Avundsjuk!

Fyfaaaaaan vad avundsjuk jag är just nu eller. Norah har hämtat hem sin nya frieser idag. Jag dör vad fin hon är eller. åh fyfan jag måste nog ändå påstå att min abslout största dröm är en egen Frieser. Jag svär, det finns inget vackrare på denna jord. Hur fan har folk råd att ha så jävla många hästar? Livet är fett med orättvist.

En dag ska iaf jag ha min alldeles egna Frieser ståendes hemma, i mitt egna stall. Vägen är lång... men lyckan blir desto större ju mer man får kämpa för det.

Lånad bild!



http://www.fallforsfrieser.se/images/Bente.jpg

Midsommar

Igår var det midsommarofton, och jag tillbringade min kväll hemma hos Charlotte med mina gamla barndomsvänner. Det låter fail o säga barnbomsvänner, men det är verkligen det dom är. Te x Lood lärde jag känna i typ 2an ? Hihi.

Det var så himla mysigt att vara med det gamla gänget! Jag måste verkligen säga att jag nästan var lite nervös... hade ju itne träffat typ ngn av dem på 2 år! i början kändes det lite knäppt eftersom alla dom som va där typ umgås jämt... Så kommer jag där från ingen stans typ haha! men efter ett tag var det sjukt kul och allt var som vanligt! Bonnagänget på riktigt :) Så naturligt. Det kändes så hemma på ngt sätt. Det har ju alltid varit vi. Synd att jag inte längre umgås med dom.... Himla sköna killar det där! Ärliga människor som bryr sig på riktigt, och som faktiskt ställer upp och VILL hjälpa till om det är ngt. Killar som alltid får en på bra humör om man är nedstämd.

Ne... det är snålt om bra vänner. Och det är kvällar som ikväll man inser vilka som VERKLIGEN är ens riktiga vänner... Vilka som verkligen vill umgås med mej. Även om jag inte träffat dom på 2 år så välkomnade dem mej med öppna armar och tyckte att det var kul på riktigt att jag var där och ville träffa dem. Även om jag itne hört av mig på 2 år så ville dom va med mej nu. Det spelade ingen roll. För dom är mina riktiga vänner. Sånna som vill ha med mej och ser på mig om jag mår dåligt, utan ett enda ord. Vänner som accepterar mj för den jag är, och som inte bryr sig om det blir lite fel ibland. Vänner som alltid vill att man skall vara med, och som aldrig lämnar nån utanför.

Sen fick jag ju träffa Carro också, och det var jättekul :) Sjukt härlig tjej detdär!

Och jag ÄR smart :) jag lovar!



Bild från skolavslutningen i 9an :)

Jävla mobiljävel

Jaha då hade min mobil gått sönder igen då. Så nu har man ingen telefon. Det funkar inte o ladda över huvud taget. Så jävla bra.

Hatar mitt jävla liv. när det handlar om mej... ja då är saker och ting inte lika jävla viktigt längre.

Johanna

22 juni

Hej!

Nu ska jag fixa mej och sen åker nog jag till stallet :) ikväll kommer roddan hit. Annars händer nog inget annat idag. Fint väder är det faktiskt :)

Köpa stövlar?

Jag funderar starkt på att klicka hem dom här stövlarna. Har tänkt på det länge och tänkt att det är onödigt såhär års... Men om jag inte gör det så går de ju upp i pris sen igen till hösten! haha. Så ja, när pengarna kommer nästa gång så blir nog domma mina.





600  kr
Det är bara 10 cm klack med så dom är nog inte så jobbiga att gå i. Rätt lagom höjd tycker jag :)
jag har varit jäkligt sugen på dom här med. Dock kostar dom destu mer :/ tror dom ligger på 2 000 spänn, eller har jag fel? Är det 2500 ?


Vad anser jag om ridning utan hjälm ?

Jag fick en fråga om ifall jag tyckte att det var okej att rida utan hjälm. På mina videos rider jag utan hjälm, mne det ni inte vet att emellan bilderna och videosen så har jag båda hjälm och skor på mig.

Egentligen så anser jag att det är fel att rida utan hjälm. Jag gör det i stort sett bara när jag fotar, eller när jag bara hoppar upp för tex trickträning uppsuttet då det itne är planerat osv.
Det finns ingen lag som säger att man måste bära hjälm på hästryggen. Westernryttare har rätt att tävla utan hjälm då de har målsmans tillåtelse och är över 16 år. Riktigt duktiga dressyrryttare tävlar itne heller i hjälm.

Jag tycker att det är dumdristigt att inte rida med hjälm. Varför inte ta det säkra före det osäkra? Jag har dock itne hjälm när jag badar med hästarna. Då kan man itne precis slå huudet i marken och spräcka skallen. Det ända som är där är att man kan bli sparkad. Dock har jag aldrig någonsin sett min häst sparka... och dessutom hamnar man aldrig så långt bak! Plus att jag aldrig ens ramlat av honom i vattnet. Bara Tabasco som var sjövild :)
Måste dessutom påpeka att jag till o´ch med har hjälm när jag kör! Det är det itne alla som har...

Visst, min häst är inte rädd för nmågot över huvud taget. han är sjukt lugn, stabil och såklart världens snällaste. Jag vet på vilka ställen han sköter sig och när han kan busa, och jag läser honom så otroligt att jag vet precis när han kommer göra ngt, MEN, även han är ett djur, och olyckan kan vara framme när man minst anar. Vill han så kan han, så varför missbruka säkerheten ?


Videos

Ja, än en gång för att göra bloggen lite roligare så slänger jag in faktiskt två filmer :) Och ni vill jag att ni kommnterar också! Annars är det inte kul.

Det är iaf från när vi hoppade över ett dike och fotade med rapsen och kinnekulle.


!

Idag tänker jag inte blogga för ni kommenterar inget ändå :)


Morning!

Hejhej :)

Har ignet o skriva om, men idag ska v i fixa inflr linus konfa imorn. Sen ska jag fixa allt inför på söndag då jag ska tävla :) Så ska jag ju irda med såklart!


Hugo och Paow !

Asså visst är dom himla söta eller ? :D Dessutom blir man sjukt sugen på att åka utomlands....


Tja darlings!

Hinner itne uppdatera så mkt idag tyvärr! har nyss varit i stan med Olle (hahaha olivia det var längesen!!) och köpt skor. det blev två par. Visar sen :)

Nu ska jag städa och laga mat, sen drar jag till stallet.
MYCKET att göra idag!

puss ♥



Hhi tuffa var vi på den tiden hjärtat ;)











Jag älskar er alla sötnosar! <3

Johanna & Rodrigo,
Olivia & Isack ♥

Tävling ?

Jag tror att jag ska vara med på hoppningen på Myråsen på söndag. Sista anmälningen är på fredag. Dock tror jag att jag behöver ha med mej en hästskötare... Och Heidi är i gbg :/
Det är rätt bra att ha med ngn extra, som kan hjälpa till med hästen när det är massa annat som ska göras. Sist fick vi ju lite panik när Sisu krängla vid lastningen, så jag hade ingen koll på babab alls i början, och då var det himla tur att Emma var med mej och gick iväg med Sisu och skrittade honom då han fick annat att tänka på än sin stressiga och förbannade matte som var sur på busponnyn som inte ville lyssna. Haha.

Är det ngn som skulle vilja hänga på på söndag? Åker nog till stallet klockan 8, och vi är väl hemma till halv 1 senast, tror jag ?


Fina lilla hästen! <3


Snööö!

Efter att det varit en vinter med SJUKLIGT mycket snö så längtar man fan inte tillbaka.... Men såhär års kan man ju inget annat än att längta efter backen och brädan.... Synd att snö är så kallt!








Dåligt där!

neeeh fy vad dåligt av er ! :( MASSA läsare och massa update utan en enda kommentar :( iiiiinte snällt av er :( Vet inte vad jag ska skriva för att få er tcka det är intressant och vilja diskutera det... :/ Sjukt svårt ju!


Börjar dra sig mot kvällen

har varit hos min kära pojkväns Brordotter som döpte sig idag, eftersom hon konfimeras på Söndag :)
Det var mysigt! alla är alltid så glada där :) Måste bara säga att Chilenare har SJUK humor asså hahahaha xD Fattar typ hälften dock :)

En sak som är så himal gulligt är när roddan börjar prata spanska med mej, och sen inser att jag inte fattar... och då förstår han varför. Hahaha så sött! Värsta glömmer bort sej :) jag brukar itne ens fatta att han pratar med mej då för jag är van att när han pratar svenska, så pratar han med mej. haha ! Ibland får man sig härliga skratt :)


Scapa Sport

Just nu gör det väääääldigt ont i mej att vara fattig :( Skit säger jag bara, att jag itne har råd. Nu när jag ÄNTLIGEN vet vart man kan beställa, så har jag inga pengar till det. guuud så irriterande.



fan vad jag älskar dom! dock vill jag ju ha i rött :) Såklart!

Videoblogg




Update: Hallå ser ni att ljudet ligger sjukt mkt efter eller?! Det är drf den sjuyar så himla konstigt :S Asså den är säkert 6-7 sek efter. men aja :)

Fina lilla kissen <3

Visst är han söt ? :)



En bild när han var liten med, lilla Felix :)



Hahavisste ni att han är döpt efter Felix ketchup ? ;)

Kan man annat än längta eller ?



Men en film som jag VERKLIGEN längtar efter... det är Breaking down. Fyfan vad jag älskar den boken. Hoppas inte filmen blir en besvikelse!

Nån mer än jag som läst böckerna ? Vilken tycker ni är bäst?

Olivia <3

 imorn ska jag till stan med den här fian tjejen :D <3


16 juni

hellu!

Beundrar mina läsare asså.... Stannar kvar fast att detta är den tråkigaste bloggen i stan, haha :D jag älskar dej <3

Vaknade för en stund sen och har käkat lite fil :) Idag ska jag bara softa ett tag och sen så ska jag fixa mej för jag ska mej min pojkvän till han bror idag o grilla :)

Jag har NOLL inspiration just nu. Vad i hela världen vill ni läsa om ?
Snälla svara nu också... För annars kommer altagligen bloggen att fortsätta vara såhär tråkig :( hatar bloggar där alla bara snackar om sitt liv... Sjukt långtråkigt! Man vill ju ha en blogg med lite åsiktsinlägg och tips och blablabla. en som är personlig och itne nu ska jag göra det och sen ska jag göra det... Så kom igen nu :)

vad tycker du om att läsa om ?


Meningslöst

har inget o säga som är värt att säga... så detta inlägg blig väl helt meningslöst.

Nu är det sommarlov, och det känns också meningslöst. Men snart ska jag ta tag i det. förresten funderar jag på o åka till gbg nån dag. Nån som vill hänga med ?

funderar också på att köpa nya benskydd... men då har jag väl inte råd att åka till gbg.

har precis kollar twiligt och new moon. Om 15 dagar har eclipse premiär.
jag älskar new moon, samtidigt som jag mår sjukt dåligt av den. det känns verkligen i mej när jag ser den filmen. Dock är boken tusen ggr bättre som vanligt :) 

 

Älskling ♥



Min fina kille <3


Nya täcken!

Nu åker jag o mammie och köper nya hästtäcken till sötponnin (:

Skolavslutning imorn!



Tänk... imorn äre skolavslutning och vi får sommarlov. herregud vad tiden går fort! I år ska det bli en bra sommar tycker jag :) Men en frisk ponny och massa härliga ridturer ner till stranden och upp till kinnekulle o grilla!


Dagens ridpass!

Idag kläddrade vi lite :) var i lilla gropen och han fick jobba på lill gubben. Men han tyckte det var jättekul och var pigg o glad :) I slutet lät jag honom springa på upp för en backe och jag höll på o åka av för han gjorde världens bockserie xD Haha min galning!

han lyssnade iaf jättefint och var lagom pigg/lugn. Har är perfekt när han är som idag! inte för mycket, inte för lite. han har annars en förmåga att vara antingen för lat eller helvild. Då får man välja sina ställen att rida på, för tar man hans favoritställen när han är på pigg så blir det rediga bocksprång haha :D


tävling!



Älskar Schabraken! :D Tycker det är så kul med sånna här tävlingar! Dock är ju chansen liten, men ändå :)

Oplanerad dag

Idag har jag näst intill inga planer. Sjukt gött för det har varit fullt upp den senaste tiden! Ska ju dock eventuellt in till skolan sen. Ska ha ett möte med min teckenspråkslärare för o se hur hon tänker över mitt betyg...

Annars ska jag väl bara till stallet som vanligt :) Jag har typ noll ridlust just nu. Haha! men nu i sommar ska jag faktiskt börja försöka mej på att jobba lite mto friestyle. Vi får väl se hur det går haha!
jag red ju i repgrimma för ett tag sen, och det gick ju bra. Dock bleb han cp på hemväg och vi fick oss en ckentur, barbacka, i repgrimma och utan hjälm :) itne bra där!


Förlåt mej!

Sry för baaaad update idag med. har haft fullt upp!

Gick upp tidigt och åkte till stallet. Låg o rullade lite inne i hagen idag, tränade galopppfattningar och lite skänkelvikningar osv. Han var faktiskt rätt pigg! Dom har ju slått hagarna nu med så nu ser det fint ut :)

Sen vare hem o käka o fixa mej, sen bussen in till stan o kolla studenten o gratta folk med emilia och emelie. Sen hem till kusinen och fira henne :)

Grattis ida!

Så har inte kunnit så mkt mer...
Nu ska jag lägga mej för imorn ska vi ringa min lärare och snacka. Tror att Johanna krånglat till det med mitt betyg... men men.

natti darlings!

kakmonster

Nu ska jag leta upp en kaka att proppa i mej, sen ska jag lägga mej framför tven och sura. haha



Snyggingarna

Vilken jävla dag!

Asså denna dagen har ju itne varit mer än pigg eller?!

* Jag SUMPA hela jävla slutbetyget i teckenspråk bara för det där jävla avläsningsprovet! JAG DÖÖÖÖÖÖÖR VAD DÅLIG JAG ÄR!!!!!!!! Så jävla besviken på mej själv är jag. Seriöst det trodde jag ta me fan inte. Så jävla dålig är jag.

* Jag kom inte åt mina jävla grejjer i skåpet så nu har jag varken väska eller plånbok plus den där saken och o Emelie köpte igår. till och med min jacka är i skolan 

* Eftersom mina jävla saker var inlåsta så kom jag inte hem, så fick stå ute i regnet och vänta på pappa utan jacka

* Det jävla pissvädret, skulle itne sommaren komma eller ??!!!

* Nu har jag ingen bra jacka att ha på studenten imon.

* Jag hann inte ens käka innan jag var tvungen att åka till skolan så jag har itne käkat på hela dagen

 JAG HATAR SKOLAN SOM FAN JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur i hela jävla helvete kan man skriva MVG på tre prov, få VG på teckenprovet och SUMPA avläsningen så JÄVLA mycket att man bara får G i slutbetyg eller ????!! Asså gaaaaaah ni fattar itne hur förbannad jag är. Så jävla dålig är jag.

Dessutom tycker jag hade en sjukt orättvis lärare som lät en av tejejna sitta och göra sitt prov muntligt framför alla så att hela gruppen satt och lyssna, så hon också sumpa sitt MVG så hon bara fick VG i slutbetyg pga det.

HELVETE!

Lästips!

www.schalalaaolsson.blogg.se Mn FAVORIT! - hästblogg

www.bellablondiiiiiee.blogg.se En blogg som jag läste otroligt mkt förr, men nu börjar hon få lite kass update. Bella skriver om självkänsla, åsiktsinlägg, smink och shoppning och sina hästar.

www.tavlingsryttaren.se - mikaela simdahl, skriver om sin träning och tävling med sina tre storhästar som hon tävlar upp till svår hoppning med. samt sin försäljningsponny

www.paow.se har itne läst hennes blogg så länge... Fjortis och underhållande, haha! läser den mycket för hon har underbara bilder från sina resor.

www.hugorosas.se - Läser nog mest hans blogg för att han är ihop med paow

www.kenzas.se - läser itne henne så mycket längre, men nån gång om dan kikar jag nog in och kollar mest bilder.

www.desireenilsson.blogg.se - Alla vet väl lite vem Dessie är eller ? Tror inte jag behöver snacka så mkt om det. läser den för hon helt enkelt är bloggvärldens STÖRSTA fjortis! skitkul :)

www.Kissies.se - undelhållning, helt klart. Tjejen har passerat gränsen för LÅNGE sen. Hon gör bort sin totalt.

www.rsskvaller.blogg.se - sveriges största hästskvallerblogg, dock har den fort en nystart och skriver om pryltips?

www.gossips.se - skvallerblogg om storbloggarna

www.johannagrant.blogg.se - GRYM matchning av hästutresning!

www.skebyshastgang.blogg.se - våran blogg, haha

www.absolutgenne.blogg.se - Helt klart bästa Dressyrponnyryttaren! en GRYM tjej på alla vis asså haha! Roligare tjej att följa över nätet finns inte! Så mycket humor (:

Det är nästan alla bloggar jag läser... och då menar jag DAGLIGEN! Haha ;) Dock är väl den ända bloggen jag läser varje ord på Linn olssons blogg ( www.schalalaaolsson.blogg.se ).  

Duschen!

Nu jag jag duscha, fixa mej käka och sen till skolan!

Hoppas ni haft en bra dag allihop, för jag antar att ni kommer läsa detta när dagen snart är slut (:
hihi!

Pusshej <3



Karnevalen 2009

Dagens ridpass!

Eftersom jag är ledig idag red jag på förmiddagen, för nu i eftermiddag ska jag ändå in till skolan och skriva ett strooooort jävla prov jag har missat.

Gick jättebra att rida. Tog en ganska kort sväng, tränade temoväxlingar i skritt och trav plus lite halten från båda. Ville att han skulle bli lite mer lyhörd, och det gick bra tyckte jag :) han koncentrerade sig.
han är lite knäpp min ponny. Han tycker inte om när man ska hålla på o jobba i form och så... Då dör han dirr! Sjult tråkigt... Men när man jobbar med tempoväxlingar, halter, när man jobbar bara med vikthjälper osv, då koncentrerar han sig och tycker det är lite kul. Haha sötponnie (:

Sen tvänade vi lite kondition i galopp med. Vi har en åker som det typ är som en liten bana på eftersom dom har kört cross där, så där trimma vi lite idag och jag försökte få hon om lite lyhörd även här, vilket gick bra det med :) På hemvägen travade jag på i ett friskare tempo på helt långa tyglar, något man tycker borde vara det lättste, men icke då. Han blir skitslarvig när man rider han helt långa tyglar. Framben och bakben åt alla håll, snubblar, blir okännlig och ursh. haha vi måste nog gå lite mer i skogen så han får bättre kkoll på benen (: jag som ändå tycker att han i vanliga fall är så stabil!


Jag är imponerad!

Helt sjukt att det faktiskt är så många som kollar min blogg TROTS den sjukligt kassa updaten! haha :D Jag vet att ni älskar mej ;) haha jag skojja :)

Tycker ni jag ska bli bättre på att uppdatera då? om ni nu envisas med att klicka in här ;)


hjärtat



Även om man lägger ner hela sin själ på något man met man ändå kommer att misslyckas med.... Så är det värt det. Dom kan ta hela världen ifrån mej... Men tiden kommer alltid att finnas kvar.
Även om det bara var ett år... Så var det det bästa i mitt liv. Och det kändes som en evighet. För i din närrhet var allt så stilla.
Man kan ta hela världen ifrån mej. Men min kärlek till dej kommer alltid finnas kvar.
Mitt allt.
Min dröm.
Min värld.
Mitt liv.

Det försvann. Och det var inget jag kunde påverka. Trots att det var min högsta önskan.
Man tog ifrån mig min värld. Men kärleken kommer alltid finnas kvar.

Som Linn sa...

För världen är du bara någon....
Men för någn är du hela världen


Jag älskar dej hjärtat <3


.

En blick kan säga mer än tusen ord,
men ett litet ord kan förklara så otroligt många blickar.


En runda på trolmen

Kom precis hem från att ha bvarit en runda på trolmen :) Vi var där o kollade lite eftersom linus ska ha sitt konfafirande där om 2 veckor. Shit vad det kändes cp o va där uppe eller ;S har nog inte varit där på minst 5 år!! oh jag som va där jämt förr när pappa spela... Sjukt ju. Haha lite kul minnen kom upp :D som när vi rände in och ut där o tog drickor.. haha fan va vi kände oss coola ;) Då var man allt liten :) Och när vi var i stenbrottet och letade fosiler med kusinerna... hihi :)

Synd att jag inte har ngt bilder... Men det kommer väl när han har sin konfa där antar jag :)

För er som itne vet vad trolmen skall jag förklara :)
Min pappa är tränare för deras A-lag och när vi var mindre så spelade han i de laget. så när vi var små rännde vi jämt där uppe på matcher och träningar med alla kusiner. Så idag var vi o kollade stolar o bord och sånt där.

En lite kul sak när jag kolla på telefonlistan var att det stod

gert dahlberg
gustav dahlberg
anton dahlberg
oscar dahlberg
kent dahlberg
daniel dahlber
magnus dahlberg
örjan dahlberg

HAHAHA snacka komiskt om man ropar på dahlberg på plan eller ?! xD Alla vänder sig om haha :D
Dahlbergarna juue :)

Här snackar vi!

http://www.blocket.se/skaraborg/Welsh_Cob_27873908.htm?ca=13&w=1



Så jag så det finns inte.
Hon är perfekt!

Den nya ägaren blir nog lycklig iaf :)

Kräftan!

Najs att jag har typ bränt upp hela mej! Haha fyfan.
ser ut som en jävla kräfta just nu (:

Jag tycker ni ska ta o skriva upp det och lägga lappen i et lilla Carebox :)

Torsdag!

Hej! Har varit o badat med hästarna idag igen, underbart!
När jag kom hem kollade jag vampire diaries också :D Älskar serien! Kanske ska nörda böckerna i sommar ? Förra sommars vare ju twilight!

Nu ska jag sätta fart med plugg igen. Måste hinna ta en dusch inna  jag lägger mej...

Inget mer bloggande ikväll!

Hejdå :)

.....

Vad livet är underbart.
när alla är så hjälpsamma,
Så förstående...
Himla härligt när man har vänner som stöttar...
Vänner man verkligen kan lita på.
När man har människor omkring sig,
som man vet bryr sig och alltid finns där för en.
När man har kompisar som accepterar dej,
för den du är och inget annan.
Vänner som aldrig sviker.

Men jag tror inte att livet kan vara underbart.
För överallt finns det människor som kallar sig
för vänner... Men som har en baksida man inte trodde fanns.


Nu ska jag upp och ta hand om den ända vännen som jag VET aldrig kommer att svika mej, sålänge jag inte sviker honom ♥




Plugg och bad med häst!

Låt rubriken tala igen.... Idag blir det råplugg, och ska iväg o bada med hästarna en sväng. Kanske tar med kameran så vi får några bilder ? :)


Fyfan vilken dag!

Ursh vilken kallabalikdag! I morse drog min buse ner hela staketet i hagen... så när mamma kom dit så fanns det ingen häst och hon hittade honom inte... Dock stod han kvar på gården som tur var!

Idag har också Sisus bästa kompis (förutom Corre) fått fång, mumlan. Fyfan vad det gjorde ont i hjärtat att se. Hon var som tur var inte lika dålig som Sisu var förra året, men ändå. Sjuktligt smärtsamt för henne. Hon fick iaf en dos med Fenyle Butazon av helena som hon hade hemma efterMumlans hovböld.

Dock har jag som tur var hittat min plånbok igen! Det är jag glad för.



bästisarna <3

Trasig data...

låt rubriken tala för sig själv... när jag precis börjat ta tag i min blogg så går min data sönder! Gah vad jag blir arg! men men... tur att vi har två datorer till då :) Dock blir det antagligen lite brist på bilder...

Goliana och Bebis!

Här kommer ett par bilder som mamma fotat :)




Jag tror att hon är 1,5 vecka gamal nu :) Ett litet Stoföl blev det!

Klumpiga Johanna

Dom som känner mej vet att jag är rätt klumpig av mej.

I Fredags när jag hade min Pedagogiska ledarskapslektion så skulle jag busa upp min lilla ponny lite, något jag dock misslyckades med. Det var bara det att när jag sprang, så snubblade jag på mina egna fötter och ramlade rakt i backen :) Haha mina klasskompisar fick sig allt ett gott skratt!

Igår, gick jag i 13 cm klack på kullersten. Det var JÄVLIGT svårt! Och jag snubblade hela tiden, lagom pinsamt. Men jag höll mej på benen :)

Jag tänkte också slänga in en lite serie som bevisar min klumpighet. Det är på mej och Tabasco, sommaren 2006.







Hihi ni förstår nog själva :)

Pannlugg ?

Hur gör ni med era hästars pannlugg? Vad tycker ni om den såkallade "ponnyluiggen" ?

Jag själv tycker att ponnylugg är det FULASTE som finns. Visst, några få hästar ser väl gulliga ut i det, men hur oproffsit ser det itne ut?! Ne fy. STOR diss till ponnyluggar!
Jag låter Min ponnys pannlugg va. Asså jag rör den verkligen inte. Jag borstar den sjukt försiktigt med kamm för att den inte skall slitas så mkt, för jag vill ju inte klippa av den sen... Den skall vara lång och orörd :)

Levisto Z


Tycker ändå han passar jättebra i den, men passar inte så bra på en häst av den klassen....

Sisu


Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan och kollar nätet, eftersom internet itne funkar hemma. Jag har med min fata och tänkte jobba lite eftersom jag inte har ngt o göra på fleeeera timmar! Vi får väl se hur många som kommer till skolan idag, nu när vi hade karnevalen igår :)

Förövrigt så var karnevalen kul. Bilder kommer :D
Vi började med att käka på torngrillen, sne hem till Josefine o fixa oss. Efter det stack vi och mötte klassen i Parken.
Sen stack vi till rudenplan och mina fötter VÄRKTE! Men det vare värt :)
Sen vare karnevalen, och efter det hem till josefine igen o hämta saker, vidare till hjertberg och köpte lite saker. Sen till Villabadet och grilla... Efter det stack vi in mot stan och Tropp käka på läckögrillen :) Sen åkte vi o hämta Öberg och körde dom till Torget, körde hem Josefine och sen åkte jag hem :) Haha undra om ni hängde med där!
Men det var kul iaf :)

För o göra inlägget lite roligare slänger jag in en bild från Förra året!
Emelie och Simon!

RSS 2.0