Jag kommer aldrig glömma när jag satt i bilen påväg till konfan då han precis åka upp till värmland... ojoj vad jag grät. Så många gången jag trott att det skulle bli den sista..... men nu visste jag att det inte skulle bli nån mer gång.

Men! nu... 3,5 år senare... Så kommer jag äntligen få träffa honom igen! Det hade jag aldrig ens kunnat drömma om... Jag älskar dej (L)

Burhults Tabasco ♥



Senare kommer vetrinären och fixar en massa på Sisu! Ska kolla tänderna, vaccinera och ta blodprov för o kolla om han har brist på ngt :)

Ha en trevlig dag!

Sovsött (L)

Det blev ännu en natt i källarn ;) Imorn ska jag fan sätta fart coh få ngt gjort! haha ;)

Mothugg

Satt precis och läste lite på Buke om att rida unghäst. Kollade in en tråd där en tjej berättat om sig själv och hästen sedan frågat om hjälp. Det var så himla synd om tjejen för hon fick VÄRSTA mothuggen! Min fråga är... VARFÖR är alla så elaka?

Om man ber om hjälp och rådfrågning... så betyder ju det att man faktiskt är osäker på någonting och behöver stöd för att komma fram till det rätta beslutet... Och hur kan man då som vuxen komma och verkligen sätta huggtänderna i den här stackars tjejen ? Fyfan vilka hemska folk det finns...

hästmänniskor är verkligen elaka. Ibland kan jag börja tvivla på mig själv bara för att andra människor hugger mot människor som lixom ligger i underläge. Det känns som om det kunde vara jag som gjort samma sak... Sen tror jag att jag tar åt mej jälvig mycket om det åt nån annan som mår dåligt. Jag tycker så himla synd om adnra då :(

Jag har läst på fleeera ställen ikväll om folk som fått sjukt mycket skit. Och på tal om det... All cred till Isabella Nilsson.

När jag började läsa hennes blogg så tycka jag hon var så jäkla uppblåst... Men jag älskade hennes Becki, så jag fortsatte läsa hennes blogg. Nu, ett halvår senare.... Så tycker jag verkligen om Bella. Jag tror inte det är många som vågar erkänna och stå för skit man gjort på samma sätt som henne. Hon är sjukt stark, och jag tycker verkligen att folk som gjort och gör henne så jävla illa borde skämmas! Alla gör fel och alla gör saker de ångrar... vissta värre saker än andra. Ge henne en chans för helvete. Hon har förädrats, och jag skulle verkligen kunna vara en vän till henne. Att man kan frysa ut någon så jävla mycket.... det är sjukt. Hon är verkligen inte som jag trodde att hon var, och jag tror att jag lätt hade fortsatt att vara hennes läsare om jag hittat henne idag, och jag itne fäst mig så vid hennes hästar... För hon är en riktigt tuff tjej, precis som hon är en sjukt tuff ryttare.

www.bellablondiiiiiee.blogg.se

Kolla in hennes blogg ;)


Felix

Vi klättrade förväntansfullt upp för det otroligt höga berget med halmbalar. Efter mycket kämpande kom vi äntligen upp, och vi smög fram till det lilla hålet. Jag satte mig ner på knä och tittade in i hålet, men det var kolsvart. Man kunde höra ett litet ljud... från småttingarna när de krälade där inne i halmen. Jag stack in min hand.... så långt jag bara kunde. När jag inte nådde ända fram så sträckte jag mej lite längre in, och kunde känna något litet och mjukt. Jag tog upp den pyttelilla ungen i min hand, och drog långsamt ut handen igen. Jag lutade mig bakåt och kollade ner i min hand, påväg ut från den djupa lilla tummeln. Jag möttes av två klarblå ögon, nyss öppnade... Och jag möttes av en ljusgrå liten kattunge, med en vit liten bläs som täckte den lilla nosen... och som förskräckt pep fram ett litet jamande. De fyra vita tassarna var så små, och de små klorna drogs in i mitt skinn. Han såg rakt på mig, och jag tänkte... Låt det här vara en liten kille... Så han kan få följa med mig hem ♥

Nu ligger den lilla sötingen här bredvid mig... Med sin vita näsa vilandes på sina visa tassar. Lillen är inte längre liten... Nej, lillen har blivit en stor och ståtlig hankatt. Han fick följa med mej hem, och han fick heta Felix. Döpt efter Felix ketchup!



En bild tagen några veckor efter att vi tagit hem dem. Tänk... han var ännu mindre när han kom :( ursh vad små dom var! Men bättre det än att dom inte fått behålla livet... Det är farligt när man har 9 katter pringandes på gården!


BY källarn! Hellu Nya rummen!









Haha ja rörigt blir det när man håller på iaf ;)

Snowboard!

Kolla vad jag fått idag! :D

En ny snowboard ;) Nu ska vi fan åka i veckan carro! :D

3230 kr



1800 kr



700 kr




730 kr





Underbara priser! Vi gillar rea haha ;)

Brädan och binningarna är köpta på inter sport och skorna på sport in.

Tusen tack mormor! ♥
(Nu önskar ni allt att ni haft en mormor som min va ? ;))

Tisdag!

Hellu!

Vet ni vad jag ska göra idag ?! Jag ska åka och kolla på en ny snowboard ;) Min mormor är bäst!
Men sen får vi väl se om det blir ngn :)

Annars skall jag fortsätta med städandet.... Fyfan vad mycket det är som skall göras innan man flyttar eller! Jag ska bara flytta två våningar upp och flytta lite av det som är uppe två våningar´ner... haha alltså itne ens ut ur huset xD Ändå har vi redan varit på tippen en nång med säkert 6 stora sopsäckar, massa brädor, en säng osv..

Men nu ska jag fixa mej Lite och sen ska jag ringa till Theresia! :D Det är så himla kul att prata med henne.. Det hörs ju lixom hur mycket hon brinner för hästarna, precis som jag.

Jaja! Ni får ha en bra dag :)

Puss ♥

Ny blogg

Jo.. jag ska ju dra igång en till blogg... men mitt största problem är att komma på ett bra namn ? Somvanligt...

Nån som har något förslag? :D

Måndag!

Hej :)

Idag väckte min katt mej klocan 9. då kom han insläpandes med en stor jävla fågel som pep och det låg fjädrar i heeela huset. Inte kul.
En timma senare kom min mormor hit och rövade bort mej :D Hahaha xD Vi åkte längdskidor ;)
Fyfaaaaan vad jobbigt det var! Jag behöver verkligen börja träna... haha :D

Efter det så åkte jag o mamma till stan o fika med Tage + att vi köpte nytt foder.

Sen blev det helt plötsligt kväll :O Och nu ska jag fortsätta med mitt flyttande :)

Puss!

Welshponnys

Jag sitter ofta och kollar på nätet inne på olika sidor med hästförsäljning... Ni vet ibland får man den där kännslan när man direkt fastnar för en häst. Man bara kollar på bilden och så är man fast.
Jag kollar typ varje dag... men jag vet att jag inte skall köpa nån häst. Jag har ingen möjlighet till att göra det. Varken pengar eller råd.... Även om det skulle vara sjukt kul och även om vi har två lediga boxplatser i stallet ;)

En sak som är så himla komisk... det är att i 9 fall av 10 så är det Welshponnys jag fastnar för. Oftast Cobbar eller av Cobtyp, men också dom ursöta WelshMountain B ponnysarna!

En av mina drömmar är att skaffa mej en 2 årig Welsh kategori B att såsmåningom sjäv rida in. Helst näst intill ohanterad. Men... Ett problem. Jag är räd för att jag är alldeles för stor. Jag väger 50 kg och är 160,5 lång. To big! sorry, där går drömmer i krash. Kul va ? Fyfan vad jag önskar att jag avr mindre. Annars kan jag väl itne säga att jag är missnöjd med mej själv... För (eeehm ja innan min häst blev sjuk då! hahaha börjar fan bli fläskig för helvete ! xD) jag är faktiskt rätt vältränad och i bra form osv. Dock hade jag velar ha betydligt bättre kondis bara (a). Det är faktiskt väldigt ofta som jag går ute och ser en annan tjej och önskar att jag vore lika liten som henne. För stor? tyvärr du kan inte göra ngt åt saken. Du förstör hästen om du försöker dej på o rida ordentlgt! Förliten ? Fine. Det blir fett jobbigt för det att rida stora hästar. MEN, det är ignen omöjlighet. i det fallet handlar det bara om din egen kunskap. Jag önskar verkligen jag vore mindre... För mej kvittar det att rida så sjukt stora hästar. Jag älskar ponnys och det finns inget roligare! Ponnyryttarn här haha ;)

Men ah... jag får väl nöja mej med o rida stora B-ponnys då haha ;) Men en sak är säker! även i mina senare år ska jag ge mej FAN på att inte komma över 60 kg. Jag vill ju ändå kunna rida så små hästar som möjligt :)

Alla hjärtans Jävla dag

Okej. På alla hjärtans dag ska man tillbringa dagen tillsammans med sin älskling och berätta för varandra hur mycket man betyder osv.. Vill ni veta vad jag gjort på min alla hjärtans dag?

LÅT BILDERNA TALA

Jo, det var tanken.... men så kom jag på att ameran ligger i mina föäldrars sovrum... där dom ligger och sover Smaaaart johanna!

Iaf,
Hej då Källarn! Hej övervåningen!
Min bror är ju i Geilo och åker skidor denna veckan... och han har i flera år nu velat flytta ner och ta över mitt rum... alltså bo i källarn. Men jag älsakr min källare! Bara de ÄCKLIGT stora spindlarna som har fått mej o tveka :( men ah. Nu har jag tröttnat på att det är så jäkla tråkigt i min lilla "sovavdelning". Så nu flyttar jag upp! Jag tar min brors rum, som förövrigt är assnyggt! men väldigt litet..... och så tar jag mitt gamla rum, alltså vårat typ kontor/datarum. Plus att jag har hela garderoben där uppe så nu har jag en sån där stor att gå in i ni vet ;) Asnajs! så ja. Tre dörrar av fem (toa en och den andra är mina föräldrars) är nu mina ;) eller ah.snart. Och det roliga är att min bror inte vet ngt ;) När han kommer hem och in i sitt rum så kommer alla hans saker va borta och mina där ist :D kul va ? ;) 

Jag kommer då att sova i Linus rum, och så kommer jag att ha ett eget tv/datarum i mitt gamla. eller ja datarummet. sen har ajg min ascoola garderob ;) Rätt nöjd ändå! Men älskling kommer itne gilla att inte kunna kolla tv i sängen (a). Men när jag köper ny tv kan jag kanske ha den gamla i sovrummet... vi får se ;)

Bilder kommer imorn då! Men änsålänge har jag och mamma tillbringat HELA dagne (förutom 2 timmar när jag va i stallet) med att STÄDA ur och möblera om i ALLA rummen på hela övervåningen. Men det är LÅNGT ifrån klart än.... haha ojojoj vad vi har kvar o jobba ;) men garderoben är nästan klar iaf :) så snart äre dags att få in alla kläderna där :)

kanske blir min näst sista natt i min kära källare ikväll ? :( </3  

Pannband

Jag har länge tänkt att jag skall fläta pannband... men igår klom jag på en askul ide :D
Jag hittade ett gamalt nitbälte som jag typ aldrig använt. Så jag gjorde det till ett pannband till Sisu ;)

Jag började med att plocka bort nitarna, så att jag skulle kunna göra en liten ögla där man trär i sidostyckena. Efter otroligt mycket fel och tänkande var jag klar, och blev ändå rätt nöjd. Helt klart Godkänt iaf!







Resultatet :D


Så jävla dålig!

Förlåt min älskling ♥




Söndag! - alla hjärtans dag

Förlåt för baaad update!
Snart skall ni få veta vad jag har gjort hela dagen ;) JOBBIGT säger jag bara!
Sen vare såklart stallet med. Sisu kunda knappt gå pga all jäkla snöö :(

men ah. hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag iaf :)


En sak som stör mej!

Nu måste jag få uttrycka mej här lite.

Varför är det så många tävlingsryttare som alltid skall tracka ner på Hobbyryttare? jag har hört en massa saker och läst hur mycket som hellst... där man har en nedlåtande ton mot hobbyryttare. Så som "såna hästar köps bara av hobbyryttare", eller "dom hästarna passar bäst hos hobbyryttare".
Eeeemh aha? vad fan menar man då med hobbyryttare?!

Alltså jag skulle HELT KLART kalla mej för hobbyryttare... förutom ponnyryttare då. men vad får folk att säga att vissa hästar passar bäst till hobbyryttare? Det låter precis som om dom itne duger för tävling så dom hamnar hos "den lägre klassen". Detta stör mej ngt grymt. Vad får tävlingsryttare att tro att dom är med kompetenta än hobbyryttare? Vad fan får tävlingsryttare att tro att dom är duktigare och kan mer än vad en hobbyryttare kan? vad i hela världen får tävlingsryttare att tro att en hobbyryttare inte tränar sin häst lika hårt och har lika höga mål som en tävlingsryttare?

Jag skulle nog aldrig kunna bli en tävlingsryttare. jag kan itne ett skit om tävlningar... SANT!
en jag kan en massa andra saker. Bara för att jag itne har kunskaper gällande tävlingar så betyder det itne att jag inte kan mer än en tävlingsryttare kan gällande hästarna.
Jag skulle aldrig bli en tävlingsryttare för jag rider itne för att vinna eller för att vara bättre än någon annan. Jag har heller inte någon som hellst vinnarskalle. Jag tycker bara synd om dom som jag vinner över. Tänk om det lixom är nån som VERKLIGEN verkligen vill vinna, och har kämpat huuuur länge som hellst för det här... Så kommer jag och ändå vinner över ekipaget. Då skulle ju denna människa bli helt förstörd... medan vinsten egentlgein inte spelar mej nån roll... asså ni fattar va ? Sjukt elakt ju..

En annan sak är att det är så otroligt många tävlingsmänniskor som är så himla dryga... dom slänger ur sig onödiga kommenatarer och saknar fullständligt respekt för andra ekipage.

En sak som är så FRUKTANSVÄRT fegt.... Det är när man trackar en annan människas häst, bara för att man inte tycker om själva personen. FINE. tycker man inte om mig och har åsikter om mitt beteende och mina gärningar... Säg det till mej då. Och är du så jävla tvungen att kasta skit över mej så gör det då. Kalla mej för skit och gör vad fan du vill. sprid falska rykten som andra ändå inte tror på... JAG BRYR MEJ INTE. det är ju bara du själv som skämmer ut dej lixom... Eller vad säger ni? Men ett ord om min häst.. asså jag svär jag kommer inte hålla mej i skinnet. om jag tycker att nån sköter sin häst dåligt så går jag ju inte precis till ägaren och säger det. Dock om det är fråga om fara kring hästen, sjävlklart gör man något åt saken... Men är det småskit så håller man fan käft. Jag tycker alla andra borde göra det samma. Ofta stör man sig på saker som beror på ngt helt annat som man inte har nån aning om. 

Jag drar ett exempel om mig och Sisu nu då.

när vi skulle åka och va med på ponnyridningen i Götene på julmarken så visste jag vekrligen itne om jag skulle åka. Jag ville verkligen men jag skämdes så sjukt mycket. Vad skulle folk tro om oss lixom?
Där kommer vi... Med en häst som är så mager att man ser revbenen... diare så det rinner ur honom och inte en ända muskel på kroppen... Dessutom en sleten och gles man...

Vad fan tror folk när vi kommer sådär eller? Det lär ju itne vara bra tankar iaf..
Men det finns ju faktiskt en orsak till det här. Min häst hade haft fång. Han hade stått i över 4 månader, därefter skrittats i två månader. han hade varit tvungen att bantas ner 150 kg på 3,5 månader. han hade ätit mediciner i över en månad vilket slagit ur hans tarmsystem... Och för att fixa rätt bakteriefloran i magen efter alla dessa mediciner så fick han käka linfrökakor. Detta ledde till att det rent ut sagt SPRITADE ur honom.
Att hans man sen såg fruktansvärd ut beror ju på hans exem... och i år har vi till och med lyckats behålla hans man.

i det skicket han var då.... då var han ändå riktigt fin. även om han  såg förjävlig ut så var han frisk. Min häst var frisk... och glad! Han var riktigt glad. Men skulle någon annan än jag veta det? och tro det när dom ser en undernärd och omusklad ponny? Nje jag tror itne det va....

Med skit samma vad folk tycker. Det pinsamma är när man tänker efter. Även om min ponny inte alltid är som jag vill att han skall vara.. så äälskar jag honom. Jag kommer verkligen itne sälja honom.... för jag är för rädd att han skall hamna hos någon som inte tar hänsyn till att han är fångkännslig. Ibland passar vi perfekt för varandra.. ibland känns vi verkligen som vi är ett. Men ibland så känns allt så sjukt hopplöst... då önskar jag att han hade hamnat hos någon som itne ställer lika höga krav på honom....
Min häst börjar bli gamal... han skall itne behöva tillbringa sina sista år med att göra något han hatar. Han HATAR ridhus. Han hatar padock... han vill lulla runt i skogen på långa tyglar. Han vill hoppa skogsinder och rusa i backar. han vill löshoppa. han vill bli körd i naturskön miljö.
Min häst är gamal tävlingshäst som itne längre vill gå på banan.. Då tycker jag itne att han skall behöva göra det. men hur skall jag själv utvecklas om han aldrig skall behöva gå på banan?
även om min häst dör så fort han förstår att man skall in på banan så älsakr jag honom. Jag älskar honom så himla mycket. Det är bara så synd att han inte längre riktigt vill. För han är ju så duktig... han kan ju så himla mycket... han skulle kunna lära mej massor! Men han vill inte. och när han tycker att någonting är tråkigt så tycker jag det med. men när han är glad... då blir jag så lycklig.

oj vad jag kom in på ett snespår nu... men jaja.
Det jag ville säga var väl iaf att jag tycker det är så himla träkigt att många tävlingsryttare skall trycka ner varandra och alla andra.
hästvärlden är en riktigt tuff värld. På alla håll. Jag tror verkligen inte att folk som hästintresserade kan förstå det. Många tycker nog att det är en mesig sprot.. men det är för att ingen vet hur det egentlgien ligger till. Förstår ni hur otroligt många timmars arbete det ligger bakom hästarna? Du kan itne bara ta med dej dina tränignskläder och dra o träna när du vill. ridningen är en såååå liten del i vad allt som har med hästar att göra.
Sen handlar det om sjukt mycket prestationsångest.. rykten, möjlighete till träning, pengar, otroligt mycket fysiskt arbete osv.

ne nu ska jag sluta babla ;)

Lista

Jag har markerat det som passar in på mej ;)


du som tjej planerar din graviditet så att det blir lämpligt att skicka bort din häst på tillridning under 8:e och 9:e graviditetsmånaden
(haha det skulle jag säkert göra xD)

du drar en 200 000-kronors trailer med en 20 000 -kronors bil

du har sparat fem gamla "bra-att-ha" vänsterstövlar, då plötsligt ytterligare en HÖGERSTÖVEL börjar läcka.

du lär dina barn att göra "fotombyte-steg" genom att säga åt dem att galoppera och sedan göra galoppombyte i varje steg.

du kör gladeligen en timme i rykande snöstorm för att rida, men gud förbjude att du har fem minuters körsträcka till affären

du anser golfbanor vara slöseri med bra betesmark

din häst får nya skor oftare än du.

din partner klagar över att du älskar din häst mer än honom/henne, och ditt svar blir "Jaaa, och?"

du försöker klämma dig förbi någon i ett trångt utrymme, och istället för att säga "Ursäkta!", smackar du. (HAHAHHAHA SÅ JÄVLA JAG! xD )

ingen (icke hästintresserad) vill åka i din bil eftersom de får betfor och hö i kläderna. Men, det gör ju ingenting, du hade ju ändå fått stuva om alla hästsaker för att de skulle få plats.

du i köket petar din sambo i sidan och säger "Flyyytta".

den icke-hästintresserade person du nyss har börjat träffa ger dig en underlig blick efter att ha tittat i baksätet på din bil och du inser att detta beror på att personen har sett dina sporrar och spö.

ditt bagageutrymme är en extra sadelkammare.

du träffar veterinären oftare än du träffar din tandläkare/läkare.

regniga dagar städar du sadelkammaren, inte huset.
böcker och filmer är HELT förstörda för dig om "hästiga" saker är felaktiga. (?)

du funderar allvarligt på att flytta ut i stallet, eftersom det är så mycket renare än huset.

din häst är det självklara valet då du känner att du behöver prata ut med någon.

du kan hitta dina stövlar i mörkret - på lukten.

du pratar med och om hästar som om de vore barn.

den enda bild du har av din partner är från den (ENDA) gången du lät partnern rida din häst.

du får sladd med bilen och försöker få bilen att gå i skänkelvikning upp från diket -och lyckas!

största delen av ditt sociala liv tillbringas tillsammans med andra hästmänniskor. (om man tänker på min "fritid", träffar folk i stallet osv.)

du vet mer om näringslära för hästar än för människor.

du kliver upp ur din varma, sköna säng 03:00 på morgonen för att ta in hästarna eftersom det regnar ute. Du torkar också av dem lite innan du går och lägger dig igen. (Dock har det inte hänt än, men jag skulle helt klart göra det. Cyklade ju flera gånger i somras bara för att byta täcka kl 7 på morgoen)

varje gång du är i stallet, tar det 3 timmar och du kan inte förstå vart tiden har tagit vägen.

de första räkningarna du betalar varje månad är hästrelaterade. Du behöver ju EGENTLIGEN inte någon telefon (om man inte behöver ringa veterinären… ooops! Nog bäst att betala DEN i alla fall).

du väljer hundras efter hur väl den går ihop med hästar. (funderar starkt på att byta ut berner senne  mot brodes collie, eftersom dom är lättare att ha med ut när man rider.. men vill ha min berner sennen :( )

du köper morötter i 25 kg säckar, men skulle inte äta en morot om du så fick betalt.

det ösregnar ute, du drar på dig gummistövlarna, vilka det är hål på, (som du vant lagar med el-tape) för att knoga genom den leeeriga hagen för att titta till hästen som lagt beslag på den enda torra fläcken inom en mils radie.

någon frågar efter en skruvmejsel och du halar fram en hovkrats.

du studerar fundersamt 10-poängaren som är ute och joggar och tänker "Hmm, så mycket bättre han/hon skulle gå om graden av samling vore något högre".

du släääpar dig ur sängen klockan 7 på vardagsmorgnarna (efter ett antal "snooz:ar"), men studsar upp, pigg som en lärka, 05:00 på lördagsmorgonen, eftersom du ska tävla. (skulle vara så jag! om jag tävlade ;) )

du har hästens vaccinations-, avmasknings- och hovslagarschema i huvudet, men minns inte när du själv var till tandläkaren senast. (HAHAHA OCKSÅ SÅ JÄVLA JAG!)

du kör förbi vägarbeten och tänker vilka bra hinder avbomningarna skulle vara. (haha xD)

Din mamma, som inte har några barnbarn, får kort adresserade till mormor av hästarna och hunden. (skulle nog ockås kunna hända ;) )

Lördag!

Shaaaaaa :D

vetni ? det kommer tre videos sen :D när jag laddat upp dom ;) 1 videoblogg..... och två konstiga videos ;) haha :D

Jag har ju såklart varit i stallet idag... sen fixat en sak som ni med snart får se ;) och så kanske annelie o magnus kommer ikväll.. men vet itne :) Annelie kännde sig lite sjuk :( men hon fick se om hon orkade :)

ska iväg o ta in min pålle nu :D

hörs snart!

Honza blaha

Visste ni att vi kommer att få se honom på GBG Horse show?
Längtar nu :D


Ny blogg

okej.... nu har jag bestämt mej.
Det blir en ny blogg.
En hästblogg.
Eller en hästinspirerad blogg?
Well.
Frågan är väl bara när.


Sen måste jag ut och fota med. 

Sen har jag ett par måsten till....

* Fixa någon som tar hand om min häst när jag åker till björnriket en vecka - NÅN SOM HAR LUST? :D 

* Skriva uppsatser och plugga prov

* Skriva ner manuset till slutprovet i teckenspråk

* FIXA SOMMARJOBB

Skojar du med mej eller?!

Nån som fattar varför jag vill ha en sån här söting eller :) ? ååååh så underbara!  Ser ut som små björnar (a)



http://www.blocket.se/halland/Berner_Sennen_valpar_regg_i_skk_25734702.htm?ca=13&w=3

Dagens ridpass!

Ja.. Idag är det ju Sisus vilodag men nu har han haft en vilovecka ist... men endast skitt och bara något pass där han faktiskt haft ryttare. Så idag fick jag för mig att rida ut i stormen iaf.

Och det gjorde jag verkligen rätt i.... För han var så HIMLA underbar!
Det började med att han var ovnaligt krånglig i stallgången.... Alltså han till och med kissade INNE?! Det har näst intill aldrig hänt förut! Mitt på stallgången alltså :s haha. han som är så renlig av sig!

Sen när jag skulle tränsa så körde han upp huvudet i magen på mej som om jag gjorde det för långsamt... haha. han brukar alltid vända bort huvudet nu för tiden.

Sen... när jag skulle sitta upp så ville han itne stå still. jag höll verklige på att flippa pån asså. Han som alltid är så harmonisk xD Men så fort jag satt upp så stack ahn iväg i en väldig fart. fast ah skitt alltså men han var så pigg! Och det höll i sig. han var pigg hela ridturen! Han tyckte det var skitkul och var på helspänn hela ridturen! något som VERKLIGEN inte är vänligt! Sen så skulle vi trava på hemväg, men han hade så himla mycket energi och en sån glöd. han visade verkligen att han ville springa! Det är itne heller vanligt att han taggar så sjukt mycket.. itne sen han blev sjuk. Så jag lät honom göra som han ville :) Han blir så himla kännslig när han är sådär spänd. han bara spände ena skänkeln så fattade han värsta korta och samlade galoppen, sen helt plötsligt så gjorde han ett litet bocksprång xD

Haha det var så komiskt... igår så tömkörde jag o mamma och jag sa lite deprimerat till mamma att det är så tråkigt för det känns itne som han tycker livet är lika roligt längre. han busar inte på samma sätt och har itne gjort ett ända bocksprång sen i våras..... haha så kommer han dagen efter och är aldeles perfekt! Och är hur pigg som hellst och till och med bockar och blir stark! Nu börjar min lilla älskling hitta tillbaka till sig själv igen :) <3


Fredag!

Hellu sötinger!

Nu var det lov då :D Hääärligt!
har väl inget kul o berätta.... bloggar mer om en stund :)

Torsdag!

Hellu :)

Inget sug alls för bloggen... Funderar på o lägga ner den och starta en hästblogg ist... Det är ju där mitt verkliga intresse brinner. Samtidigt är det ju tråkigt nu när annat folk börjar hitta hit... Folk som googlar på hästar jag ridit och hittar mer :D Sjukt kul!
Både en tidigare ägare till Sisu och Theresia som nu äger tabasco har ju hittat mej genom bloggen.

Annars har jag ju haft praktik idag... sen stallet och sen kollar Vampyre Diary eller hur det stavas xD
Ingen intressant att berätta...
Imorn är sista dagen innan lovet!

Onsdag!

Hej mina vänner!

Förlåt för riktigt dålig uppdatering... Och jag tänkte inga men idag... så det blir ett fast ;)
Fast jag har fan itne orkat! Jag har faktiskt struntat i bloggen. Varför alltid vara så himla uppbunden jämt eller? Dessutom så har internet krånglat för mej.

Min bror fyllde iaf år igår :) Grattis Linus!

har inget värt att berätta så jag tänker inte sitta här och fjanta runt.

Jag har världens finaste ponny (L)




Måndag!

Måndag idag! Ny vecka :)
Prov i skolan idag. känns ändå bättre än vad jag trodde det skulle gå.

Ska iväg till stallet nu :) Så det blir fler inlägg hemma sen. Hade bäst :D

in love (L)

ååh... Jag har verkligen hittat min drömgård på hemnet nu! Så perfekt...

Det är en gård med två bostadshus, stall med 12 boxar varav 2 är fölboxar (alltså kan man göra dom till 2 av varje och då har jag mina 14 önskade boxar!), två sadelkammare, ett ridhus, belyst ridbana, skog, garahe anslutit till stallet osv.

Helt underbart! inte farligt dyrt heller.... åh fyfan vad jag önskar att jag vire rätt i tid att köpa gård nu eller.... och att jag hade pengar osv. perfekt gård för mina framtidsplaner!!

Annars sitter jag och kollar på wallander, men är rätt trött påt. Ska nog sova nu så jag orkar skolan imorn :)

Godnatt :)


Videoblogg



haha fan vad sjukt ser ser ut när man har hjälm och uppsatt hår xD

Trickträning

Ja, här kommer filmen :) Dock blev den nästan precis som förra gången... men här kan ni se en förbättring. Jag behöver itne vänta ut honom lika länge :) Dock är han lite dum och tror sej bäst i världen... han tror att han vet precis vad som skall göras och gör tricket för att han tycker det är så himla kul och inte för jag berom det xD Så ah han lyfter fel ben en gång ;) men sånt är livet :D


:D

Vet ni ? ;D Idag tänkte jag faktiskt ta o göra en ny film ;) Ska visa när jag tränar trickträning med Sisu igen tänkte jag... Ska ta med några fler trick kanske... Men då behöver jag va ute ementligen och det är ju itne så lätt och filma då :O men aja vi får se.

Ni ska iaf få se det tricket vi visade sist, så får ni se om det blivit nån förbättrning :D Förra gången vi filma var det ju precis när han lärt sig lyfta på bakbenen :) Nu tycker iaf jag att det går betydligt bättre och han behöver inte tänka så mycket :)

Pusshej :D

Om jag dör...

När jag stod i stallgången och rycktade Sisu för nån dag sen kom jag att tänka på en ganska hemsk sak...

När jag, Sofia, Anna och Emma var ute och red en gång så började dom prata om vad som skulle hända med Sina hästar om dom dog. Sofia sa... att om hon skulle dö så ville hon att jag skulle ärva Tabasco, och Anna sa att Emma skulle få Final.

Så nu stod jag där i stallgången... och så tänkte jag, vad skulle hända med Sisu om jag dog? Det tog inte lång stund innan jag kom på vad jag skulle vilja göra. Först och främst står han ju faktiskt under min mammas ägo, men om hon inte skulle klara av att ha honom ensam, så finns det en person som jag vill att han skall få komma till.
Denna människa heter Caroline Pettersson.
Carro är den som efter mej har ridit Sisu längst, under den tiden som jag har haft honom. Hon känner honom och vet hur han funkar. Men det är faktiskt inte av den orsaken som jag vill att han skulle hamna hos henne. Carro är en tjej som är otroligt noggrann och hon bryr sig verkligen om hästarna. Hon tar säkerheten före allt och jag litar på henne upp till 110 %!
Jag är säker på att hon skulle fatta rätt beslut med honom. Om hon själv inte skulle vilja ha honom eller ha möjlighet att ta emot honom.... Så tror jag att hon tillsammans med min mamma hade sett till att han hamnade hos rätt person, någon de i sin tur verkligen litar på. Och om de beslutar sig för att ta bort honom.... Så vet jag att de gör det av rätt skäl.



Söndag!

Sha :D Så var det söndag igen..... :( Klockan är lite över 12 och jag ska nu gå o käka lite frukost innan jag åker iväg till stallet. Blir en skritur idag igen.

Annars blir det som sagt massa plugg idag. Bokredovisning imorn eller tisdag... vet faktiskt inte vilket. Haha :P

har väl inget kul o säga precis... Så ha en trevlig dag :)

fy :(

Imorn blir det plugg plugg plugg..... SÅ trött på skolan är jag nu. Ursh :( Nu i efterhand önskar jag verkligen att jag valt att gå uddetorp. Att få gå tillsammans med människor som brinner för hästarna precis lika mycket som jag gör! Jag känner nog inte en ända människa som brinner för hästarna på samma sätt som jag gör. Iaf itne en enda med samma tänk.
Och vad mycket roligare det hade varit att läsa kurser som jag faktiskt tycker är intressanta på RIKTIGT, och känna att jag får ut något av skolan... Något som jag har användning av i livet och itne bara känner att jag sitter i skolan för o sitta av tiden och för att få komma hem o skriva ner ett tråkigt men jävligt bra arbete så jag kan få toppbetyd i näst intill alla ämnen för a´tt jag senare i livet skall få göra vad jag själv tycket om.

BLÄÄÄBLÄBLÄÄ på skolaan!!!! Ska inte lärare vara till för att inspirera elever eller ? Ursh!
Men Helena är iaf bra. Hennes lektioner är bäst. Dom ända roliga för tillfället. Nån som håller med mej?!
Matte B, Engelska B och Svenska B.... Vad är det för kul med det... Kursen man läser för att man måste. Hur mycket tror dom att man lär sig på lektionerna när eleverna bara sitter och väntar på att få sluta.... När lärarna inte klarar av att inspirera eleverna... 

"Svenska B är en lite roligare kurs än svenska A", Jahadu... Säg mej då varför vi i hela friden började med en NOVELLANALYS?! ojojoj vad kul.... mycket kreativt. 

Negativa Johanna här känner jag, haha xD 


Videoblogg

HUNDRA år senare är den ÄNTLIGEN klar. Helt onödigt egentligen... Men när jag ändå har gjort mej besväret att ladda upp den kan jag lika gärna slänga in den här med -.-


ALLA TRICKTRÄNARE

Allmänt
Hur gammal är du: 17, 18 i december
Hur gammal är din häst: 19 :/
Hur länge har du haft den: 2 år snart
Vad är din häst för ras: New Forest
Har du haft någon häst innan den: nej

Du & trickträning
Hur länge har du hållt på med trickträning: Sen 2006, dock ingen seriös träning förrän 2008, sen ett uppehåll
Har du tricktränat andra hästar innan du fick din egna: Yes
Har du tricktränat andra hästar nu: Nepp
Hur många i så fall: -
Vad kan du lära hästar för trick: Antagligen det jag lärt dem hittills. (Det som min häst kan, kolla ner)
Tricktränar du ibland flera hästar samtidigt: ne har jag aldrig provat.
Vad kan ni göra då:-

Din häst & trickträning
Hur många trick kan din häst: 9
Vad kan din häst för trick: puss, kram, "lyft" bad och fram, yoga, buga, bergsgeten, "lyft" uppsuttet och tralltricket
Vad har du för belöningsmetod till den: Till en början godis, sen bara massa beröm :)
Är din häst tricktränad från ryggen: lite
Vad kan den för trick då: Lyft
Vad är era trickträningsmål för i år: Bli stadigare i bugningen, bergsgeten och bättre på lyft uppsuttet. Utveckla lyft till spansk skritt. Vad kommer sen... Pass way och komplement kanske? Känner att jag börjar få brist på ideer xD



ingen rubrik

Hej :)

Älskling sov som sagt hos mej. Han var också med mej i stallet och idag var det han som tömkörde Sisu :) Det gick j'ttebra och dom va så duktiga båda två!

Sen har jag suttit o kollat på olika stall osv igen... Riktigt roligt :)

Nu ska jag kolla på film igen ;)

Lördag!

hej :)

Ska kollapå film med älskling nu! Han sov hos mej inatt och ska åka hem efter filmen :) Så jag ska va social med honom lite nu :) Bloggar senare ikväll ist!


Överben

Har suttit och läst på nätet om överben nu, vilken har lugnat mej.

Som jag uppfattat det så är det såhär:
Hästen fåt ett överben för att skydda benhinnan pga överansträngning eller inflamation av tex en spark. Överbenet blir som en liten bula som bestär av mer benvävnad/ brosk (det står både och på nätet? :S ). Hästarna kan få besvär som hälta etc av överbenet, men i de flesta fallen är det bara ett skönhetsfel och inget farligt för hästen. Överben försvinner oftast efter 6-12 månader, men det finns också sådana som alltid kommer att finnas kvar.

Så jag tror det blir att bara skritta sisu i en vecka för säkerhets skull :) Eftersom han antagligen har nån infektion av överbelastning eller ngt.. Kan ju också vara en spark men jag tror mer på överbelastning. Sen villö vi ju inte riskera belastningsfång heller.........


Dagens sista inlägg

Ska krypa ner i min säng nu :) Har suttit o läst och kollat stall nu säkert i 2 timmar. Åh allt är så himla dyrt :( Men ah på ngt sätt får jag väl lösa det ;) Ett antal år kvar ändå!

Min dröm är ett stall som ser ut i stil med det här:

14 - 15 boxar
Spolspilta
Utedrift på ena kortsidan
Drenerad ridbana med BRA underlag!
rymlig sadelkammare
foderkammare
Omklädningsrum och toalett
kontor

Haha omg fattar ni att det kommer bli dyrt eller ? :P om jag ska få det "drömstall" som jag vill lär jag få ge ca 3 miljoner... haha^^
Jag ska ha som mål att hamna under 800 000. Det borde inte va helt omöjligt.... Men jag lär inte komma i närheten av den klass på stall jag vill ha! Men Det gör inget, för det är ju ändå bara en dröm lixom :)
Dessutom känns det lite sjukt att bygga ett stall som kostar mer än avr man lägger för gården... hah :p

Har ni några drömmar som ni tycker känns sjukligt långt borta?

Vill ha!

Haha fatta att jag gillar detta täcket eller :D Det är ju fan grymt ;)
Tydligen ska ju kvaliten på hööks täcken va bra.... Riktigt sugen asså :P

Vad säger ni ? Ska man sticka ut eller inte ? ;)



Rivstarkt utetäcke i härliga färger. Passar perfekt under vårens blåsiga och regniga dagar eller som övergångstäcke. Slätt innerfoder hindrar att det drar åt sig smuts och hår. Nylonfoder i bogen för att minska risken för skav.
- Vattentätt med andasfunktion
- 100 g polyesterfyllning
- Bogveck
- Dubbla bogspännen med snabbknäppe
- Kryssgjordar med resår
- Svansskydd och svansrem
- Avtagbara bensnören
Tvätt 30°


Dettutom behöver han ett nytt täcke. Måste försöka sälja lite gamal skit :/

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=600096&deptid=112&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC 


Torsdag!

Torsdag idag. Okej dag på apun. Lite långtråkigt men vafan. Barnen var jättesöta idag :)

Ska slänga i mej ngt o käka snart och sen åker hag till stallet.
Roddan skulle kommit ikväll men så blir det inte.....

Natti :)

Nu ska jag faktiskt sova :) Glöm inte o kommentera nu när ni fått så mkt Update :D

hihi (L)

*Najs


Eller?

En sak jag har tänkt på nu...
Alltså vi ska väl göra mellan 100 - 120 timmar på apun eller ? Varför i helvete har dom då skrivit 120 timmar för ? Så sjukt sur blir jag så det finns inte! varför ska vissa få gå bara några fåt immar per dag när vissa måste gå över 8 timmar om dagen eller till och med jobba igen på lovet för att dom varit sjuka? När vissa andra kanske har varit sjuka en hel vecka eller mer och itne behöver ta igen nåt?

DÅLIGT!


Naturligt hår

Ibalnd hatar jag verkligen mitt hår... ibland tycker jag faktiskt om det.
när jag har hårdagar som denna.....
Då är jag nöjd :)
Naturligt lockigt! Jag brås på min moster :)


Sommarjobb

uuursh... Kollade in hon Emelie lite och hon hade bloggat om sommarjobb... Det fick mej att komma på att jag är rääätt stressad på o söka.

Men en sak är säker....

Det SISTA stället jag kommer jobba på är fan sommarland.

Inte kul med Jobb.... Men pengarna kommer att gå till hästtransport :) Riktigt najs till nästa vinter!


Lagar mat

Se så gott det luktar :)

HAHA xD




Vafan ?!

Videobloggen är inte klar ÄN??!! vad är det här för seg skit eller... ibalnd går det ju på 2 min ? irriterande.........!

Hemma nu iaf. Blev lite sur faktiskt för jag sa till personalen att jag skulle gå 6.5 h per dag... men nu har dom bestämt att jag ska gå 7.5? han snällt är det lixom när det är andra i klassen som går från bara 2 timmar per dag och uppåt? Jävligt taskit tycker jag. Kan dom inte lyssna när jag säger hur många timmar jag ska göra eller ? Jag sa fan det 4 gånger..

Sen va barnen på denna avdelaningen helt störda :S Dom verkade vara värsta bortskämda... Lyssnade inte ett skit när man sa till dom och skrek såfort dom itne fick som dom ville. Vad fan har hänt med världen eller? Saknar barnen så Segelbåten asså... Så himla söta, respektfulla och väluppfostrade.

Ursh, tur att jag inte ska bli förskollärare iaf!!

Onsdag!

Min första praktikdag idag, och just nu sitter jag hemma på lunchrast. Det har varit en helt okej dag hittills, dock rätt tråkig. en av ungarna var sjudkt jobbig när jag skulle läsa, haha mensånt är livet.

Bloggar mer när jag kommer hem och ska försöka fixa videobloggen med, men den är fan fortfarande itne klar? :S

Ha en fortsatt härlig dag :)

Ingen Videoblogg

Asså hur segt går det inte med att få videobloggen godkänd.... Ursh!
Ni får den imorn ist då... Haha kul o ha den en dag försent xD men men. bättre än inget?
har väntat en timma nu men det händer ju inget :(

imonr börjar min APU. Ska bli rätt najs o slippa skolan så mkt. Jag ska ju va på samma ställa som sist typ, fast andra lokaler och en annan avdelning. Det ska bli kul :)

Men innan det måste jag släppa ut hästarna på morgonen.

Nu ska jag sova :) Godnatt sötingar!

Sjukt hemskt!



Ridelever fast under inrasat tak

Räddades av sina hästar

Mitt under ridlektionen gav taket vika på ridhuset i Uddevalla.

Två flickor fick på tisdagskvällen grävas fram under snö och rasmassor.

– Det var fruktansvärt. Allt blev kolsvart och ingen visste om barnen hade klarat sig, säger mamman Catharina Alexandersson.

Räddades av hästarna

Polisen berättar för Aftonbladet att när taket till ridskolan började ge vika så blev hästarna oroliga och sprang iväg mot den del som klarade sig.

– Tack vare det så klarade sig flickorna. De hade alla änglavakt, och hjälp av sina hästar, säger Jan Strannegård, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6535767.ab 


Lycka till!

Jag måste bara säga...

Lycka till imorgon på återbesöket.
Jag kommer verkligen att hålla alla mina tummar för er skull,


Tabasco, Theresia och Olivia

Ni är värda all lycka.
Tabasco som alltid kommer att vara min lilla älskling, och Theresia och Olivia som verkligen gör allt i sin makt för att få lilla Tabasco så frisk som är möjligt.

Massa kramar från mej!



<3


Att fånga andras uppmärksamhet i text

Det här är någnont jag tycker är oerhört viktigt och bra att kunna.

När jag gick i 9an och skulle ha betygssnack i svenska... Då sa min lärare någonting till mig som satte igång mitt läshuvud. Hon sa till mig:

Johanna, du kan skriva på ett sätt som inte många andra kan. Du har någnitng alldeles extra. Därför tänker jag sätta MVG på dig.

Fattar ni hur mycket den där kommentaren värmde? Det där var kommentaren till mitt livs första MVG i ett slutbetyd. Mitt livs andra MVG någonsin.


Att kunna skriva med inlevelse och kännsla... och att kunna fånga läsarens uppmärksamhet är viktigt i många samanhang. Tänk bara när du skall skriva en jobbansökan. Tänk hur mycket det är som hänger på det första intrycket... Om man skriver en tråkig ansökan åker du direkt. Kan du istället förmulera sig på ett bra sätt som gör att du låter extra intressant så är chansen riktigt stor att du får komma på intervju.

Förra året så skrev jag ett brev och sökde in till Guldgubben AB. Jag var en av de 8 bästa utvalda av 120 sökande.. Jag hamnade på det stället där man behövde absolut störst färdigheter.
Tror ni att jag hade hamnat där om jag skrivit en kort och tråkig ansökan ? Det tror inte jag....

Knepet är att man måste kunna skriva en kort text med bra innehåll. Man skall få med så mycket som möjligt på så få ord man bara kan.

Jag tror också att det är viktigt att man försöker att skriva vuxet. Använd lite kluriga ord, för det får dig att se med kompetent ut. Men också där finns en gräns... Man får inte skriva för mycket konstiga ord... För då får det dej att själv verka konstig.

Allting handlar alltid om en balansgång. Mitt knep är att alltid tänka ut exakt vad man vill skriva innan man sätter sig och skall börja. Då går det fort och smidigt, och du vet precis hur du vill att det skall se ut. Så gör gör jag alltid. Det är nog därför jag fotast blir så nöjd med mina noveller.

:)

Tisdag!

IDAG ÄR JAG LEDIG! :D Haha ;)

vaknade nyss.... och har i stort sett inga planer för dagen... Ska upp till min APU plats o snacka lite bara :)

Missa inte inläggen sen :)

Förlåt :(

Jag vet...! Jag har fakiskt lovat att slänga upp bilderna båda här o på fb.... Men bläääää det är ju så himla tråkigt och det tar sån jävla tid. Vårt internet är ngt fruktansvärt segt! tar jättelång tid bara med en enda bild....

Ska iaf försöka få upp dom imorn...  det är trots allt bara 17 bilder, och alla kommer itne gå att använda. Så ja... lite får jag fan offra mej!

Ska iaf lägga mej nu för jag är så himla trött.
Ska försöka slänga in  lite kul inlägg imorn med. Bla:

* Vodeoblogg
* Åsiktsinlägg - Att inte vara omtyckt?
* Att fånga andras uppmärksamhet i text, Dock inget jag jobbar speciellt mkt med på bloggen... Men det kanske jag borde?

men håll koll iaf :) Det kan bli kul!


Hemma igen :)

Kom nyss hem från nattvandringen o har precis tryckt i mej lite blåbärspaj som min bror hade gjort när jag kom hem :)

Vandringen var väl okej... Dock rätt tråkig och stunder rätt jobbig, då det låt CEPE mycket snö på backen, plus att man blev omkullputt hela tiden! xD Sen måste jag säga att jag tyckte synd om folk, för det var svinmånga som halkade omkull i snön i backarna ! xD

Annars var det mysigt med brinnande facklor och så. Dem och marschallerna var ju de ända ljusen vi hade, och vi gick MITT INNE I SKOGEN! Fatta hur jäääkla mörkt det blev när facklorna slocknade?!!!

Sen hade vi ju lite stationer på vägen med underhållning. Ingen höjdare precis. Sen in i kyrkan i slutet... vilket jag tyckte var överskattat. Men innan kyrken fick vi stå utanför o vänta... och då blev det snökrig vill jag lova! Fyfan... tjejerna (jag, emilia emelie och josefine) Flög som vantar helvilt när Simon och rickard kasta in oss io en stör jävla snödriva! Vi var 4 tjejer på en kille... och det slutade med att denna ensamma killen kasta in oss alla 4 i snöhögen. Hahahah fan va vi är misslyckade xD



 


Gör testet om din älsklingshäst, alla måste göra detta!



Namn: Virdarnas Sisu
Smeknamn:Sisu
Kön: valack
Ålder: 19
Född: 1991
Ägare: Me
Stall: Storegården skeby
Färg: Brun

Har du..
[x] Ridit dressyr
[x] Hoppat
[x] Ridit i ridhus
[x] Ridit i paddock
[x] Ridit på en åker/ett fält
[x] Galopperat
[x] Travat
[x] Skrittat
[x] Ramlat av
[x] Ridit ut
[ ] Kört honom/henne  PÅVÄG! :D
[x] Kört galopptävling på en åker/ett fält
[x] Ridit barbacka
[x] Stegrat/hoppat upp med frambenen
[x] Bockat


Nu drar jag!

Ett sista inlägg innan bussen kommer :)

Ska iväg på nattvandringen nu. Kommer hem ca klockan 10. Jag tror ändå det kommer bli kul :) Senaste vandringen hade vi ju sjukt kul på! Eller vad säger ni tjejer ;)

En söt bild på mej och olivia :)


Måndag!

Hej :D

Kom hem från skolan nu. Ikväll blir det råda på Nattvandring :( Men imorn är jag ledig :D

Har ingen aning om vad jag ska blogga om, så kom gärna med förslag :)

Puss <3

RSS 2.0